Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Отиневичі

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Отиневичі

» 10.05.2010 01:20 am

Всім привіт! Їздив я у суботу 8.05.10 в Отиневичі. Приїхали 5:30 ловили між двома приватними озерами на каналах. Клювало класно. Йшов хороший карась грам на 300-400. Взяв одного карпика дзеркального на 1 кг. Клювало часто, а от витягнути було не просто, за рахунок зарослів, і камишів. Десь біля 10:00 приїхали з рибнадзору :o з беркутом, показали посвідчення, взяли з нас 52 гр. :twisted: штраф і поїхали дальше, пізніше ще раз підїзджали але нас вже не рухали.
Приєднані файли
DSC002121.jpg
Друг Міша.
DSC002131.jpg
Я і карп дзеркальний.

angajdar

Повідомлення: 19

» 12.09.2010 01:40 am

Були сьогодні з приятелем в Отиневичах, на П-образному аппендициті, тому, що в полі на виїзді.
Приїхали десь о 17-30. Одразу вразила кількість спінінгістів. Підійшли до одного питаєм як воно. Відповів, шо “кльова было вчера”. По мірі того як чистішало небо, хижак переставав брати на штучні наживки, переходячи на “натур-продукт”. Але ми розпаковуємся, за штучну наживку беремо спінербейти і починаєм прочесувати той П-образний канал. Чесно кажучи, увесь час було непереборне бажання як мога більше раз закинути, до настання темноти, і по мірі можливості як на найбільшу кількість різних приманок. Це стало фатальною помилкою. Зпочатку ми відкинули спроби на оберталки, коливалки, твістери і рибстери, бо всі присутні на них кидали - а результат негативний. Відходимо від дороги метрів 30-40, зробивши вже десь забросів по 50-70 – результат “зеро”. Я не витримав і замінив спінер на білий твістер, потім на салатовий, потім на чорний, далі рибстери, якийсь там Salmo-вський воблер. 10-15 забросів у всі напрямки – все одно “зеро”. Але помічаєм, що по воді то там то сям спалахують “феєрверки” малька, що супроводжуються смачним чавканням. :fish Азарт росте а результату нема. Дойшло до того, що ми почали бігати по берегу за сплесками і кидати в то місце де був сплеск, або “фонтан” малька. Все одно безрезультатно. Просуваємось вглиб каналу. Приятель робить закид спінером під протилежний берег і попадає на лежачий в воді камиш. Потихеньку зтягує спінер в воду – і в цей момент відбувається потужний сплеск, жилка в секунду натягується і гне йому спінінг в дугу. Ривок, другий – зійшла… :evil: Прочісуєм місце сходу і так, і сяк – пусто. Раптом в 10-15 метрах в стороні новий сплеск, ми туда – а нема там вже зубатої. :rage Шляхи трафляють! Та шо таке? Врешті решт остання надія побачити хоч одну зубасту пащу тане з останніми промінями сонця. Переходимо на відрізок каналу, що паралельний дорозі. Там завмер, як на посту, рибачок, шо методично, закидуючи раз за разом “тралить” одне і те саме місце. Помічаєм, шо в тому місці стабільна активність хижака. Зубата навіть не звертає уваги на оберталку, хапаючи живця в 15-20 см від блісни. Займаємо бойові позиції, вирішивши що як не зловим, то хоч полякаєм. Пару забросів і десь на п’ятому я чипляю твістер за траву під водою. Повільно протягуючи через виникшу перепону відчуваю, як на другому кінці хтось мені за жилку смикає. :hook: Підсікаю - так і є, шось сидить. Кричу, як зшаленілий: :yahoo:Підсак!" :ponty . Приятель несеться через пів-берега з підсаком, рибацюга на протилежному березі трохи в воду не падає чи то від мого вигуку, чи то від здивування. А то “Підсак” мені скорш за все від відчаю вирвалось, бо відчуваю, що смикання на кінці жилки більш нагадують гру воблера на течії. Витягую – так і є. На силіконі висить “воблер” - жива копія Konger-овського “pike”. Але улов. :wink: Фотосесія з “воблером” і відправляю його в рідну стихію. Уся братія спінингуєв зтягується до нашого “клондайку”. Але зубатій повуху, шо тут тест драйви штучних приманок влаштовують в воді. “Ви собі вигулюйте на поводках улюблені ляльки і цяцьки, а ми повечеряєм” – вважає хитруща. Щука вміло маневруючи уникає приманок і хапає живу здобич поміж наших “смокталок”. :baby: далі. Приятель після чергового забросу робить різкий підсмик – і шось тяне. Це “шось” встигає добряче похлюпати хвостом, 2-3 метра супротиву і спінер “вистрілює” на берег. Шо за хрень? Таке враження, що спінер подали на берег, як м’яч в бейсболі :shock: Добре, шо не в око… Роблю закид в місце зходу, другий, п’ятий – пусто. Баста! Перекур. Спостерегаю, як на поверхні води прослизують “торпеди”. Таке враження, що хижак атакує зверху вниз. Тобто перед атакою він піднімається до поверхні, звіряє ситуацію і торпедує малька з зануренням. Викидую цигарку, ставлю на поводок паралонку і намагаюсь підіграти атакуючим свою здобич “торпедам”. 20-30 забросів, чую на протилежному березі коментують : “Знов нагла невдача спіткає львівських “спортсменів” J” . Відверто кажучи ця невдача триває добрих так 2 місяці. :? Жодного хвоста - як врікли. Хоч би сходи якісь цікаві були– вже адреналіну би прибуло. А то його природні запаси швидко скорочуються без поповнення. На надцятому забросі мене вже вкурвило. :twisted: Наближаючи черговий раз черговий рибстер до берега пробую надати йому якогось не природнього руху, і дивлюсь як то мені в воді вдається. Смикаю вверх, не відпускаючи натяжки жилки намагаюся задати йому якісь надможливі коливання, відпускаю, знов повторюю ці рухи, сам думаю як би це повторити в 20-25 м від берега. Так замріявся, що не помітив як до мого рибстера наблизилась одна з торпед. :swim2 При чому по верху. Блискавичний прорив і мій твістер щезає у мутній воді тягнучи за собою жилку і згинаючи спінінг. Тепер опираюсь я. Ривок, другий - і нарешті на березі тріпається :huge півметровий екземпляр жовтобрюхої зубастої. “Ура! Побєда!” – кричу від радості. Але не цього разу… :grimace: Зубаста випльовує резину, підстрибує на хвості і акурат між двох кувшинок, без жодного “булю” щезає в свому мутному царстві. “А фотосесія?” – кричу їй в слід. “Теж мені, найшов Памелу Андерсон” – чую у відповідь з протилежного берега: -“наша на той твій дешевий силікон не поведеться”. :wink:
Чорна полоса безхвостової рибалки продовжується… :(
Ні хвоста ні чешуї стає закономірністю. :?

Boockatik

Повідомлення: 86

» 12.09.2010 10:25 pm

не поспішай при проводці, не в кількості закидів справа. Пробуй робити більше пауз (навіть по 5-7 сек.),особливо з суспендерами, власне на паузах найчастіше атакує щука.Чим більше пауз, тим більше в неї шансів на атаку, і на точний надійний захват приманки.

oleh

Повідомлення: 627

» 26.09.2010 11:21 pm

Сьогодні відвідав Отиневичі приїхав в 6 ранку а рибаків вже трохи було сів поближче до дороги і камишів до 8 години було зловлено 3 карпика по 500-700 грам на фідер і море дрібного карася на поплавчанку в 9 годині кльов як відрубало тому перейшов мочити спінінг і до 12 години було зловлено 2 шнурка по 300-400 грам після чого потопив всю рибу і поїхав додому

yrik_lvov

Повідомлення: 91

» 08.07.2011 02:08 am

добрий вечір.почну здалекого 7 числа , 4-ри чоловяги вирішили побліснити,приіхавши на місце прозріли трава за яку трималась ряска вкрила майже все, 90 процентів всієі водойми,один вмудрився зловити 2 окунці , якщо можна назвати іх окунцями і 1 щучку 200 гр.це не в отиневичах.спостерігалась велика кількість качок,і всяких там чорних,білих,сірих пернатих.З занашоі присутності сіли на поле в метрах 200 від нас два табунці диких гусей до 30 шт що втих місцях велика рідкість. переполоскали велику кількість приманок вище згаданого результату невідійшли.поперли на отиневичі .результат блесніння00000000000 навіть на поплавчанки ,з опаришом,хробаком,перловкою,нерозжилися живцем.хоть щука проявляла себе постійно чим нас дратувала.були на резерві (п подібна водойма)з другоі сторони місцеві витягували карася 30-80гр раз на 30хв.начому ізавершили свою рибалку.по дорозі на Львів заіхали ще на одну водойму пробліснили результат 0000000000000.на чому поіздку закінчили.всім краще від нас. вдалоі рибалки.

roman10

Повідомлення: 18

» 23.08.2011 12:12 am

21.08.11 відвідав торфяні канали,між селами Чорний-острів,городищенське,городище.Недоізджаючи до Отиневич,поіздка сугубо блесніння щуки.велике фе мисливцям,які під селом городищенське розкопують дамбу,щоб лекше було ходити по каналах полювати качок.Торфи займають дуже велику площу,місцями зовсім непрохідні.На торфах присутній карп,окунь,карась,плотва-рідко,щука якоі залишилось думаю ще в достатку.Щука ловиться від 100гр-5кг,більшоі там небачив.для нормальних ізатятих блеснярів без човна нема,що робити.Але прозрів коли туди приіхав,браки на першому каналі від дамби тягали волок нежаліли нічого від 100гр щучки і далі.були присутні і карпіки,окунці,карасі.Це все зняв на відеокамеру,і номер буса. завтра знайомий допоможе скинути запис так як сам ще неможу.рибалка вийшла повне га...но від побаченого.

roman10

Повідомлення: 18

» 18.12.2011 02:12 am

17.12.2011 поїхали закривати сезон в отиневичі і не прогадали ! щука була активна весь день ! зловили 14 шнурків вагою від 300 г. до 1 кг.
Photo-0885.jpg

Фото, що не відповідають вимогам форуму видалено. Читайте правила

MEXIKO

Повідомлення: 8

» 06.01.2012 09:16 pm

06.01.2012 були в отиневичях з 08.30 до 13.00 , щука була дуже активна ,цілий ранок ганяла малька ,але клювати нехтіла! перепробував всьо шо мав і 000 !!! покі я кувирявся в коробках шукаючи мені потрібні приманкі ... в Діми за той чяс покльовка ....спінінг в дугу вже шось тягне ...як вияснилось щука на 1 кг ше чють пізніше на 650 г. і всьо більше невдалось нічого зловити ,вирішили поїхати в ходорів ...
Приєднані файли
x_2ad95eed1.jpg

MEXIKO

Повідомлення: 8

» 20.01.2012 12:34 am

Прошу вибачення за неправдиву дату я помилився ця рибалка була 15.11.2011 поїхав в село отиневичі за щукою :f1: з 11-15 год.ходив кідав щука ходила брати не хтіла :( ,під закінчення рибалки зловив одну на 2кг.500гр.змотав спінінг поїхав щасливий додому(бо змерз не літо на дворі :D ) рибалкою лишився задоволений))))) фото виложив так пізно бо тільки зарееструвався
Приєднані файли
rez.jpg
рибалка
Востаннє редагувалось sarat25 в 20.01.2012 01:39 pm, всього редагувалось 7 разів.

sarat25

Повідомлення: 11

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Spiker і 0 гостей