Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Родатичі

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Родатичі

» 18.12.2011 11:16 pm

Вже другий тиждень поспіль ніяк не можемо закрити спінінговий сезон. Припускали, що минулого тижня з колегами поставили масну крапку у Корчеві, тим паче, клювало на "твіч" - це ж блаженство для заядлого воблеромана. Дружина була запевнена, що сезон закрито і снасті пакуються у великий ящик. А ж ні, у п"ятницю гізметео показує що льодоставу ще не буде, то ж закриття сезону переноситься на ці вихідні. Компанія незмінна з минулого закриття : я мій кум Андрій, Вітьок Мінеро. Доплюсувався тільки мікроджигових справ майстер Богднан Столяр. Їдемо в Родатичі, не далеко... Богдан за кермом, бо попиває якусь травичку від тиску....ми з собою взяли інше "попивати", як годиться на закриття. Приїхали, розклалися. Богдан налаштувався на мікруху, склав фінезу і погнав дрюкати окуня. Кум і Вітьок оснастилися на щуку. Я склав два комплекти, на смугастого і щучий. Зранку на дамбі посмикував окунець правда дрібний - до 50-60 грам. Тож я залишив Бодю і пішов шукати більшого щастя. Здалека бачу, що кум з чимось бореться. Підходжу - гарна щука. Радості повні штани, каже перша нормальна зубаста на усвідомлений «твіч». Я біля нього заробляю дві гарних покльовки:
перша більша на паузі кусає не магалона а повідець. Під час витягування з води вона це розуміє, і просто відкриває рот. Після неї з того ж місця затвічується шнурок. Він також повертається у воду, але вже волею мисливця, що його вполював. Переходжу далі і заробляю кілька виходів на поверхневий кренк, …от цього б ніколи не міг уявити у подібну пору. Причому, якраз починає падати рясний дощ, а потім сніг. Один вихід мав чогось доволі значного. За вобом утворилася солідна кілева хвиля, однак до атаки не дійшло. Вона лише "туцьнула воба", паузи і пританцьовування, не допомогли її спокусити. В той час Мінеро , також висмикує шнурків. Найбільший під кілограм. Коли збираємося до альтанки офіційно "закривати сезон", Богдан не може собі пробачити що не взяв комплекту на щуку, бо окунь перестав клювати повністю. Він у Вітька випрошує спінінг, у мене воблер і , не повірите, за пару хвилин, поки ми закриваємо сезон, приходить з кілевою щучкою. Всі задоволені, хоча й промоклі до нитки ідемо домів.

KUM Resize1110_cr_cr.jpg
ViktorRRR.jpg

Родатичами не наситився, пішов цілеспрямовано поганяти на півгодини наступного дня смугастого поблизу на болоті. Відгукується там лише на одну єдину приманку
V vodi1_cr.jpg
ok111RESIZE11_cr_cr.jpg
Areal2.jpg

Taras_K
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 194

» 19.12.2011 12:47 pm

Також були в Родатичах (18.12.11).
В суботу вирватись не вдалось - тому спланували виїзд на неділю компанією в 4ри чоловіки: я і троє Володь (Козлов, Борецький, Воробель ) :).
Зранку погода не балувала - вітер, сніг, хмарність...
Зате ще трохи була активна щучка, але брала приманки вкрай акуратно :? .
Кожному вдалось отримати по щучій покльовці і сходу, найефектніший сход отримав Вова (Козлов) - щука (на око 1,5 кг) зробила видовищну свічку під-берегом і звільнилась від гачка...
Близько 10ї ранку крізь хмари пробилось сонечко - рідкі щучі покльовки припинились повністю.
Окунь також був малоактивним... :(.
Тобто, на МДЖ дрібний клював як з автомата (за пів-дня мною близько 50 штук було витягнуто - відпущено чи згодовано місцевій фауні). А от крупніший проскакував в одиничних екземплярах ну ду-у-у-же рідко :(. Двох найбільших (+/- 200 гр) вдалось виловити Воробелю Володі на малому озері.
Скільки ми не впирались ні під-берегом ні з дальняка крупніший окунь не ловився...
Ще, правда, трішки адреналіну двічі додала мікрощучка (100 і 150 гр, на око). Обидві щучки підсіклись за краєчок губи і, після фотосесії, переселились в менше озеро ;).
Не знаю чи це останній виїзд на відкриту воду чи ні, але хотілось би закрити сезон на більш мажорній ноті :).
Shuka.jpg

Smutok
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 29.01.2012 09:53 pm

29.01.12
температура -20
товщина льоду 10-15 см
вирішили ловити на другому: 3-4 рибинки з лунки (переважно окуник 7-10 см(скільки то в грамах не знаю), досить прошений).
після обіду переходимо на перше. більш-менш стабільний кльов плотви такогож розміру (+-5см).
результат порядка 70 рибин (на двох).

ціна 10 грн.
на 2 озера було в районі 15 рибаків (результат такий же).

Роман Грицевич

Повідомлення: 85

» 22.04.2012 01:49 pm

Отже, був тут 21.04. Вода є, риба є, але не дуже щось ловиться. Руки не ті :oops:
Так вже традиційно склалось в моїй сім'ї, що на важливі релігійні свята (такі як Великдень, Зелені свята та інші), я "традиційно" не потрапляю на рибалку. Якось моя мама дуже вже проти того. А так би сидів зараз десь чи то в Завидовичах, а то й Прилбичах і вдосконалював навики фідерної ловлі. Але, на жаль, не склалось :D
Ще серед тижня поступила пропозиція їхати Гамаліївку. Намічалась компанія з 4х чоловік, але вже в останній момент все помінялось, дехто не поїхав, дехто добавився, і ми, компанією з 5 чоловік, рано-вранці на світанку вирушаємо із Зимної Води в напрямку Родатич. Якихось буквально пів години не швидкої їзди, яка традиційно проходила за рибальськими розмовами, і ми на місці.
Першими своїм гавкотом нас зустріли місцеві собачки, які своїм голосом розбудили наколишню природу і сторожа. Із своєї (своєї, а не собачої :D ) будки виліз наглухо "заспаний" сторож. Обілетились (25 грн. з носа за спінінгування). Потихеньку склали снасті і, з першим сонячним промінням, яке почало пробиватись через ранішній туман, із надією на чималий улов, ми приступили до ловлі щуки з окунем.
Я одразу ж склав ультралайт, вчепив саму-саму смачну резину фірми "сам би їв" і пішов по дамбі простукувати 2х грамовим шарніром дно. Простукування результату не давало. :cry: . За приманкою виходили окунці пальчикового розміру і при зупинці приманки, вони успішно діставались на берег, але такий розмір ні разу не радував. Спроба зміни місця ловлі, розміру та типу приманок теж нічого не давали.
В хлопців тим часом справи посувались не краще. В одного схід окуня грамів на 100, в іншого реалізована й випущена щучка грам на 150.
Потрібно було кардинально міняти ситуацію і було прийняте вольове рішення перекусити. Після смачного перекусу, справи пішли краще. Почали активно клювати мега-щуки до 200 грам, які, хоч і не являли для нас жодного гастрономічного інтересу, все ж давали нам такі бажані покльовки, після чого з почестями переселялись в нижнє озеро з метою покращення демографічної ситуації там :D
IMG_1774.jpg
IMG_1781.jpg

Мої намагання затвічити окуня, закінчувались мілко-щукою на мілко-твіч.
В черговий раз шукаючи в коробці, щоб то такого зачепити, чіпляю Джакаловського Флет Флая 5 см. Закид попри камиш. Смик-смик. Окунець. Смик-смик. Ще один. Але якось так невнятно й не сильно, наче приманка завелика :D . Не сходячи з місця, чіпляю Міджа від Страйк Про (меншого воблера не мав). І десь буквально на другій проводці відчуваю дорослий удар. Підсікаю і не сильно напрягаючись, як "окуня", тягну в свою сторону. Тут окунь як не ламанув в протилежну сторону :twisted: . По хорошому спротиву, відчуваю що це щука. А поводка нажаль нема... Все ж щучка була вдало доставлена на берег і нажаль, дана щучка вагою грам 700-800, виявилась одним більш-менш пристойним екземпляром за весь день (фотки нема, вірте на слово :roll:. фоткав мало).
Пізніше, ще вдалось вимучити кілька окунів на мікро-джиг. Хлопці теж взяли по кілька окуньків. Загалом з уловом не сильно склалось.
Тим не менше, добре вдався відпочинок на природі із доброю компанією. А як приємно посидіти в альтанці, попиваючи пивко, після кількох км шляху по озері :wink:
IMG_1782.jpg

Дехто новіть з лодки здогадався потролінгувати, попередньо арендувавши за пиво засіб для пересування у сторожа. З лодки - улову не було). Пацани просто плавали :lol:
IMG_1786.jpg
IMG_1787.jpg

Близько першої години дня потихеньку склались і вирушили в напрямку дому.
Як би там не було, кількість позитивних емоцій значно перевищила кількість негативних, пов"язаних із незначним уловом, але саме за ними ми їздимо рибалити, а не за рибою. Чи не так?)

v'JurOK

Повідомлення: 215

» 13.05.2012 10:17 am

Всім привіт,вирішив з друзями порибалити на цих озерах,приїхали в п'ятницю з ночівлею,розклались,закормили,завезли,що тільки не пробували,але результат -нульовий,стояли до 11 ранку,риба кидалась сильно,але брати не хотіла((((((((((((((

Mirosh

Повідомлення: 21

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей