Підкажіть, який № гачків використовуєте, під який діаметри бойлів. Вище згадано під який діаметр бойла повинні застосовувати номер гачок, але чи так це повинно бути. Можна наприклад під бойл діаметром 18 поставити гачок № 6 і так в різних варіантах, а також в яких випадках повинна застосовуватись термоусадочна трубка. Дякую.
Трохи більший гачок не проблема,ось з замалим може менше короп засікатись.Під під бойл діаметром 18 я б поставив 4-ку,3-ку хоча номерація в різних гачках інколи не співпадає.
під бойли 16-18мм я використовую 4у овнерівську, якщо сніговик 4-2ку, якщо бойли від 20мм то 2ку. Але в процесі можуть гачки имінятися і на менші і на більші.
Шановне панство,підскажіть,будь ласка чи доцільно при в*язанні волосяного монтажу,на гачок з коротким ців*єм ставити мікрокілечко?Читав,що застосування мікрокільця сприяє кращому самопідсіканню.
Шукаю (хочу випробувати) карпові гачки OWNER серія СТ (Carp Taff) чорний, колечко, ковані, Cutting Point, заварене вушко (аналог С-4) має бути з тефлоновим покриттям.
ct-1b.jpg (13.69 Кб) Переглянуто 523 разів
пачка може бути не така, але в зелених тонах Може хтось їх вже бачив у Львові?