розсмішив, взагалі я вже дуже давно не орієнтуюсь в діаметрах шнурів, і при купівлі шнура дивлюсь тільки на розривну в лб, "новий, тонкий" так тут взагалі я можу бути не обєктивним, тому що повторюсь, років 5 назад зупинив свій вибір на варівасі і до цих пір нічого іншого не хочу, тобто втрачаю обєктивність

. Ну і по твоїй логіці я мабуть злосний злочинець

думаю що багато людей підтвердить що я НАЙБІЛЬШИЙ маркетолог стосовно варіваса

а тепер стосовно реклами, в будь-якому рибальському журналі просто аж забагато тієї реклами і дуже багато її саме від виробника, і навіть якщо якийсь конкретний магазин просуває певний бренд, то все одно опосередковано за це просування платить Виробник (в більшості випадків - надає додаткову знижку на просування свого продукту). Я б більше все таки довіряв рекламі від реальних користувачів, тому форуми, в даному випадку Актив, дуже сильно допомагають рибакам, які шукають щось нове по тим чи іншим причинам.
я вже не хочу піднімати питання ціни, ну не може шнур за 20 баксів бути таким же якісним як за 50

і ще можливо на оф.сайті Санлайна є шнур Super PE? (я дуже давно його шукав, не знайшов, можливо зараз щось змінилось) але швидше за все це заказний шнур нашого представника, тобто українські дєлкі сказали японцям, "намотайте нам шнур під Вашим брендом і так щоб ми його могли продавати за 20 баксів"

думаю не потрібно розводити полєміку що зроблять японці

P.S. ну і як часто буває з такими опонентами, я задавав конкретне питання на яке не почув відповіді "в тебе є практичний досвід використання шнурів від варівас?"