Були сьогодні з Seоrhij та Mickle: хоч без риби не залишились, та варіант "одна за одной" не проконав. Та й бонусних не було.
Я з самого ранку взяв спін і пішов шукати холостяка, не зайнятого нерестовими справами. Не знайшов, очевидно щука вже пішла на нерест. Обійшов по периметру 2- та 3- стави-ні удару. Буквально відразу після мене на той же маршрут зайшов ще один спінінгіст-ловив набагато довше і ретельніше: теж нуль.
Хотів переключитись, як і мої напарники на поплавок, та спінінгіст в мені переміг-я згадав про таку штуку, як сбіруліно (Вові привіт

) і вирішив спробувати. Через декілька хвилин я відчув покльовку, ще через декілька-пара досить пристойних плотвиць в заліку. Спосіб працює, почав експериментувати з проводками: виявляється в сбіроліненні

це дуже важливий компонент. Покльовки відбувались на кожній проводці-круто! Але реалізація впала до нуля-це не круто

. Тільки підсікши майже випадково декілька рибин я зрозумів в чому справа-мізинчикові плотвички, які брали на 30-40 метровій дистанції до підсікання не надаються.Зате влетіли декілька верховодок, які клюнули твердо і впевнено. От в загальних рисах, мої враження від першого досвіду сбірибалки

.