чим можна зробити насічку
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
коливалку по-ходу,як вертуху не настроїш. Якщо блешня у штопор на великих швидкостях не входить,але починає "психувати",їй може дуже допомогти опушка на гачку.

Avtor написав:Всім привіт! Думаю доречно буде помістити свою відповідь у цій теміТак от, десь рік назад попробував зробити УЛ вертушки і коливалки, ніби дещо получилось
Для пелюстка брав латунь 0.8 мм, шукав щось інше (іншого кольору), але прийшов до висновку просто помальвати деякі.
Дріт - струна 2-й номер, серцевина - свинець. Коливалки також з латуні, дві ті що справа, здвоєні для більшої ваги. Половина вертушок вже обловлена по окуню і невеликій щучці, коливалки всі по окуню.
На фото з вертушками також виклав заготовки пелюстків, деякі помальовані, все руки не доходять зробити
tosi написав:Avtor написав:Всім привіт! Думаю доречно буде помістити свою відповідь у цій теміТак от, десь рік назад попробував зробити УЛ вертушки і коливалки, ніби дещо получилось
Для пелюстка брав латунь 0.8 мм, шукав щось інше (іншого кольору), але прийшов до висновку просто помальвати деякі.
Дріт - струна 2-й номер, серцевина - свинець. Коливалки також з латуні, дві ті що справа, здвоєні для більшої ваги. Половина вертушок вже обловлена по окуню і невеликій щучці, коливалки всі по окуню.
На фото з вертушками також виклав заготовки пелюстків, деякі помальовані, все руки не доходять зробити
для мікроколивалок, муха на трійнику - ЗЛО, вона сковує саме колєбло, не дає свободу гри
bodja1715 написав:Подивився відео і виникло запитання: Чим попла-попер відрізняється від плаваючого сбіруліно?
Як на мене принцим той же..., тільки в сбіруліно ше і поплавками експерементувати можна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей