10/01 Із
Plitkar та
antonio їздили на озера господарства (надіюсь, Андрій, доповнить цей звіт

)...
Ідея вибратись саме сюди належала Андрію, який мав непереборне бажання половити крупного підлящика із льоду (відразу треба зауважити, що жодного підлящика ми так і не зловили). Я на цих озерах не був жодного разу, тому і мені було цікаво розвідати нові водойми...
Зі Львова виїхали близько 7.00, пів на восьму були вже на господарстві.
Погода - тепла, дощова, дещо вітряна (ідеальна для плотви

)...
Рибалили спершу на 2му озері. Лід був вкрай ненадійний - не товстіший 6-7 см, тому надто далеко від берега не відходили (правда, як потім зясувалось, турбуватись особливо не було чого глибина по всьому озеру близько 1 м). На льоді каша із снігу та води...
Вже через 10 хв рибалки почались покльовки плотви (близько 100 гр) та голавликів (саме голавликів)!!!
Було зловлено/відпущено два голавлика 100 і 150 гр, ловити їх із льоду саме задоволення - покльовка потужна, виважування теж цікаве...
Поки я підбирав оптимальну вагу та колір мормишки та підгодовував лунки, Андрій та Антон блище знайомились за чаркою медової

(я, по перше, обидвох вже знаю, тай "руль" стримував, тому згодом склав їм компанію лишень із чашечкою кави)...
Кльов плотви регулярно перебивав мікроокунець, якому ідея Андрія прикормлювати лунки мотилем також сподобалась

. Приємно було спостерігати за Андрієм, якому кожна покльовка і риба приносили непідробну радість (думаю, "пінгвін" в ньому проснувся остаточно

)... Плотва непогано клювала до години 10ї - пізніше покльовки стали вкрай рідкі та обережні (правда, вдалось ще виловити йоршика близько 70-80 гр

)
Вирішуємо прогулятись на останнє озеро, яке через наявність великої кількості комишу, коряг та нормального льоду справляло враження більш перспективного...
Практично відразу почались покльовки некрупного окунця та плотвички. Згодом, знайшли глибше місце з якого вдалось виловити 5-6ть окунців в районі 100-150г і отримати прикрий зрив горбача близько 300 гр (вже в самій лунці в яку він ледве входив). Правда, поряд із нормальним окунем регулярно проскакували і супер піпісочні

... Андрію, вдалось виловити на мормишку щучку близько 150 гр - яка, згодом, змінила місце проживання

.
Близько 16ї години вирішили завершити рибалку. Загалом всі залишились задоволені недивлячись на погоду та не надто високу активність риби...
П.С. Рибалка 20 гр із людини...
Весь некрупний окунь та щучка були переселені в калабаню на Стрийській-Науковій
Відпускаємо рибу.