Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Сокільники

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Сокільники

» 14.08.2008 08:20 am

№2 Болото-болотом але є там і немалий карп, а на щуку туда їздять чато. Є там риба.

giorgio
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 762

» 14.08.2008 10:39 am

Был вчера на разведке, озеро №1 опять имеет хозяина, его зарыбили и запрещают ловить рыбу вообще.
Нашел еще одно озеро - если пройти "на 10 часов" примерно километр, то будет еще одно озеро. Месные говорят что его вырыл и зарыбил какой-то банкир, и что там есть карпики до килограма, мелкий карасик и щучка. Это озеро видно на гугле. Рыбалка бесплатная, просидел там минут 30 - ни одной поклевки. (опарыш, кукуруза)
sokil2.JPG

Бонд

Повідомлення: 167

» 12.10.2008 01:53 pm

приїжджав на озеро №2 десь в кінці літа побліснити(17-20 години)! озеро заросло, але були місця щоб закидувати! окунь ганяв малька але не брав напевно був дуже малий! було видно щуку десь під 2 кг! пробував закидувати в це місце но результат 0!

aL1G@ToR=-_-=

Повідомлення: 16

» 04.08.2009 02:33 pm

Колега мій з Сокільник розказує, що на ці вихідні отруїли їхнє озеро (те, що від церкви спускатись вниз 150 м)- повспливало дуууже багато риби - щучки від 10 см (таких сотні), до 7 кг екземпляри. Сом 12 кг - хто б повірив, шо там сом є?! Амури величезні, купа трофейного окуня - все гниє тепер там і смердить. Отакі люди бувають!

Minero

Повідомлення: 89

» 04.08.2009 07:38 pm

Minero написав:Колега мій з Сокільник розказує, що на ці вихідні отруїли їхнє озеро (те, що від церкви спускатись вниз 150 м)- повспливало дуууже багато риби - щучки від 10 см (таких сотні), до 7 кг екземпляри. Сом 12 кг - хто б повірив, шо там сом є?! Амури величезні, купа трофейного окуня - все гниє тепер там і смердить. Отакі люди бувають!

наскільки я знаю вони зробили там ніби "товариство" за яким не дозволяли ловити чужим.Якись "добрий" дядько,
який там ловив рибу роками не зміг зрозуміти їх задумів,тай помстився.А озеро було перспективним.

doctor_com

Повідомлення: 627

» 06.08.2009 12:19 pm

фото звіт давайте.

C#@O$

Повідомлення: 5

» 06.08.2009 03:27 pm

фото нецікаві скорше похоже на свалку в грибовича то прcто жах.......... :хто шось чув напишіть будласка...

dod

Повідомлення: 1

» 15.08.2011 11:52 pm

Доброго дня усім! 14.08 вирішив поїхати на рибалку куда небудь, перерахувавши варіанти в голові, врахував де б поменше болота,та не далеко (враховуючи що донька і дружина теж хотіли їхати) вирішую їхати на озеро Сокільники-Пустомити що у порядкуванні церкви. З ранку в 10 00 в Арсені (Патона-Сріблястий)хотів купити прикормки, гачків в Хаті рибака, але до 10 30 продавцем навіть не пахло, прийшлось їхати на південний ринок. Тепер про рибалку:
Приїхавши в 11 20 зупинився на дамбі до мене підійшли місцеві рибалки і запитали чи я в спілці, відповідно сказав що ні,перший раз про це чую, мене попросили піти, але я їм пояснив що ловлю заради задоволення і рибу випускаю, показали на протилежному березі , :russian сторожа Петра,"Іди домовляйся" я йому все пояснив, дав 20 грн. на розвиток озера. Сторож мені наказав, що сьогодні риба не клює, але якщо зловлю зеркального коропа випускати обовязково, деякі з місцевих рибалок які були поруч почали обурюватись що вони платять по 300 грн внесків, і що це так як б їхнє озера, а я тут приїхав Львівський хлоп з фідерами.
Ловив на хробака, опариша прикормка "Кльовий деньок - карась" + бустер кнопекс, на озері було досить гаряче, карисик клював ну дуже маленький, самий більший це був на долоню, всіх звичайно топив, карася там просто вагон, деякі з них залазили в фідерну кормушку щоб поласувати на всі 100% (одни так виїдав корм що застряг в середині) сміх мене разбирав, :lol: :lol: :lol: ще такого не бачив, така рибалка була до вечора. Загалом було піймано з 3 десятка карасів різного розміру. Один із місцевих підійшов і казав що тут бачив не давно путанки та сітки, що велику рибу виловлюють а малу залишають.По озеру не було ні хребтів, ні :fish :fish Ну це їхня справа. Наступний раз поїду в Наварію.
Приєднані файли
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Wow@

Повідомлення: 71

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн