На рибалку вдалося вибратися сьогодні доволі пізно, близько сьомої години вечора, причиною були вишні, які рясно вродили цього року і які треба було зібрати, інакше добра не було -самі розумієте теща

, ну але давайте про приємне.
Планував обрибити плотвою новенький шимановський пікер, але погода і рясна трава на всій ближній дистанції цього зробити не дала, тому розкладаю провірений джексон етернум 360 з тестом до 100гр., катушка флагман легенда 3500, основна шнур павер про 0.17 поводок моно момої 0.13, гачок овнер пін хук 14, кормушка фокс 21 грам. До речі кормушка приємно вразила - класно летить і дуже гарно виводить рибу над травою. Для прикормки використовував універсал від фіш дрім з добавкою червоного карпа і коноплі теж фіш дрім.

- пікерочок
Стартував відразу з п"яти закорочних кормушок і в бій, точку не шукав бо озеро дуже добре знаю, для інших раджу шукати чисте місце бо трави дуже багато і вона просто не дасть ловити. Плотва відразу відізвалася на прикормку і з перемінним успіхом почала ловитися. Найкраще працювала кукурудза з опаришом, чітко відсікала лаврушку а притягувала гарну 200 грамову плотву і красноперу.

- рибка

- і ще одна
Був цікавий момент. поряд сиділи два рибака з дружинами, закинули десь вісім спінінгів і відпочивали смикаючи на поплавки лаврушку, через пів години не витримали і підійшли подивитись яким чудом в мене клює раз за разом ще й така гарна плотва, під кінець наслухавшись про фідери, пікери з патерностерами

записали адрес актіву і з твердим наміром міняти снасті поїхали додому. Так що думаю полку фідеристів прибавиться

.
Крім плотви бвльше нічого не клювало а мені й не треба, для тренування по плотві озеро супер, намагався ловити в темп але ще є провали в кльові, треба відточувати майстерність, всім ні хвоста ні луски зустрінемось на рибалці