Був недавно. З п"ятниці на суботу. Погода була (спочатку) прекрасною.
заплатили по 30 гривеників (був з товаришем, брат якого наловив пів відра окуня в Грушеві. див Грушів) і пішли ловити по дамбі у сам кінець до другого шлагбаума. позакидували спінінги, а я ще у самому куті під берегом на кукурудзу вудки (глибина десь 30 см.)
Ще не встигли й розкластися (я завжди розкладаю спочатку вудки а потім спінінги) як на одній з вудок запрацював фрикціон. красавец - польський карп ( так вони його назовають) круглий гладкий 2кг.
через кілька хвилин ще раз але під самим берегом зрив.
А потім ми майже всю ніч спостерігали світлове шоу природи. Гриміло, блискало і все над нами.
Але не зважаючи на дощ, вітер і досить таки сер"йозні природні катаклізми ми за ніч зловили 9 карпів до 2,5кг (більших у цьому озері кажуть нема) і чотири зійшли.
вся риба на вудки. на сінінги потім один карпєц але малий.
NB. Чомусь на 30-гривневому більше рибаків не було ми одні. на 20-грн. рибаків було трохи (вихідні всеж) але на той час як ми їхали до дому (13.00) ніхто нічого не зловив.
День перед тим жодних покльовок. І день потому (натетсаме місце поїхав мій швагер) 0!
При нас нагладачі витагли на сіті (з центру ставу) риби в основному карпа цілий мішок

.