Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Гладкоствольна мисливська рушниця "Zabala"

Наші рушниці. Обговорення та проблеми

Re: Потребую консультаціі.

» 14.01.2011 07:35 pm

Шановне товариство!
Потребую консультації більш досвідчених мисливців.Впала в око рушниця, про яку дуже мало
інформації на наших і російських форумах, точніше, її майже немає.Хто що може сказати,
можливо стикався, юзає, або має інформацію.Одні говорять, що це іспанка, інші, що
збирає СП Шмайсер, а дехто, що вони тільки розповсюджують.Офіційних посилань немає.
Рушниця б/в, Zabala 12/76 довжина ствола 700 мм, стан ідеальний.Хто,що знає про
якість (зовні сподобалась),чиїми руками збиралось і наявність сервісу у Львові.Вже
облазив всі форуми, якийсь фантом,ціни немає на жодному сайті.Буду вдячний за інфу,та
і може іншим форумчанам буде цікаво.

Tar@s
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 68

» 14.01.2011 10:28 pm

Це тобі інфра про твій "фантом" http://schmeisser.com.ua/page/text/name=i1,http://www.ohotniki.com/new/688.htm,http://guns-catalog.waffe.ru/85/807.htm,http://piterhunt.ru/scripts/forum/archive/index.php/t-10626,http://prodam.slando.com.ua/kiev/prodam_ohotniche_ruzhe_zabala_xl_90_P_12428350.html,http://talks.guns.ru/forummessage/60/326517-3.html.Судження про цей девайс двоякі,але головне впирається в те,що пофартить тому лише хто знайде рушницю зібрану в Іспанії :!: :!: Шмайсер випускає повний шмельц.В мене знайомий в минулому році міняв рушницю 2 рази через магазин-завод (в першій відмова в роботі одного ствола,а в другій відмова в роботі двох стволів).Я думающо на цій зброї непотрібно особо загострювати увагу.На вигляд вони нормальні,а на повірку в роботі повних хлам.Як говорять-"не все золото,що блистить".ІМХО.

Арго

Повідомлення: 3705

» 14.01.2011 11:52 pm

Дякую за інформацію. Може підскажете, як відрізнити зібрану в Іспанії з українською? Навіть на сайті
.Шмайсера немає інформації, що девайси збирають на Україні.Якась засекречена інформація, прайсів немає.
Лише проскакують поодинокі приватні оголошення про продаж. Все,що знайшов з ціною-Казахстан :D
але там ціна в тенге :).Якщо не варто зациклюватись, то яка альтернатива? Хоч я бачив не багато варіантів,
але сподобалась якістю виконання і в руку лягла...Тепер спати не можу. може дійсно понюхати,як інші квіти пахнуть...

Tar@s

» 15.01.2011 01:07 pm

На зброї яка зібрана на СП "Шмайсер" стоїть клеймо
Shmaiser
MADE IN SPAIN.

,а на зброї яка зібрана в Іспанії
"ZABALA HERMANOS"
,або ще можуть стояти символи
S.A.
і відповідні клейма про випробування на заводі "ZABALA HERMANOS" :!:Якщо дійсно рушниця лягла в руку і тягне до себе-пробуй,а там буде видно.Ціна на цю зброю в Україні приблизно 12-13 тис.грн :!:

Арго

Re: Гладкоствольна мисливська рушниця "Zabala"

» 15.01.2011 06:47 pm

Дякую за конкретику, тепер подивлюсь на оригіналі надписи і відпишусь.А з чим її можна порівнювати
на ринку України, хто однокласники? Я спочатку планував півавтомат, але тепер схиляюсь до дводулки.
Турка однозначно не хочу, МР сокирою робили, та і неповоротка вона якась,хоч я не маленький.А далі
вже пішли моделі вище 13 000 грн.Та і не відомо, чи він потрібен для початківця. А ця мені сподобалась.
Можливо, для початку непогано,легка, акуратно зроблена, лягла гарно. Тільки переспектива знайомого
з заміною не улибається. Якось не хотілось би починати зі звернень на сервіс.Доречі, не в курсі, сервіс
у Львові є, чи в разі чого, проблему прийдеться вирішувати самому,шукати приватних майстрів. І в разі
позитивного рішення про покупку де можна принести на консультацію? В нашому селі всі всіх знають, а
зброярі між собою точно знаються.Можна від одного принести до його товариша і він скаже, що все гуд.

Tar@s

» 15.01.2011 09:55 pm

Сервіс лише на СП "Шмайсер"(Київська обл.м.Вишневе).На рахунок порівняння цієї зброї з вітчизняними аналогами сказати тяжко,бо зброя не порівнюється,вона єдина в своєму амплуа.А взагалі її можна прирівняти лише до двостволки :D Знайдеш для себе екземпляр маякни,допоможемо :!:

Арго

» 23.01.2011 12:18 pm

Дивився знову цю рушницю, на стволі тільки Z.H. і made in Spain- все.Жодного клейма про випробування,
паспорта також немає.Що скажете?

Tar@s

» 23.01.2011 03:39 pm

А що каже власник на рахунок відсутності паспорту :?:

Арго

» 23.01.2011 11:31 pm

Шановні форумчани, я більше проглядаю рибацький форум ,але наткнувся на тему "Zabala"і вирішив написати пару слів. В мого знайомого є така рушниця на ній клеймо "ZABALA HERMANOS", крім цього набір з 5-ти змінних чоків.
Відгуки про неї лише позитивні,я сам кілька разів з неї стріляв,але саме прикольне в ній те ,що це класична горизонталка але з довжиною стволів -810мм. Стволи в порівнянні з пересічними ТОЗами і ІЖАми довші всередньому
на 7 см. Мій знайомий високий на зріст і на ньому вона виглядає досить привично(довжина стволів не зажди така потрібна,особливо на полюванні в лісі),але завжди є повід похизуватись
перед мисливцями на привалі. :D :D :D

ttearjerker

Повідомлення: 43

» 25.01.2011 07:50 pm

ttearjerker написав:Шановні форумчани, я більше прогл
це класична горизонталка але з довжиною стволів -810мм. Стволи в порівнянні з пересічними ТОЗами і ІЖАми довші всередньому на 7 см.

Може 710мм??? Для чого такий довжелечий ствол???7

dudko

Повідомлення: 365

» 25.01.2011 09:40 pm

Є така модель зі стволом 820 мм, продається в Росії. Там їх розповсюджує "Байкал" :?: . На їхньому сайті є
відповідна інформація.А взагалі ситуація подібна, як і в Україні.Дуже потужний старт,інформативний
пресинг, вкладені гроші, презентації, сттатті в мисливських і збройних журналах і потім три роки інформативної
тиші, ні в пресі інформації, ні зброї в магазинах.Я говорив-фантом.З"явились і пропали.Ще й офіційний
сайт виробника в Іспанії закритий, ось так. Одні казахи торгують на внутрішньому ринку.Ціна від 186 000 до
220 000 тенге :D Хто переведе в національну валюту, або в бакси?

Tar@s

» 25.01.2011 11:59 pm

10058 - 11896 грн :!:

Арго

» 03.02.2011 10:25 pm

Tar@s написав:Є така модель зі стволом 820 мм, продається в Росії. Там їх розповсюджує "Байкал" :?: . На їхньому сайті є
відповідна інформація.А взагалі ситуація подібна, як і в Україні.Дуже потужний старт,інформативний
пресинг, вкладені гроші, презентації, сттатті в мисливських і збройних журналах і потім три роки інформативної
тиші, ні в пресі інформації, ні зброї в магазинах.Я говорив-фантом.З"явились і пропали.Ще й офіційний
сайт виробника в Іспанії закритий, ось так. Одні казахи торгують на внутрішньому ринку.Ціна від 186 000 до
220 000 тенге :D Хто переведе в національну валюту, або в бакси?

Ця Забала про яку я писав кілька постів вище куплялась в Рівненському мисливському магазині за 8500грн.і була представлена в 1-му екземплярі ніяких інших екземплярів цього бренду я не бачив.( рушниця була нова,не комісійна)

ttearjerker

Повідомлення: 43

» 15.02.2011 11:43 am

Ось об"ява про продаж рушниці "Забала германос",але дійсно іспанської моделі :!: Ціна і стан супер :!: :!: http://ohota-ribalka.com.ua/phpBB2/viewtopic.php?f=12&t=15257

Арго

Повернутись в Збройна кімната

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей