Я користуюся Третій сезон. Брали новий. Власне, вже в такому обємі, маторчик люкс. Взагалі, він повністю передертий з мерка. Їздив у нас на 95, 92-й. Після довгого простою його треба розворушити-перший запуск-прокачати стартер, побавитись підсосом, зате потім з 1-2 ривків заводиться добре. Трохи вібрує, але думаю, це всі двохтактні так.
обрий день, хочу придбати собі мотор Parsun 5.8 може хтось користується даним мотором, які враження нюанси недоліки?
Користувався таким весь минулий сезон.Непоганий моторчик, тим більше за такі гроші. Досить тихий, економний. На моєму човні (Барк - 320, кільовий, з суцільним жорстким дном) я (76 кг) зі всім своїм спінінговим причандаллям без проблем виходжу на глісуючий режим. Двом в човні вже складніше, але після деяких маніпуляцій (таких як зміщення в центр човна) теж можна вийти на гліс. За рік користування ніяких проблем не було помічено (хіба що є невелике підтікання в лежачому положенні, звідки - хз). З приводу вібрації - стандартна фішка всіх двохтактників.
Підкажіть будь-ласка майстра, який би міг підрегулювати двохтактний мотор. Бо мій Parsun щось почав трохи халтурити після зими. Є такі майстри у Львові?
Дякую за хорошу наводку і хочу передати далі наступну інформацію. Другий номер не можу рекомендувати (той шо Володя), оскільки людина не хоче зв'язуватись з Парсунами чи їм подібними. За його словами "вони не регулюються" і "мені би щось типу Меркюрі і бажано від 5-ти коней і вище". На мою репліку чи багато знайдеться в Львівській області двигунів Меркюрі від 5-ти коней відповіді не було. Зате в салоні Ямаха хлопака за дві години і за невелику ціну відрегулював моторчик (який не регулюється) так, що він так з салону коли я його купив не працював. Сміло рекомендую, хороший моторист, розуміється на тому
Припас я з Аліекспресу фільтриків для свого мотора.
Сиджу тепер над ними і думаю- куда їх правильно втулити? Між баком і краником, чи між краником і карбюратором? хзн... Люди з технічним складом ума! Підкажіть шось...
Ну ти ж автомобіліста чи як? Найтонша дирка яка б могла забитись- жикльор карбюратора, але я б більше дбав би про то, шоб втулит фільтр під корпус мотора, тобто після крану, аби не теліпався... Якшо є тех. умови яких я не відаю- сорію )))
разу розрішилося питання, де ставити фільтр - між баком і краном, чи між краном і карбуратором
Логічно фільтр поставити одразу на виході з баку(щоб краник також не засмічувався), але по великому рахунку- пофіг на тій ділянці. Розташування крана(вмонтованого у бак) не залишає вибору. А от сині кліпси, якими змонтовано приєднання(т.зв. електр. врізка) рекомендую прибрати взагалі. Монтаж бажано здійснити пропаяною скруткою, герметизацію місця приєднання промазати будь-яким гумовим клеєм, поверх- термофітною трубкою(фініш). Досвід підказує, що це буде оптимальним(!) рішенням для такого типу середовища експлуатації. Сорі за "багатобукв". Успіхів.