Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Запрошую до співпраці! (боротьба з бреками)

Все, що пов'язано з охороною навколишнього середовища, боротьбою з браконьєрством

Re: Запрошую до співпраці! (боротьба з бреками)

» 21.01.2009 11:49 am

Sokalskuj написав:Рибінспекції потрібно частіше робити рейди по водоймах, навіть зараз повно рибаків стоять, на дирун ловлять, калічать рибу. На жерлиці також нагліють, ловлять на 20-40 штук, коли дозволено тільки на пять.

Чомусь при прочитанні тексту слово "дирун" викликало асоціацію з закускою :)
Які рейди?
Ну прийде хтось, ну скаже, що я перевищую дозволену кількість жерлиць, і що?
Я візьму його за руку, і відведу метрів за 300 і покажу, що там стоїть під льодом сітка.
Думаєш він заховається, і буде чекати власника сітки, щоб його оштрафувати? навряд...
Може хтось дотримується всіх правил і не ставить більше 5 жерлиць, не ловить більше, ніж на 5 гачків, не їздить на рибалку в нерест? я таких незнаю...
А максималізм, він пройде, це я з власного досвіду кажу...

mishka

Повідомлення: 671

» 21.01.2009 12:03 pm

Sokalskuj написав:Рибінспекції потрібно частіше робити рейди по водоймах, навіть зараз повно рибаків стоять, на дирун ловлять, калічать рибу. На жерлиці також нагліють, ловлять на 20-40 штук, коли дозволено тільки на пять.

Звучить смішно. Де ти таке бачив і як ти то собі уявляєш...??? :D :D :D :lol:

serhij
Львівська обласна федерація риболовного спорту
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 367

» 21.01.2009 01:31 pm

Власне якщо так думати як Мішка, то виходить, що краще взагалі опустити руки і нікого не чіпати. А я б на місці рибінспектора оштрафував тебе (навіть на тих 17грн) і порізав ту сітку на яку б ти показав.

Sokalskuj

Повідомлення: 148

» 21.01.2009 02:01 pm

так, для розгрузки.. http://video.i.ua/user/689378/9002/38946/

Рибі і без людей не погано.

v'JurOK

Повідомлення: 215

» 21.01.2009 03:22 pm

Sokalskuj написав:Власне якщо так думати як Мішка, то виходить, що краще взагалі опустити руки і нікого не чіпати. А я б на місці рибінспектора оштрафував тебе (навіть на тих 17грн) і порізав ту сітку на яку б ти показав.

Оштрафуй, дальше?
Доречі, та сітка коштувала б десь таксамо 17 грн, а вот якщо зловити власника сітки на гарячому- його можна розорити більше, ніж на вартість сітки...
Давай я сам спробую висловлювати свої думки, про складання рук зокрема.
І ще, я категорично проти браконьєрства, але, на мою думку, боротися з браками- це щось більше, ніж просто різати знайдені сітки.
Доречі, всім, хто має бажання поборотися: вроді в нас давно діє закон, який забороняє реалізацію сіток, правда?
Так от, можу шепнути пару місць, де я бачив нещодавно сітки довільних форм та розмірів...
Хто піде і накатає на них заяву, і не просто так, а щоб проконтролювати сплату ними штрафу?

mishka

Повідомлення: 671

» 21.01.2009 04:56 pm

Sokalskuj написав:Власне якщо так думати як Мішка, то виходить, що краще взагалі опустити руки і нікого не чіпати. А я б на місці рибінспектора оштрафував тебе (навіть на тих 17грн) і порізав ту сітку на яку б ти показав.

Визначені особи заробляють на тому не погані гроші. І що дальше...??? Смішно, але при таких розкладах це нічого не дає. І до речі, знаєш рибіспектори продають б/в сітки а не ріжуть їх. :D :D :lol:

serhij
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 367

» 17.02.2009 03:40 pm

Всем привет!

Запрошую до співпраці! (боротьба з бреками) название ветки грозно звучит но автор написавши 3 поста изчез так и не разкрыв темы повествования. Все остальные 9 страниц этой ветки меня тоже вводят в заблуждения, проблема есть - решения НЕТ!

В соседне ветке нашёл такую строку.
У випадку якщо є можливість повідомити про час та місце браконьєрських дій свідком яких Ви були, фамілії, імя по батькові браконьєрів, державний номер та марку (в т.ч. колір) авто-мото транспорту на якому приїхали браконьєри, рибінспекція буде Вам вдячна.
Картина вырисовывается плачевная и юридически бессмыслена. Ситуация не меняется уже многие годы, будучи бившим Г.Р.И., а почему бывшим знают только на Тернопольской так как изъявши моё удостоверение с намерением его заменить на новые бланки и тишина до сих пор, так что кто решил стать почетным ГРИ поверте некому вы не нужны и плевать они хотели на вас с рыбацкого мостика вам на головы, так как спив праця с вами так и заканчивается только при выдачи онной.
А к чему это я....извините отвлёкся. Так как занимаюсь нахлыстом и весьма редко пересекаюсь с вашей спиннингисто-поплавочной братией, а с большей степени с падонками браконьерами и зная что Ми-8 с доблесной рыбинспекцией мне не поможет возникает вопрос, как наказать уродов НЕ СПРАШИВАЯ ХФАМИЛИИ и СЕРИЮ ПАСПОРТА у браконьера? Но имея коллекцию фотографий с улыбками на лице онных при нарушения закона, ведь чтоб содрать с меня деньги за неправильную парковку достаточно фото даже без моего присуцтвия , вот и возникает вопрос чем я могу помочь природе своего края?

Дима (Львов)

Повідомлення: 142

» 23.04.2009 01:08 pm

Заїхав вчора в рибінспекцію.Багато що порадувало-робота іде,вагон фоток з браками,трошки "в пагонах" пощимили.Але проблеми ті ж самі-0 фінансування.От ми вчора на перекурі і домовились про наступне:
Наші машини,наші люди+рибінспектор-і в рейд.Виходить що ми можемо активно прийняти участь в охороні наших водойм.Я наполягав на Дністрі і Стрию-погодились.
:!: В зв"язку з тим що тут читають не тільки рибаки але й браки тому ХТО має можливість і хотіння-пише в лічку.Збираємо маленький коллективчик і вогонь :D
Що потрібно:
наявність машини,швидко бігати,небоятись отримати фінгал :D ,повна секретність-ніхто,ніяких фоток виставляти не буде,але короткий звіт про ці акцію будуть,без ФІП :!:

ryvak

Повідомлення: 1634

» 27.04.2010 04:04 pm

Поки ти виїдеш з міста сам інспектор перезвоне і вся робота коту під хвіст. Я в жовтні звонив прямо з Грушова мол так і так стоїть 5 сіток, чекав 3 години так і недочекався. :(

Олег

Повідомлення: 21

» 02.11.2010 12:45 pm

В неділю 31.10. були на карєрі в Подорожньму (Жидачівський район),скажу браки зовсім знахабніли, мало того що ставлять кружків штук по 30-40 на брата так ще почали сіточки ставити (нібито на малька).

vasylm

Повідомлення: 29

» 06.12.2010 04:22 pm

Цьго року я від рибалки в шоці ((((( Особливо з людей які рибачать.Наскільки треба бути хамським і ненаситливим ,щоб маленькі потічки перегороджувати сітками(Зарайське),вибивати карася відрами,товкти по 200 щук крошнями,а самий прікол -рибінспекція нуль реакції!!!!?Я обїздив всю Європу,але такого неподобства ще не бачив.Що ж тут казати - український менталітет. :(

qwertyuiop

Повідомлення: 126

Поперед.

Повернутись в Еконагляд, рибінспекція

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей