Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Волосінь: моно, шнур, флуокарбон

Прути, катушки, шнури, джигові приманки, воблери, оберталки, коливалки,

Re: Волосінь: моно, шнур, флуокарбон

» 03.02.2012 12:23 am

ryvak написав:/nanofil-t5537.html-тут краща знижка :)

Мені ще на здачу Мепс Аглію лонг сілвер 5 дали :dancing :dancing :dancing

AlexZef

Повідомлення: 10

» 13.02.2012 09:50 am

підкажіть хороший шнур для лайта

юра петруняк

Повідомлення: 10

» 13.02.2012 08:21 pm

Varivas Avani Sea Bass #0.8

tosi

Повідомлення: 1181

» 13.02.2012 09:17 pm

"Varivas Avani Sea Bass #0.8" :ponty - за такі гроші можна нормальну катушку купити, не ведіться на маркетингові штучки
sunline SuperPE 0.8 за 180грн., не гірший, щоб шнур не ворсився - псикайте силіконовим спреєм для ушільнювачів в авто (польський чи німецький), дальність польоту приманки теж зросте (трохи) :wink:

Igor88

Повідомлення: 31

» 13.02.2012 09:41 pm

ти ловив варівасом? :) я користуюсь варівасом десь 5-й рік, санлайн суперПЕ теж мав, навіть 2, один чорний і один салатовий. Салатовий продав відразу, після того як побачив як лобастий відбив Льку в кума, перед цим в Артема (mishka) на досить легенькій підсічці джига так і залишалась чи то на дні, чи то в роті окуня :) при цьому шнур був свіжим і не юзаним. Чорний я якось дуже швидко вбив, але здається там були проблеми з петлями, тобто з катухою. Ну і ще, нормальну катуху за 400грн не можна купити :) правда слід зазначити що НОРМА в кожного своя :)
P.S. на відміну від Санлайна, в маркетинг Варіваса не вкладено жодної копійки, у всякому разі я ніде не зустрічав реклами Варівас на ринку України :)

tosi

» 13.02.2012 10:29 pm

В Україні рибацьке барахло (снасті) ніхто не рекламує взагалі (крім продавців і власників магазинів), реклама іде в першу чергу від рибака рибаку
Ви, як і інші рибалки повелись на новий тонкий шнур, а розривну нагрузку не враховували (а це найважливіше), тому і я був свідком як зіпбейци і інші воблера летіли в остання при забросі
для ультралайту шнур 4-5 кг на розрив, не менше і байдуже що в улові буде риба до 1-2 кг, більша рідкість

Igor88

» 13.02.2012 11:07 pm

:D :D :D розсмішив, взагалі я вже дуже давно не орієнтуюсь в діаметрах шнурів, і при купівлі шнура дивлюсь тільки на розривну в лб, "новий, тонкий" так тут взагалі я можу бути не обєктивним, тому що повторюсь, років 5 назад зупинив свій вибір на варівасі і до цих пір нічого іншого не хочу, тобто втрачаю обєктивність :). Ну і по твоїй логіці я мабуть злосний злочинець :) думаю що багато людей підтвердить що я НАЙБІЛЬШИЙ маркетолог стосовно варіваса :)
а тепер стосовно реклами, в будь-якому рибальському журналі просто аж забагато тієї реклами і дуже багато її саме від виробника, і навіть якщо якийсь конкретний магазин просуває певний бренд, то все одно опосередковано за це просування платить Виробник (в більшості випадків - надає додаткову знижку на просування свого продукту). Я б більше все таки довіряв рекламі від реальних користувачів, тому форуми, в даному випадку Актив, дуже сильно допомагають рибакам, які шукають щось нове по тим чи іншим причинам.
я вже не хочу піднімати питання ціни, ну не може шнур за 20 баксів бути таким же якісним як за 50 :) і ще можливо на оф.сайті Санлайна є шнур Super PE? (я дуже давно його шукав, не знайшов, можливо зараз щось змінилось) але швидше за все це заказний шнур нашого представника, тобто українські дєлкі сказали японцям, "намотайте нам шнур під Вашим брендом і так щоб ми його могли продавати за 20 баксів" :) думаю не потрібно розводити полєміку що зроблять японці :)
P.S. ну і як часто буває з такими опонентами, я задавав конкретне питання на яке не почув відповіді "в тебе є практичний досвід використання шнурів від варівас?" :)

tosi

» 13.02.2012 11:14 pm

разрывная нагрузка важна конечно но также важны дальность заброса и долговечность , размотка и отношение
если человек ловит мдж на шнур 6- 5 лб то ему не играет +- 200 - 300 грамм зато дальность полета на этом шнуре и долговечность куда важнее
а тем более это касается джерков или джига где 2 -3 лб не играют роль где плетня 15 - 20 лб
исключительно мое мнение!

Pavel37

Повідомлення: 52

» 13.02.2012 11:22 pm

в кожного свої смаки і можливості
Юра Петруняк, запитав - я порадив
про ціну і якість, я взагалі не хочу сперечатись - кожному своє
просто, якщо людина ловитиме бютжетним прутом і катухою, то 85$ точно не викіне на шнур
всеодно вибір за ним
на нашому ринку багато шнурів і не всі якісні
бютжетка теж має право на життя

Igor88

» 14.02.2012 12:10 am

а от це вже конструктивна і обєктивна відповідь. Перш за все юра петруняк, питав за "хороший шнур для лайту" ;)

tosi

» 14.02.2012 12:18 am

sunline є і восьмижильні, ціна, звісно, вища, якість теж

Tosi, Ви мне повчаєте як давати людям поради ?!
мені здається однієї думки точно за мало для об'єктивного вибору :wink:

Igor88

» 14.02.2012 12:30 am

погортав каталоги санлайна за 2010 і 2011 рік http://www.sunline.co.jp/catalog/1top.html. Шнур Super PE відсутній в даних каталогах, вірніше він є, але сюрфовий. Висновок простий і однозначний, не хоче Санлайн продавати шнур Super PE для японських рибачків :) мабуть щось знає :D
я повчаю? навіщо мені це? я просто проти категоричних думок, в твоєму випадку це чітко прослідковується "варівас ПАНТИ, навіщо витрачати гроші, краще взяти Супер ПЕ" висновок з твого посту цілком однозначний, а тепер ти щось пробуєш доказати мол є 8-ми жильні і якісні ... Я ж не казав що Санлайн гімно, цілком пристойний виробник і шнури достойні ті що випускаються для японського ринку, а от конкретно по шнуру Супер ПЕ цього сказати не можна.
Звісно коли після монки переходиш наприклад на супер ПЕ,то здається що це круть крута :) але все пізнається в порівнянні.

P.S. і можна простіше, на ТИ, на форумах прийнято спілкуватись на ТИ незалежно від віку, статі, і авторитету

tosi

» 14.02.2012 12:40 am

ну і вперті :D
хіба я заперечую ?
японці взагалі мають дуже цікаву особливість робити для європи не так як для себе і випускати продукти, що на їх внутрішньому ринку ніколи не випускались і не будуть випускатись і причини можуть бути різні
я вже мовчу про japon, що зроблений в china :lol:

Igor88

» 14.02.2012 01:09 am

японці самі по собі НАЦІЯ. Є вудки які вони нізащо не продадуть якомусь європейцю, а ще гірше американцю :) і цілком може бути джапан який зроблений в чайна і продаватиметься він в тому ж джапан, а от щоб джапан який робиться в джапан і продавався на світ, це вже не таке часте явище :)
P.S. надіюсь не запутав :)

tosi

» 14.02.2012 11:36 am

Питання для всіх, і до Толіка особливо :)
Потрібен шнурок 10-12ЛБ для твічу.
Вимоги: хороший виліт, реальна розривна, зносостійкість, дружба з основними вузлами типу Клінч, Паломар, Юні і т.д. Яскравий колір - бажано :)
Ціна практично значення не має. Якщо запропонований варіант не присутній у Львівських магазинах, бажано вказати де можна придбати.
Велике прохання вказувати те, що перевірено практикою, вашою або довіреної особи :)

Толік, що скажеш про Varivas Avani Seabass Max Power? Як в порівнянні зі звичайним Сібасом?

П.С. Sunline Super PE не пропонувати :D Мав справу з #0.6, більше в руки брати не хочецця...

Fishkeen
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 361

Поперед.Далі

Повернутись в Спінінг

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей