Все забрав.В понеділок їду міняти папери на потрібні речі

Дякую всім ,хто відгукнувся.Нас зараз мало,чомусь...Але справа,яку ми робимо,не в холосту

Потребують ще "Айдар" і погранці-признали і зголосились.Працюємо

Хто як не ми........

Щоб не перебити останній пост-редагую.Наших (Ваня ,Піски ,Айдар,і деякі неназиваємі ) ми фактично забезпечили.На днях заберу ще 8 халатів(наші з вами збори)-і,можливо засну спокійно.Проблема в дискусіях на віртуалі.Хочу розтавити крапки...Ми піклуємось за диверсантів,снайперів,в останню мить про ДШБ і Зелених.Наш з вами продукт -це для специфічної групи.Ми відмовляємо артилеристам,тиловикам ,окопним бо!!! Для них існують халати за дешевші гроші-160-200 грн.Білі,малюйте як хочете,хоч спіть в них.Просто головна фінансова проблема-нанесення фарби,під пресом,щоб не міняла колір,не змивалась(450 грн на 1 халат).Візерунок ригався мозгами,розмовами і практиками людьми,які залежать життям від цього малюнку і тону..Тому величезне прохання на різних сайтах,де ви розповсюджуєте наші заклики,робити АКЦЕНТ!!!!! на тому,що ці масхалати для певної категорії людей.
Пи.Си.Хто потребує халати білого кольору для своїх товаришів-пишіть мені в лічку.Їх є,багато.Можу навіть вислати волонтерами в місце призначення.
Востаннє редагувалось ryvak в 14.01.2015 03:08 am, всього редагувалось 1 раз.