Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Яворів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Яворів

» 30.08.2010 03:04 pm

Якщо є карпятники то однозначно ні, а так бачив пару раз люди ставили кружки, але однозначно з дозволу пана Михайла.

Tadek
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 156

» 03.11.2010 11:01 pm

Недавно замовив дане чудо японської промисловості, і сьгодні мав можливість протестувати на озері. Давно зауважив, що по чистій воді такі кольори працюють краще. Відразу скажу що всі рибаки, які ловили на живця були з нулем. Ловив з 4 до 6 по обіді. Першою прийшла щучка грам на 400, а за нею десь за пів години грам на 700. Висновки - щука активна, а спінінг нерідко може дати фору любому живцьовику :D .
560_1985_l.jpg
Хардкор 1 колір MDD

Tadek

» 23.04.2011 07:35 am

Відпросився вчора в дружини на рибалку, правда з умовою що беру дітей з собою :shock: . Дві рибалки підряд вже по нулях так що думаю до трьох разів штука - їдем. Яблука банани і кампот взяли вдома по дорозі заїхали в магазин добрали чогось смачненького і вперед.
На озеро приїхали десь біля четвертої, діти з задоволенням бігали по озері а я готував рибальське місце.
0090.jpg
Озеро

Після замісу прикормки простукав дно і закліпсувавши фідер дійшла черга до юних рибалок - опариш на гачок і вперед.
0084.jpg
юні рибаки

Першою відмітилась рибачка Марічка а за нею і рибачок Володя, які почали конкурентну боротьбу хто наловить більше краснопірки нашому котові Джойстіку :woodpecker: .
0085.jpg
Марічка зловила
0087.jpg
а тепер і Володя

В мене ж поки була тишина, продовжую вперто кормитись і прикормка спрацювала на падінні кормушки удар в руку підсічка і плотва грам 150 в садку.
0091.jpg
підібрав ключик

Прорвало, але покльовки були тільки на падінні, якщо дійшла насадка до дна вже не брало, вирушую добавити до опариша пінопласт і відразу гарна плотва на гачку. Ключик підібрано дальше справа техніки.
Родзинкою вечора стала щучка, яка клюнула на вудочку з живцем закинуту поряд. Під дитячий гамір - втонув, втонув (це про поплавок) витягую на берег страшну хижачку :huge і спільним рішенням відпускаємо її підростати.
0092.jpg
хижак
0093.jpg
підростати

Карп кидався десь на дальньому кордоні і в нас не клював. Озеро прибране але риба не запускалась :( . По ціні не знаю ніхто не підходив. До речі беріть дітей на рибалку - кльов гарантовано :D :D :D .

Tadek

» 30.06.2011 11:46 pm

На рибалку вдалося вибратися сьогодні доволі пізно, близько сьомої години вечора, причиною були вишні, які рясно вродили цього року і які треба було зібрати, інакше добра не було -самі розумієте теща :rrr: , ну але давайте про приємне.
Планував обрибити плотвою новенький шимановський пікер, але погода і рясна трава на всій ближній дистанції цього зробити не дала, тому розкладаю провірений джексон етернум 360 з тестом до 100гр., катушка флагман легенда 3500, основна шнур павер про 0.17 поводок моно момої 0.13, гачок овнер пін хук 14, кормушка фокс 21 грам. До речі кормушка приємно вразила - класно летить і дуже гарно виводить рибу над травою. Для прикормки використовував універсал від фіш дрім з добавкою червоного карпа і коноплі теж фіш дрім.
0116.jpg
пікерочок

Стартував відразу з п"яти закорочних кормушок і в бій, точку не шукав бо озеро дуже добре знаю, для інших раджу шукати чисте місце бо трави дуже багато і вона просто не дасть ловити. Плотва відразу відізвалася на прикормку і з перемінним успіхом почала ловитися. Найкраще працювала кукурудза з опаришом, чітко відсікала лаврушку а притягувала гарну 200 грамову плотву і красноперу.
0118.jpg
рибка
0119.jpg
і ще одна

Був цікавий момент. поряд сиділи два рибака з дружинами, закинули десь вісім спінінгів і відпочивали смикаючи на поплавки лаврушку, через пів години не витримали і підійшли подивитись яким чудом в мене клює раз за разом ще й така гарна плотва, під кінець наслухавшись про фідери, пікери з патерностерами :shock: :o записали адрес актіву і з твердим наміром міняти снасті поїхали додому. Так що думаю полку фідеристів прибавиться :D .
Крім плотви бвльше нічого не клювало а мені й не треба, для тренування по плотві озеро супер, намагався ловити в темп але ще є провали в кльові, треба відточувати майстерність, всім ні хвоста ні луски зустрінемось на рибалці :f1:

Tadek

» 07.07.2011 04:55 pm

Читаючи звіти із різних водойм ,можу сказати ,що ціна за рибалку (доба) 25 грн. ,риба є ,але багато недоліків по дані водоймі :- озеро заросло ,місць для нормальної рибалки обмежено ; - зросла кількість раків до загрозливого характеру ,які з'їдають бойли та не дають підійти карпу та іншій рибі,зранку приблизно з 09.00 активність раків знижується тоді можна сподіватися на підхід трофейної риби , так часто було цього року ,що сазан брав з 10.00 години ранку , можливо треба брати із собою раколовки , наприклад я приїхав на рибалку в суботу 25 червня ,застав рибачків які збиралися до дому ,замість риби хлопці на раколовку наловили три відра (із під Снєжки) раків і були задоволені результатом ,хоча з початку ловили на бойли....Якщо виникнуть питання по даній водоймі ,постараюся дати вичерпну відповідь, так що удачі :) .....

Bog@n

Повідомлення: 22

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей