Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Яворів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Яворів

» 17.08.2007 03:03 pm

В яворові на Курявці є озеро.
Кажуть що є непогана риба, бо озеро давно не спускали і якщо не помиляюся,
(за інформацією одного з форумчан) 20грн.

Інформація про озеро нижче - через 5 повідомлень :D
Востаннє редагувалось giorgio в 04.09.2007 11:32 am, всього редагувалось 2 разів.

giorgio
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 762

Re: Яворів

» 21.08.2007 08:57 pm

giorgio написав:Ну це зовсім капец :(

але кажуть там екземпляри великі є,треба пробувати на ніч, і до обіду, тоді робити якийсь діагноз,якщо там буду тоді напишу.

лисий

Повідомлення: 17

» 04.09.2007 11:15 am

Був вчора зранку до 11.00. накінець.
Улов одна щучка на вертушку і кілька сходів (щуки)
Карп, карась і решта білої риби яка там є 0
Можливо через зміну тиску. він не впав а гепнувся.
Сторож мене щоправда зразу ж попередив що біла риба зараз не йде, а от поблеснити можна.
Так і було.

На рахунок озера.
oz.jpg
oz2.jpg
від заїзду попри дорогу найглибше, там де копав екскаватор.
По центру зарослі, але там сильнейше гуляв хижак. (аж жалів що не мав лодки)
Глибина сходить практично на 0 на протилежному боці.
Доступ до води обмежений бо майже все заросло вздовж берега.
Колись там були мостики і досить багато, але мабуть власники забили на окультурення болт і тепер
найціліший мостик виглядає так
.jpg
від решти ж залишились тільки колики.

.jpg
Рибалка 20 грн. Заїзд машиною (1 колія) є але якщо більше машин то не розвернутися.
Рекордний карп виловлений у цій водоймі був диким на 14 кг. (його забрали, назад не випустили) :cry:
Є карась до 2 кг. (сам колись ловив на 500 гм)
Окунь, Щука 2 і більше кг. я ж зловив таку
Не велика, але як гарно потім поплила назад. Заглєдєніє. Ну просто ТОП - модель :wink:

Озеро наповняється джерельними водами, тому тід час рясних дощів воно має більше води,
яка переливається через стік. Але під час засухи, як будо цього літа висихає.
на даний момент ода впала на 50 см. На протилежній стороні лебеді не плавали у воді, а ходили. (ну дуже мілко)
Озеро справді давно не спускали, як мені сказав сторож, тому, що його дуже важко потім
назад наповнити водою.
Таким чином крупна риба в налічії Є
Зі слів цих же сторожів літом добре йшов карп.
Чи зариблюють цей став не вдалося розузнати, бо розмова проходила рано вранці а співрозмовник був видно з :booze: , це було видно по залишках застілля на столі біля будки :mrgreen: .

Змагання на озері ніколи не проводилися, хоча колишня присутність мостиків вказує на те,
що мабуть було щось передбачено.
Пригадую, що ще колись мені казали, що воно було призначено як спортивне і коже мостик
мав свого власника.

NB. Знову ж зі слів сторожа:
рибаки сидять з самого ранку до вечора. на рахунок ночі непонятно, але спробувати варто.
а на хижака, на наступний раз, як поїду по справах в Яворів, візьму лодку :)
Востаннє редагувалось giorgio в 26.03.2009 12:24 pm, всього редагувалось 2 разів.

giorgio

» 14.02.2008 12:58 pm

Їздив вчора в Яворів по справах і вирішив подивитися на озерце.
На моє щастя там був "смотрящий", від якого я довідався трохи свіжої інформації. Так от:
- Озеро належить УТМРу. На мої скептичні закидування стосовно цієї організації сказав, що цього року вони подали на розгляд прохання про дотації, і щось там таки будуть робити. Ну наскільки це так побачимо, хоча особливих надій не плекаю.
jgfhbg 187.jpg
1 озеро, при дорозі

- На озері стояли жерлиці і він сказав, що зимою рибаків мало, але по першому льоду добре йшла щука, плотва більша долоні.
- Озеро не спускали з 1993року. Спускали для того, щоб очистити від синявки і травяного окуня. Тоді ж запустили карпа, амура, щуку і ін. Про карпа на 14 кг вже писав, а от чи то минулого чи позаминулого року було виловлено амура на 12 кг, ну і звісно ж не відпущено, але казав, що там ще плавають достойні екземпляри карпового роду.
- Статистики рибної жодної ніхто не веде, але кожного року в нерест щуки запускають малька карася і карпа.
jgfhbg 190.jpg
2 озеро, де мав би бути крупний хижак

Я вже чув, але ніколи не ходив дивитися, що є ще друге озеро. Таки є і досить таки успішне зі щукою. Цього року там зловили щуку на 7 кг. Знаходиться вого вкінці дороги, яка йде попри перше озеро до сторожів, на право.
jgfhbg 194.jpg
місце знаходженні 2го озера

Сам він позавчора не зміг витягнути щуку зпід льоду, бо не помістилася її голова в ополонку (це з його слів).
jgfhbg 192.jpg
jgfhbg 191.jpg
його улов (на котлети і наживку на щуку)

Добре ловити там щуку на малька. Після нересту теж бере добре, але літом озеро дуже заростає, тому ловити там тяжко. Сам він сказав, що спеціально робить це друге озеро чисто на хижака.
Рибалка цього року на обидвох ставах залишається по 20грн за добу. Просив випускати малу і трофейну рибу, хоча за "законами організації" це не вимагаєьться.
Помалу (з огляду на фінансування і допомогу) своїми силами їде окультуризація території. Роблять "бєсєдки", але між озерами.
Лодкою користуватися дозволяється тільки при відсутності рибаків, які ловлять на дальній заброс. Фіреристів, карпятників і т.д. Якщо такових нема, то можна лодкою поплавати і поблеснити. (це по блату, бо взагалі заборонено лодку)
Казав що цього року вже ловили карпа на бойли. Привчили :D
Перед заїздом на територію є рів, в якому зі слів всіх, хто там був є також крупний хижак. Я бачав, що там блеснили, але улову жодного.
jgfhbg 195.jpg
рів перед заїздом на озера

giorgio

» 15.02.2008 03:12 pm

Логічно. Ось карта.
Якщо шукати озеро на карті - його там не позначено. Не знаю чому.
Червоною позначена дорога від Львова до заїзду в Яворів В.Передмістя. Якраз розвилка на Яворів і Краковець і проїзд по самому яворову до курявки, а дальше до озер.
Фіолетовою позначена коротша по відстані, але довша по часу :D дорога, попри ліс до самих озер.
Цією дорогою їхав один раз і ледве проїхав. Болото, яке (як мені казали) не висихає навіть у саму жарку погоду. Калюжі там просто громадні.
Так що карта з місцезнаходженням і шляхами доїзду.
javoriv.jpg

giorgio

» 21.02.2008 02:56 am

Їхати то можна,але робити там не що...Була риба хороша,але треба слідкувати за тим кого пускаєш на став.Є інфа,що били током і конкретно.

ryvak
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 21.02.2008 12:22 pm

На всіх водоямах яких я був, N-нний % співрозмовників стверджував, що "тут били током; кілометрові сіті і т.д. і т.п." але риба на даний час Є і КЛЮЄ. Сам не тільки бачив (ловили інші, гіляє, вискакує) а й сам ловив.
А бракон"єрити там можна хіба коли ніхто не слідкує, але поки що там завжди хтось є. Тай сховатися там ніде, з рослинності три верби :)

giorgio

» 31.03.2008 01:43 am

Доброї ночі.Я сам з Яворова і чудо знаю це озеро.Браконьєри там не ловлять тим більше електрикою, ну хіба що дядя Міша може поставити пару сіточок, але він це робить для того щоб риба не задихалася її там ніби дуже багато))). (шутка.)
в жовтні зловив там 2 щуки по кілограму ,з різницею 10хв. ,на другому озері.
А зимою ставив жерлиці разів 5 по 20шт. Результат 1 щука 550гр. Шось там слабонько,як кажуть в нашому Яворові.
Але карпи там є потужні 100%.

IGOR--76

Повідомлення: 21

» 05.04.2008 01:58 pm

На більшому,ловлять в основному зі сторони Яворова.

IGOR--76

Повідомлення: 21

» 11.05.2008 12:44 pm

Знаю це озеро з початку 90 років. Колись були містки та порядок, ну і ,відповідно, риба. Дядя Міша також був. Від браків охороняли добре, хоча Міша сітками грішив ще тоді. В ті часи, мною на цьому озері, був поставлений особистий рекорд по коропу - 18 шт. за ніч :f1: ( про бойли тоді ще не знали, то ловив на кормушки. Найменший був поза 2 кг. Так як всіх з"їсти не міг, то випускав, що в ті часи було дивацтвом.) Що цікаво, кашу робив товариш і забув поставити у холодильник і вона трохи підкисла. Він дуже засмутився, та так, що відмовився їхати. Ще дивиною було те, що на цій водоймі ( їздили ми туди в 90 р. часто) в мене було три покльовки великої щуки на коропові кормушки з кашею ( це не в одну рибалку, а на протязі двох років) Ні разу не витягнув і перші дві навіть не зрозумів що це за риба так бере, що катушка спіна тріщить безперервно, аж при третій, коли щука дала свічку з води, стало ясно. При мені на цьому озері був виловленй в середині дня білий амур ( на око кг. 5-6) Потім десь у 95 видно закінчилися гроші і пішов бардак. Озеро спускали, рибу виловлювали сітками та продавали. Їх можна було зрозуміти, грошей на утримання УТМР не давало ні копійки і залишалось два виходи, або знімати охорону і озеру капець, або виживати самим. В той час ми на озеро їздити перестали.

Ivan

Повідомлення: 28

» 25.11.2008 11:29 am

Я з братом років з чотири назад їздили на 1 озеро непогано ловили карасів на фідер і зловили двох карпів на мамалигу одного на 4,300кг другого на 4,700 кг і три штуки до 1кг. Після цього був ще пару разів. останній раз їздив туди років зо два тому слабо клювали карасі правда одного зловив грам на 700(як колись в віжомлі) і одного карпа на 2,500кг. Бачив як плавала щука до 0,5кг але не блеснив.

Роман Григорович

Повідомлення: 36

» 25.03.2009 06:42 pm

Добрий день ! Я Богдан сам з Яворова ,минулого року часто рибачив тут,правда в основному ловив щуку ,а колега мій карпами займався,маленький
звіт для тих ,що цікавиться; щука минулого року йшла слабенько,якщо зрівнювати із іншими водоймами,тільки в ранковий час, найбільша з тих ,яка мені попалася 1кг.200гр.,Карп йшов класний ,мій колега взяв більше 30 хвостів за сезон ,переважно вагою3-5 кг., ловив на спінінг ,фідер ;приїзджав
в 18 годині і до 09.00 ранку(карп вночі тут набагато краще бере ,ніж вдень),якщо в кого будуть питання по цій водоймі ,постараюся відповісти.

Bog@n

Повідомлення: 22

» 26.03.2009 11:55 am

Привіт Bog@n
В твоїх повідомленнях завжди якісь зайві посилання проскакують... не ображайся тільки, але це дратує.
А так то вітаю тебе на форумі, сподіваюсь ще почути від тебе багато цікавого.

BITR

Повідомлення: 788

» 26.03.2009 01:11 pm

To Bog@n:

Питання похижаку:
на якому озері ловили???
з лодки чи з берега???
чи можна в нерест ловити (коли відкривається сезон)???

олег82

Повідомлення: 80

» 26.03.2009 02:29 pm

Олегу82 !
Ловив я хижака переважно на великому озері з берега,пробував і на маленькому .результати такі : на маленькому беруть в основному жидики
до 450 гр., але літом воно заростає так,що спіном важко провести навіть поверхневу приманку;
- на великому щуки хватає ,но вона привередлива (не знаю від чого це залежить,поки не вичислив ,припускаю ,що корму для неї хватає в озері) , часто було ,що їхав з рибалки ні з чим,крім щуки попадаються окуні непогані 400-600гр.
Озеро приватне , так що сезон розпочнеться ,зразу як зійде лід і коли риба начне брати,за рибалку дядя Міша минулого року брав 20 грн.з карпнятників,а спінінгістів бувало не чіпав.я особисто взяв в нього Р.квиток за 80грн. на сезон,і рибачив скільки хотів.

Bog@n

Повідомлення: 22

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей