Доброго вечора! Мене звати Тарас,я з Сокаля,але з 2004 року проживаю в м.Рівне. Полюю з 2000 року. Являюсь власником напівавтомата STOGER 2000 та однодулки Hatsan Optima SB-W. Буду радий новим знайомствам та підтриманню цікавих розмов з однодумцями. Всім ні пуху ні пера в новому сезоні!!!
Мої щирі вітання! Приємно познайомитися! На даний час чомусь активність форуму різко впала, багато форумчан розбіглося по інших сайтах і я в тому числі Але нічого будемо старатися виправлятись!
Вова написав:Добро пожаловать! Открытие встретил в Ровенских угодьях?
Кожного року я відмічав відкриття сезону в Сокальському районі перед плотіною в с. Скоморохи.Кілька останніх років почав приїзджати з кумами ,якими обжився на Рівненщині. Цього року із -за непоняток з датою відкриття вийшло так,що розраховуючи ,що відкриття в вересні був задіяний по роботі,а в вівторок коли все перегалось задню на роботі було давати пізно,тому відкривався на Рівненщині!
Да уж, многим наломали открытие с переносом даты. Раз уж открылись, то всем ни пуха, ни пера!!!! Хороший сезон должен быть - утки море, зайцы бегают по дорогам, жители сёл постоянно жалуются на лисов.