Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Господарство 'Лебідь'

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Господарство 'Лебідь'

» 29.03.2011 11:14 pm

Ребята - это громко сказано. Ловил только один ребятёнок - Андрюха :)
Я занимался экспериментами и тестами, которые принесли пару рыбок :)

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2415

» 30.03.2011 11:27 pm

Були сьогодні з Seоrhij та Mickle: хоч без риби не залишились, та варіант "одна за одной" не проконав. Та й бонусних не було.
Я з самого ранку взяв спін і пішов шукати холостяка, не зайнятого нерестовими справами. Не знайшов, очевидно щука вже пішла на нерест. Обійшов по периметру 2- та 3- стави-ні удару. Буквально відразу після мене на той же маршрут зайшов ще один спінінгіст-ловив набагато довше і ретельніше: теж нуль.
Хотів переключитись, як і мої напарники на поплавок, та спінінгіст в мені переміг-я згадав про таку штуку, як сбіруліно (Вові привіт :wink: ) і вирішив спробувати. Через декілька хвилин я відчув покльовку, ще через декілька-пара досить пристойних плотвиць в заліку. Спосіб працює, почав експериментувати з проводками: виявляється в сбіроліненні :D це дуже важливий компонент. Покльовки відбувались на кожній проводці-круто! Але реалізація впала до нуля-це не круто :? . Тільки підсікши майже випадково декілька рибин я зрозумів в чому справа-мізинчикові плотвички, які брали на 30-40 метровій дистанції до підсікання не надаються.Зате влетіли декілька верховодок, які клюнули твердо і впевнено. От в загальних рисах, мої враження від першого досвіду сбірибалки :D .

oleh

Повідомлення: 627

» 19.06.2011 06:08 pm

Хочу поделиться впечетлениями про рыбалку которая была 1.5 недели назад. Ловили на 3 озере впечетлений и удовольствия от рыбалки море.На спиниг брали приличные экземпляры я поймал амура на 4.800 и карпа на 3.200.Но я отдавал предпочтение плотве было словлено на удочку 4 кг.Ловил я на кукурузу перловку.Стоит ехать рыбы море - только лови.Недалеко от Львова и расценки как везде блИзко и сердито. УДАЧИ.

Anani2

Повідомлення: 18

» 19.08.2011 09:50 pm

Відвідав я сьогодні дану водойму, рибалив з 6:00 до 18:00 на третьому озері, насадка -- бойли, кукурудза результат 0! На опариша зловив кілька підлящиків по 150 гр, один був десь на 300. Великий риб викидувався зранку та потім стих. За весь день не бачив( не чув) щоб хтось щось спіймав пристойне, під вечір двоє хлопців бліснили, то один із них зловив щучку десь на 800 гр неподалік від мене. Дорога ямиста , та можна сказати що нормальна.

Parker

Повідомлення: 30

» 26.09.2011 09:29 pm

Доброго часу доби всім! Вчора відвідали це "господарство". Все класно бесідки, тиха природа, риба скаче але от загадка - чомусь не ловиться. Тобто ловиться але тільки на першому озері де тримають малька і де "не можна" ловити. Чому в лапках, а тому що все таки окремій касті 8) відвідувачів чомусь можна :!: На другому озері глушняк повний за цілий день навіть покльовки не було, здавалося б дивно: акваріум, риби багато і це видно, прикормили, але вона вперто не клює ні на що (бо перепробували масу всяких наживок), і от у вечері откровення - господар приїжджає на квадроциклі і прикриває шлюз :evil: Минулого тижня коли ми там були я ходив до одного місця руки помити від прикормки, і точно памятаю, що до води ледь дотягувався, а цього разу до води не дотягнешся - висновок господар CERF бавиться рівнем води, судячи зі всього на вихідні спускає. За такі гроші щей намахувати - ні воно того не вартує!
ВРАЖЕННЯ САМІ ПАСКУДНІ НІКОМУ НЕ РАДЖУ! З ТАКИМ САМИМ УСПІХОМ МОЖНА СИДІТИ ДЕ ІНДЕ І ВТИКАТИ НА СНАСТІ! КАНТОРА БАРАХЛО! ГАНЬБА!

Parick

Повідомлення: 95

» 27.09.2011 03:46 pm

Доброго всім дня:-)! На дану водойму перший раз попав минулого року осінью,вроді все чудово-природа,риба клює не погано,відношення власників хороше... Ця казка тривала до весни цього року і я зрозумів чому. Рибаків було мало на водоймі і їм не було сенсу регулювати рівень води... А з весни практичо кожні вихідні ми нараховували по 30-50 рибаків на водоймі,отже робіть висновки дорогі колеги!!! Не одноразово ми скаржились їм на низький рівень води,на власні очі бачили цей процес...,а у відповідь тільки чули "ми нічого не робим,рівень в озері залежить від рівня в річці"!!! Але для чого тоді шлюзи я не розумію,думаю більше ми туди не поїдем. Всім ні хвоста,ні луски...

fishmen

Повідомлення: 5

» 27.09.2011 04:38 pm

Сколько раз там рыбачил ни разу не приежал без карповой поклевки.Если вытягивал в подсак карпа то его выпускал в озеро.т.к. у меня цель плотва и лящ.Карп на третьем озере от 3 кг. и выше амур самый большой пойманый на 3 озере 5.700 . Рыбы там очень много и хорошие экземпляры.В суботу был с братом ловили на 3 озере результат у брата с его колегами с 4 человек на всех 10 шт. пидлящиков у меня 21 шт. грамм по 100-150 плотва не хотеля брать.ВЫВОД . А как предудущие писали что на 1 озере рыба есть да есть карпик с лодошку ВЫ ТАКУЮ ЛЮБИТЕ И НЕ ЖАЛКО ГОЛОДНОГО И БЕЗТОЛКОВОГО КАРПИКА ДУШИТЬ А ....... ПОЙМАЙ НА 2 или 3 ОЗЕРЕ. Часто вижу там женщину которая живет на дачи в летний период так у ее только положительные эмоции и результат к озерам.Уровень воды проверяю по трубе на входе во 2 озеро или по корягам в дальнем углу от беседке которые торчат из воды и видно их постоянно. Замечено не было что играют уровнем что в выходные так и посреди недели Завтра поеду снова. т.к. я привязан к маршрутке добираться очень удобно. УДАЧИ ВСЕМ

Anani2

» 28.09.2011 09:52 pm

і я там був,рибку ловив а в садок не попало :D . А якщо серйозно то ловив минулого тижня на 3 а потім на 2 озері. додому поніс 2 лящика на 1.85кг.решту втоплено(карпик пр. кіло і шт 25 плотвички, яку ловив на поплавок і опариш). Риба там дуже і дуже є.Зустрічав і жіночку з дач,яка при повному безкльов"ї у решти рибаків тягала зачотних карпів :D на поплавок !!!!!! біля самого берега. Без прикорму,просто на кукурудзу. на рахунок рівня доля правди в цьому є. На другому озорі дуже мала глибина,макс. 1.5 метра біля дамби, і найменша зміна тиску або рівня і рибка не бере. На третьому озері треба знати місця і без улову не залишишся, але там коряги і перепади. Це особисто моя думка по результатах рибалок протягом 2 років, рекорд в мене був на 2 озері минулого року в серпні, цілий день глухо,а після грози 18 кг карпа за три години. Але це просто повезло попасти на жор,так як три дні парило і риба не брала ніде і ні на що.

gobov

Повідомлення: 20

» 13.03.2012 06:53 pm

Добрый день.Собирался ехать на Байкал (Задорожное) так не знаю как оттуда выехать электричкой.Короче поехал на "Лебедь".Выставил 5 жерлиц на 3 озере и пошел ловить плотву.В итоге три выстрела "проспал" все катушки вымотаны и живец придушен, но зато плотвы наловился по полной программе поймал штук 60 разного калибра от пальца до лодони, все на 3 озере. Мораль - лови что-то одно.... Рыбачил 09 - 14 часов и пошел на маршрутку.

Anani2

» 25.03.2012 06:24 pm

Добрый день.Сегодня отрыбачил на 2 - 3 озере. и не только я один нороду было достаточно машин стояло 6 штук.Добрался на озеро около 9 часов рыбачил до 15-30 и на бусик.Короче видел взяли щучку около 1 кг. и где вы думали в малявочнике на 3 озере, ловили хорошего окуня грамм по 200-300 на малька. У меня тоже не плохо - взял плотвы, красноперки за 1 кг. а верховод просто бомба на 2 озере. Достал этот сильный ветер.А так отдохнул нормально.

Anani2

» 26.03.2012 09:52 am

З колегою відвідали 26.03 "Лебідь" бо дуже вже скучили за чистою водою, а вибору великого куди поїхати не було. Оплата за рибалку 25 грн - правда не уточнював чи за любу рибалку. Ми приїхали спробувати спокусити щупака, пополоскати та випробувати нові приманки та просто насолодитись природою. Третій пункт програми виконали на всі сто ( правда трошки дошкуляв вітер). В плані щупака - повний нуль, навіть тичка не чув. В підтвердження попереднього посту бачив одну реалізовану покльовку щучки з малого озера. Не знаю, як буде на цьому господарстві далі, але навіть якщо судити по зменшенню вартості рибалки - перспективи там нерадісні (ІМХО). А в цілому відпочинок вдався.

vlad09

Повідомлення: 17

» 02.05.2012 12:31 pm

Добрый день. Был на озерах 30.04 рыбачил с 09-13.30. Рыбачил на 3 озере на удочку цель плотва пидлящик.В общем поймал около 2-х кг. не взвешивал.Карп и амур гуляет по полной программе скачет как дурной.Соседи поймали амура ну на глаз точно за 5 кг.Также видел суету на 2 озере с подсаком что поймали не подходил.На 1 озере ловить не разрешают . Ловил на перловку и манку.Ну жара не выносимая.УДАЧИ

Anani2

» 03.05.2012 09:21 am

Відвідав дану водойму 02,05 тобто учора, ловили з 17,30 до 21,30 ,ловив на фідер і мах, нафідер пять покльовок із них 3 (три) реалізованих підляшики по 200 грам, пішли на кукурузку на крючку в кормушці "фішка-універсал", коли стояв опариш або червяк позібування малька доставало, бо на маху стояла котлета з червяка і опариша результат штук 50 краснопірки ,розміром у середній палець :lol: , берег чудовий, погода гарна, привітна пані Світлана :D , оплата 50грн НХНЧ...

Ігор 10
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 45

» 10.05.2012 05:39 pm

Був 9 травня, цьотка Светка спустила воду сантиментрів на 40. Результат 0. Більше туди непоїду.

polo-lvov

Повідомлення: 2

» 10.05.2012 10:23 pm

Класно)) Ми теж цього року були, ще в квітні. Дуже активний в нас кльов був, карпики брали, плотва, краснопірка.. І тут господарі побачили що ми забагато ловим і побігли бігом відкривати шлюзи..)) Кльов пішов самі знаєте куди) Більше їхати бажання немає!

Mickle

Повідомлення: 75

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей