Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Господарство 'Лебідь'

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Господарство 'Лебідь'

» 18.01.2007 07:41 am

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Контактный телефон - Сергей 0673618627

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2415

» 28.03.2007 12:12 am

ОЗЕРО ПРИВАТНЕ. рибалка - світовий день 20грн. - 2 кг риби, за наступний кг по 10грн.
РИБИ: короп до 3, карась є кільовки, білий амур, лящ, плотва, ЩУКА, ОКУНЬ.
3 роки назад був щучий бум. Я з ВОЛОДЕЮ(ХРОМИМ) лупили 1кг_4кг кожний день. Власник був вдячний бо щука вижрала багато карпа. а окунь 400-700-це норма. Головне озеро почистили і позабирали (як вони думають ха-ха) щуку, запустили карпа. а бокові озера - це канави болота. там Щука метрова.
Інфо: тел власника 8 050 3158501. перед поїздкою тел - бо як його немає то не зайдете на територію.
минулий сезон взяли на 3 кг щуку

ryvak

Повідомлення: 1634

Re: Господарство 'Лебідь'

» 28.03.2008 01:15 pm

Десь на форумі вже викладалась карта.
1.jpg

Abenader

Повідомлення: 32

» 10.04.2008 01:25 pm

Сегодня с Рываком заглянули на "Лебедь", хоть времени на рыбалку было мало, но мы остались довольны :)
Я решил посидеть с фидером, а Олег побежал дразнить хищника разными приманками. За пару часов я поймал штук 20 карпиков до кило, а Олег умудрился взять 7 щук на 3-м озере, всю рыбу отпустили домой. 1-е озеро хозяин спускал, чтобы перекинуть рыбу в озёра рядом и запустить малька. Вот такой получился выезд, фото щук потом Олег скинет.

1.JPG
2.JPG
3.JPG

Вова

» 17.08.2008 10:32 pm

Долго думали куда махнуть на рыбалку, чтобы не далеко и рыба ловилась, вот и вспомнили про «Лебедь» Цены конечно кусаются (1-е спортивное озеро- 100гр рыбалка, для членов Клуба -75гр; 2-е озеро 20гр рыбалка +15гр за кг рыбы) но отдых получился знатный, целый день ловили карпа под кило, иногда хорошего подлещика. Со слов хозяина озера там водится не только килограммовый карп, но и серьёзные особи. Два обрыва снастей и наконец-то вытащили что-то путёвое, сколько завесил карп брехать не буду, но хорошо потягал по всему берегу меня и Танюху. Кстати, Максу, большое спасибо за добротный подсак!
Вот такой получился выезд

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

6.JPG
7.JPG

Вова

» 23.08.2008 11:34 pm

Желание поймать что-то поболее снова привело нас на водоём. Но поболее сошло прямо под берегом :( , так что весь улов составил почти стандартный карп до кило. В этот раз отличилась Катя поймавшая карпа 2.2 кг. :f1: Вся рыба была отпущенна в родную стихию.
В водоёме водится и хороший карась, прям приятно ловить. :)

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

Вова

» 12.01.2009 12:25 pm

Були вчора(11.01) з Олегом Риваком. Мушу сказати жору не було :D . Замахував мініатюрний окунець
DSC00884.JPG
мікрік
.
А ближче до берега під самим очеретом брали більші екземпляри від 100 грам, попалась навіть щучка. В сумі за день шт 20 вага найбільшого 270 грамів і щучка. Погода супер, сонце ...лунка..."балалайка", Відпочинок вдався.
Ось пару душевних фото:
DSC00854.JPG
DSC00856.JPG
DSC00861.JPG
DSC00871.JPG

DSC00873.JPG
DSC00885.JPG
DSC00896.JPG

P.S. Вартість рибалки 20 грн.

Romko

Повідомлення: 264

» 29.06.2009 12:27 pm

Поки народ на фідер сидів я трошки пополоскав блесна.Щука неактивна,пару виходів шнурків.На 2 ставі брав мілкий окунь на маньячку -все інше ігнорував,на мдж взяв йоршика якимось чудом.На 2 ставі був схід амура з самого ранку,на 3 ставі взяв вже нормального горбача:
h 001.jpg
h 002.jpg
h 003.jpg

ryvak

Повідомлення: 1634

» 26.07.2009 11:49 am

Був в Лебеді 21.07 з 11.00 до 18.00.
Відпочили,просто супер.Ловив на фідер, прикормка фіш дрім (карась+фідер), наживка-пучок опариша.
Результат - 6 підлящиків 350-450 гр (на око), коропець 1200(+,-) Все відпущено підростати.
Враження чудові, поїду ще.

P.S. Якщо їдеш перший раз, знайти проблематично, навіть місцеві не знають, а на заправці Лукойл взагалі сказали, що в цьому районі такого немає.
Допоміг хлопець (10 років),який відразу зрозумів, про що йде мова.
IMG_6818.JPG
коропець
IMG_6772.JPG
перший підлящик
IMG_6810.JPG
другий показався

Tar@s

Повідомлення: 68

» 01.08.2009 01:42 am

28/07 навідались з Тар@сом на Либідь.
Починалось все ну дуже романтично...
На об"їздній Пустомит стоять попрошайки з фарою :kick .Довелось відкуплятись.
Попали на став біля 18:00.Відкриваю тубус і опа...кінчик мого Браунінга в районі третього кільця тиліпається як сопля :? .Аж сердце зупинилось...Настрій траурний,сиджу сумую...Тарас тим часом витягує на фідер зачотного підлящика :roll: .Плюю на все,берусь за мах,заряджаю нову резину,вяжу оснастку з поплавком 0,3г.,мішаю 1кг.кльовий дєньок+1кг.польська лящова+1кг.просіяної землі з кротовини,закидую під поплавок 10 шарів розміром з апельсин... і починається шоу імені плотви.Плотва клює на кожному забросі.Покльовки впевнені всі на утоп.Розмір з долоню.
Докормлюю кожні 5хв.шаріком невликого розміру з живим опаріком.Знаю,якщо підійде більша риба-витіснить на фіг плотву з прикормки.Тягаю плотву годину...дві..і тишина.Через хвилин 10 поплавок повільно притоплюється і ще..і ще... підсікаю і резина полізла з хлиста в сторону протилежного берега.Кілька миттєвостей тіпа "хто-кого"і вже в мене перший підлящ заведений в підсак.Бистренько насаджую на гачок два свіжих опаріка,заброс і все повторюється.Біля підсака підлящ робить кульбіт і обідний схід.Кажуть: коли лящу дати по губі-забере за собою всю стаю.Так і є.Підходить плотва і кльов на кожному забросі.Підходить зять власника і давай в нашу сторону махати шуфлюю з прокисшим пивним жмихом :shock: .
Кажу:
-ми тут закормили...,тупо отравиш точку
Він каже:
-та ні,ща почнеться божественний кльов
...а кльов так і не почався...
Ось така романтика...
 лящ.jpg
"...настоящий фидераст-весел,храбр и мордаст...
007.jpg
...если кто-то не таков-он любитель поплавков..."

31/07 навідались з Тар@сом на Либідь.
Попрошайки стоять в Наварії.
Результат: 7 підлящиків і відерко плотви+1 йоржик,3 верховодки.

Plitkar
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 399

» 20.09.2009 09:02 pm

20.09 Приехали с Танюней на Лебедь в надежде оторваться по ловле карпа и встретив угрюмые лица рыбаков, чуть было сами не расстроились,... но решили попробовать и где-то в обед начался клёв :) В основном ловился карп от 1кг до 1.5кг и самые обидные 4 схода чего-то очень приятного по весу - 2 поводка порвались при рывке самой поклёвки на фидере :shock:

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Вова

» 11.01.2010 12:53 pm

10/01 Із Plitkar та antonio їздили на озера господарства (надіюсь, Андрій, доповнить цей звіт :))...
Ідея вибратись саме сюди належала Андрію, який мав непереборне бажання половити крупного підлящика із льоду (відразу треба зауважити, що жодного підлящика ми так і не зловили). Я на цих озерах не був жодного разу, тому і мені було цікаво розвідати нові водойми...
Зі Львова виїхали близько 7.00, пів на восьму були вже на господарстві.
Погода - тепла, дощова, дещо вітряна (ідеальна для плотви :))...
Рибалили спершу на 2му озері. Лід був вкрай ненадійний - не товстіший 6-7 см, тому надто далеко від берега не відходили (правда, як потім зясувалось, турбуватись особливо не було чого глибина по всьому озеру близько 1 м). На льоді каша із снігу та води...
Вже через 10 хв рибалки почались покльовки плотви (близько 100 гр) та голавликів (саме голавликів)!!!
Було зловлено/відпущено два голавлика 100 і 150 гр, ловити їх із льоду саме задоволення - покльовка потужна, виважування теж цікаве...
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Поки я підбирав оптимальну вагу та колір мормишки та підгодовував лунки, Андрій та Антон блище знайомились за чаркою медової :booze: (я, по перше, обидвох вже знаю, тай "руль" стримував, тому згодом склав їм компанію лишень із чашечкою кави)...
Кльов плотви регулярно перебивав мікроокунець, якому ідея Андрія прикормлювати лунки мотилем також сподобалась ;). Приємно було спостерігати за Андрієм, якому кожна покльовка і риба приносили непідробну радість (думаю, "пінгвін" в ньому проснувся остаточно :))... Плотва непогано клювала до години 10ї - пізніше покльовки стали вкрай рідкі та обережні (правда, вдалось ще виловити йоршика близько 70-80 гр :shock: )
4.jpg
5.jpg

Вирішуємо прогулятись на останнє озеро, яке через наявність великої кількості комишу, коряг та нормального льоду справляло враження більш перспективного...
Практично відразу почались покльовки некрупного окунця та плотвички. Згодом, знайшли глибше місце з якого вдалось виловити 5-6ть окунців в районі 100-150г і отримати прикрий зрив горбача близько 300 гр (вже в самій лунці в яку він ледве входив). Правда, поряд із нормальним окунем регулярно проскакували і супер піпісочні :)... Андрію, вдалось виловити на мормишку щучку близько 150 гр - яка, згодом, змінила місце проживання :).
8.jpg
6.jpg
7.jpg

Близько 16ї години вирішили завершити рибалку. Загалом всі залишились задоволені недивлячись на погоду та не надто високу активність риби...
П.С. Рибалка 20 гр із людини...
Весь некрупний окунь та щучка були переселені в калабаню на Стрийській-Науковій Відпускаємо рибу.

Smutok

Повідомлення: 671

» 11.01.2010 07:00 pm

Smutok написав:10/01 Із Plitkar та antonio їздили на озера господарства (надіюсь, Андрій, доповнить цей звіт :))...

...а чим доповнити? Все гарно Олег виложив- і звіт і світлини. :super1
Від себе хочу добавити: приємно що є такий сайт де можна познайомитись з великою кількістю щирих і непідробних людей, для яких в слові "рибалка" прописано не лишень здобич м"яса, а й повага до природи та до своїх колег... приємно, що наші "зустрічі рибаків" проходять плідно і небезрезультатно (окрема подяка Сані (SAS) за відеофільми по яких я вивчав теорію).
Надіюсь це не останній наш спільний виїзд і ми ще покажем підлящику де раки зимують :)
0615.jpg
...він не тільки живе рибалкою,він просто дихає нею :)
0619.jpg
...а цих двох частіше біля столу можна зустріти :)

Plitkar

» 07.04.2010 11:00 pm

Рибалив сьогодні з 15:00 до 18:00. Попав на хороший кльов плітки. Результат 75шт. + 3 верховодки.
Проскакувала, як на наш регіон, ну дуже бонусна.Найкраще брала на бутер мотиля з опаріком. Прикормка "Тімар" червоний (якщо назву не сплутав, використовував вперше а пакет викинув в смітник на ставку) + висівки + затемнював чорноземом з кротовиння.Риба відізвалась моментально (склалась в мене така думка,що на запресованих водоймах плітка реагує на звук падаючих прикормочних шарів).
П.С.Сусіди при мені взяли тузіка десь на кільо.Казали,що на макуху.
П.С2.В жаб брачний період :)
0666.jpg
"лебідівський стандарт"
0667.jpg
більшенька
0669.jpg
бонусна
0671.jpg
тузік

Plitkar

» 17.04.2010 11:23 am

Добрый день. Добрался на озеро около 11 часов. Добирался первый раз на маршрутки.Ехал через Пустомыти на Семинивку,развилка Семенивка-Милошевичи ( слева стоит остановка из белого кирпича) выходить и вниз в село чуть дали поворот на лево по грунтовой дороги и на озере.
Вся дорога от дома до озера у меня заняли 1-1,20( почти как на машине). Честно я не ожидал что получу столько удовальствия от рыбалки.
Озера в идеальном состоянии, а главное везде чистота и порядок( хозяин смотрит),По рыбалки ловил на 1 удочку на 2 озере( ехал половить плотву)
Плотва отличная поймал на глаз 3-4 кг.Но самое гавное подлещик поклевывал постоянно 500-700 грамм.Смог поднять полько 3 штуки, после рыбалки отпущены во 2 озеро. У меня такое впечетление что водоем зарыблен рыбой в 5 зтажей, каждые 5 - 15 минут всплески, и довольно крупные экремпляры . Рыбачил до 17 часов и на маршрутку . Да чуть не забыл рыбачил на все подряд то берет на опарыш то на перловку,затем только на будерброд, то подавай манку, нужно пробывать и глубину а крупнее всего со дна .Выходные на работе а во вторник снова на озеро,буду там жить....

Anani2

Повідомлення: 18

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей