1.
За 30хв. на поводку завязалось декілька вузликів
- це нормально, пройде - це все від того що рука рухається в різних площинах замість однієї
2.
Постійне чіпляння мухи/шнура за удочку - аналогічна проблема
- аналогічна причина, пройде
3.
Не вдавалось тримати шнур в повітрі, дуже часто муха шльопала по воді з заду
- завал вудки в крайньому задньому положенні + не витримана пауза щоб повністю розвернувся шнур. це - найтиповіші помилки, і якщо на них ніхто не вкаже а сам не здогадаєшся то по-перше, нерви, по-друге - обірвані чи відстрілені мухи, по-третє - засвоїш і потім довго позбавлятимешся. знаю по собі

.
зараз присадив на це дєло товариша, постійно на ці дві помилки йому вказую (на роль вчителя в жодному разі не претендую, просто збоку краще видно). Так от, якщо при довжині шнура 5-7 метрів його "сенкрой" (#4, простіша модел ніж в тебе але 8 футовий) ці помилки прощав, і він не дуже реагував на мої зауваження, то коли ми виїхали на Стрий минулі вихідні, і тре було кидати чуть далі, він сам зрозумів що шотонето. Зате як він світився коли зловив свого першого 300гр. кленика (хоча й ловив їх до того спіном) - приємно було дивитись на щасливу людину.
все таки я плюс, коли можна пару раз махонути і бачити куди летить приманка, думаю що завдяки цьому голавля можна зловити скільки тобі хочеться
- недозрозумів, поясни будь-ласка. але ж своїм ультралайтом ти покладеш приманку точніше?
подобається коли з шнура на сонці злітає вода

- а це уже з власного експірієнсу чи з того вирішального ю-тубівського роліка?
З.І. - як твої вейдери, опробував? хоча це в іншу гілку... я свої - один раз на Опорі, незле!