Товариш вчора рубанув. Блю бирд тест 1-4, катушка спро 1000.волосіь овнер 0,14.приманка саморобна на головці 3 гр..Побив наші рекорди при виважуванні потратив близько 3,5 години , реанімація зайняла близько 40 хв.Вага не відома довжина на всю руку.На око біля 3 кг а може і більше
Приманка:STRIKE PRO ARCHBACK 35SP Спінінг:Blue Bird 0.5-5 гр. Катушка:SHIMANO Stradic 1000 CI4 FML Шнур:Sunline Super PE 0.8 Озеро:Озерний край Риба:Щука 1.850 кг.
Під час мормишингу ,мою мікроприманку несподівано заковтнула здоровенна щуча пащека,прийшлося добряче попотіти ,щоб доправити трофей на берег.. Спінінг :MASS BEAT MS-602XUL (183см,0.8-2.5г) Shimano Rarenium Ci4 2500 FA шнурок -Sunline Small Game PE 0.3 флюорокарбон 2lb
я не спеціаліст по ультралайту(почалось це захоплення менше місяця назад) купив найдешевший оптимальний комплект для ловлі окуня- спінінг флагман сенсор 2015 року (0,5-7 грам) і катушку шімано седона 750))) в суботу витягнув біля себе на озері карпа на 9+ кг(сам був в шоці) ловив на нитку і на кінці привязав флюрокарбон 0,14 (розривна нагрузка-1,85 кг) , наживка- крейзі фіш поляріс- маширнне масло і шарнірний монтаж на 2 грама)) виважував близько години, мужик, який мені допомагав з підсаком зламав металеву ручку в підсаку))))) мій не дорогий комплект себе вже відловив)) моїй радості немає меж) ул- просто супер)))
В вересні, зробив вилазку в розвідку на невелике озерце біля Львова, думав що там самі матроси живуть - так як озеро пресується місцевими рибаками (правда браків ніби нема, або мінімум). Але отримав бонуса - 790 грам. Взяв на релакс 3/4 дюйма на шарнірі 2х рамах. Спінінг Pontoon 21 Unitra UNS662XULF 1-4 грами, шнур момой джиглайн #0,8
Усім доброго дня, вчора зробив невелику вилазку, щоб протестувати новий силікон а заодно провірити як клюе окунець. Бере покі що недуже активно, довго зажовуе, але потішило що він був уже без ікри, надіюсь скоро почнеться активніший жор