Анонс

Дорогі Друзі, ласкаво просимо на Форум активного відпочинку!
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Бойлі власного приготування - рецепти.

Сучасні методи ловлі карпа, спорядження, тактика, насадки та прикормки

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.05.2013 11:46 pm

е самокати .. так краще напевно в холодильнику чи в морозильній камері ?? хотів запитати експертів де вони тримають самокати

Так спитайся в кого купував, чи додавав він туди консервант.

Аватар користувача
Тарас Трескот
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 916
З нами з: 17.01.2007 11:46 pm
Звідки: Львів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.08.2013 02:20 pm

Підкажіть хороший рецепт макухо-бойлів. :?

Аватар користувача
vova2991
 
Повідомлення: 62
З нами з: 28.01.2013 04:54 pm

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.08.2013 11:21 pm

Адер робить такі бойли, є в маг. Шимано

Аватар користувача
Тарас Трескот
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 916
З нами з: 17.01.2007 11:46 pm
Звідки: Львів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 03.09.2013 04:15 pm

Недавно помітив, що більшість варених бойлів в мене є плаваючими, хоча розчинні на тому самому міксі є тонучими. В чому може бути причина?
Є підозра, що причина криється в досить грубій фракції міксу (багато складників грубого помолу), і яйце просто виварюється і залишаються порожнини. Має така підозра право на існування?

Аватар користувача
Boss123456789
 
Повідомлення: 175
З нами з: 30.09.2009 10:52 am
Звідки: Андрій з смт. Запитів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 03.09.2013 05:01 pm

може бути погано скатане тісто, тобто в бойлах є забагато повітря, можна сказати що він пустотілий
:f1:

Аватар користувача
Егор
 
Повідомлення: 64
З нами з: 06.03.2010 10:33 pm
Звідки: Львів, район Привокзальна-Левандівка

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 03.09.2013 05:18 pm

Прикол ще є такий, що приготовані бойли у мікрохвильовці будуть плаваючими навіть з міксу звичайного - не поп ап

Аватар користувача
giorgio
Львівський клуб активного відпочинку
 
Повідомлення: 1369
З нами з: 30.07.2007 10:32 am
Звідки: Fishmaster Львів # cel. (нуль67)922нуль178

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 03.09.2013 07:29 pm

Підкажіть де можна купити в львові ось таку штуку http://www.anglingdirect.co.uk/store/gardner-rolaball-longbase ?? буду вдячний :)

oleg1995
 
Повідомлення: 82
З нами з: 30.04.2013 10:07 pm
Звідки: Новий ЛЬвів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 08.09.2013 04:34 pm

Представники Gardner відправляють в любе місце.

Аватар користувача
Тарас Трескот
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 916
З нами з: 17.01.2007 11:46 pm
Звідки: Львів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 25.01.2014 10:11 pm

едавно помітив, що більшість варених бойлів в мене є плаваючими, хоча розчинні на тому самому міксі є тонучими. В чому може бути причина?
Є підозра, що причина криється в досить грубій фракції міксу (багато складників грубого помолу), і яйце просто виварюється і залишаються порожнини. Має така підозра право на існування?

Скорей всего проблема в составляющих вашего микса . Вряд ли это крупная фракция . А как вы их готовите ?

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 26.01.2014 04:46 am


Аватар користувача
Тарас Трескот
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 916
З нами з: 17.01.2007 11:46 pm
Звідки: Львів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 28.01.2014 02:10 am

У тих пропорціях що у фільмі розповідають до 3 хвилини , мікс скатати буде дуже важко .

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 28.01.2014 04:11 pm

Взагалі там забагато компонентів.
Для прикладу, попадаю я на бенкет:
на початок їм канапку з ікрою, потім фаршироване яйце...на друге приносять пюре з відбивною, квашений огірок...тортик+50гр кон'ячку,
смачно правда :)
а тепер перемішаєм це все в купу......зробим мікс.
думаю ви це будете їсти не з таким бажанням :wink:
Востаннє редагувалось Тарас Трескот в 29.01.2014 04:27 am, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Тарас Трескот
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 916
З нами з: 17.01.2007 11:46 pm
Звідки: Львів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 28.01.2014 10:37 pm

innerKharkov » 25 січня 2014 09:11 pm
Скорей всего проблема в составляющих вашего микса . Вряд ли это крупная фракция . А как вы их готовите ?

Скатані бойли варю в каструлі 14мм-близько 1хв, 20мм-1,5-2хв (На те щоб витягнути всі бойли йде приблизно 30-40с ). Ще є підозра, що:
1. Тісто спушується коли замішую електродрилем з міксером(правда потім домішую руками)
2. Варка триває надто довго (спочатку запідозрив, а потім почув згадку про можливість такого на відео школи кубанського карпового клубу), бо коли сильно закипають бойли з'являється багато піни. Я думаю, що це википає білок тому утворюються порожнини :?: . Тому спробую менше варити, тобто варити всіх в металевій сітчастій ємності вставленій в каструлю, щоб їх одночасно витягати.
Йду дивитись відео :f1:

Аватар користувача
Boss123456789
 
Повідомлення: 175
З нами з: 30.09.2009 10:52 am
Звідки: Андрій з смт. Запитів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 29.01.2014 12:53 am

innerKharkov » 25 січня 2014 09:11 pm
Скорей всего проблема в составляющих вашего микса . Вряд ли это крупная фракция . А как вы их готовите ?

Скатані бойли варю в каструлі 14мм-близько 1хв, 20мм-1,5-2хв (На те щоб витягнути всі бойли йде приблизно 30-40с ). Ще є підозра, що:
1. Тісто спушується коли замішую електродрилем з міксером(правда потім домішую руками)
2. Варка триває надто довго (спочатку запідозрив, а потім почув згадку про можливість такого на відео школи кубанського карпового клубу), бо коли сильно закипають бойли з'являється багато піни. Я думаю, що це википає білок тому утворюються порожнини :?: . Тому спробую менше варити, тобто варити всіх в металевій сітчастій ємності вставленій в каструлю, щоб їх одночасно витягати.
Йду дивитись відео :f1:

Для бойла 20 мм варка 1,5 - 2 хвилини це не багато .
Варені бойли при варці вспливають ( як пельмені ) ?
На якої стадії ви визначили що вони плаваючі ?
Скільки у ваговому виразі ви додаєте різного насіння , гамарусу та дафніі на 1 кг міксу ?

загалі там забагато компонентів.
Для прикладу, попадаю я на банкет:
на початок їм канапку з ікрою, потім фаршироване яйце...на друге приносять пюре з відбивною, квашений огірок...тортик+50гр кон'ячку,
смачно правда :)
:wink:


Таке враження що мікс становили на абум . Всього та подорожче .( власна думка )

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 29.01.2014 01:35 am

Пропоную вам друзі переглянути свій мікс для весни . Може кому стане у пригоді .

Рыбна мука світла - 150 г
Гаммарус мука - 50 г
Лактофіт - 100г
Суміш насіння (лён ,нигер) - 50г
Манна мука єкструд. - 200г
Пшенична мука єктруд -150г
SPANISH PEPPER(суміш перців)- 50 г
ROBIN Red -50 г
Ізолят сивор.протеіна -80 г
Соєвій ізолят - 80г
Кальфастоник - 10 г
Кровян. Альбумін -30 г

Итого - 1000 г


Фарш ( кріль, кальмар ,мидии) - 200 г
Патока кукуруз - 500 г
Соль морская - 15 г
Глицерин - 30 мл
Вода до нужной вязкости.

Бойли з цього мікса бажано робити лише на одну рибалку ( порада ) .

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Поперед.Далі

Повернутись в Ловля коропа



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей