Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Піскар (пічкур).

Що водиться в наших водоймах, де живе, як виглядає

Re: Пескарь

» 21.05.2009 11:07 pm

"Вісті з фронту"
Мій брат їздив у відрядження десь біля турки минулого тижня,
Там є :swim: "водосховище"-гес, на ньому не вільно ловити :regulation: ,
а нижче "месні" таскають пискаря :fisher1 ,
але на живця він не годится :huge (Брат казав що таких ще не бачив)

Zaochnyk

Повідомлення: 68

Re: Піскар (пічкур).

» 12.02.2012 11:19 am

Справді надзвичайно смачна рибка,і ловити іі одне задоволення.Наживку заковтує не вагаючись,покльовки чітко фіксуються.Водиться в річках Нежухівка і Брідниця.Люблю рибалити на цих річках маховою ,або болонською вудочкою,переважно ловиться плотва,єлець,головень .Минулого року в кінці літа ловив на Брідниці плотву впроводку,насадка- опариш ,але періодично на гачок попадався ковблик.Наступного дня вирішив спробувати ловити його вибірково .Як прикормку використовував лише панірувальні сухарі замішані на білій глині,опариша замінив дрим хробачком,розміром з мотиль.Ситуація змінилася прямо навпаки:на 3-4 покльовки ковбля одна плотва.Результат рибалки -штук 20ковбликів і кілька плотвичок...

galatum

Повідомлення: 7

Re: Піскар (пічкур).

» 18.02.2012 03:07 pm

Я теж люблю цю маленьку і смачненьку рибку ловити!У моєї тещі неподалік від хати протікає малесенькм річка(фактично потічок) ось там піскаря навалов. Люблю його ловити жаркими літніми днями через обід. Буру 2 метровий прут ліщини стільки ж жилки якомога тоншої, маленький грузик і на поводочку малесенький гачок на якой наживляю кілька кілець червяка - і в воду.Водичка прозора, рибку видно,кльов дикий- така рибалка одне задоволення, словами не переказати.

YOrest

Повідомлення: 56

Поперед.

Повернутись в Риби нашого регіону

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей