Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Свірж

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Свірж

» 07.04.2012 04:42 pm

Ви знаєте, я вже починаю звикати, що сонця на вихідні ми не побачимо! І знову сьогодні хмари, але Слава Богу без дощу. Звісно, це ж субота! Але дома всидіти ми з батьком не можемо. Їдем у Свірж...
Приїжаем туди - ДОЩ :evil: . Посиділи в машині 30хв, дощ став трохи менший і ми взяли по поплавочці і пішли пробувати ловити плотвичку, через 2 години йдемо за фідером, через три години йдемо за спінінгами для блешніння. Прошло 6 год. від початку. 0П. Мені ще повезло - 5 плотвичок з палець! :D
P.S. Рибалка коштує 8 грн. з людини.

Юра Волков

Повідомлення: 109

» 08.04.2012 03:10 pm

Всім,привіт!Вчора теж були на Свіржському ставі,той що біля замку :f1: вибрались з другом під вечір побліснити.Як і очікувалось результат :notknow ніякий.Але цікавий факт," мєсні рибацюги" ловлять на сітку. і нікого і нічого не бояться....Ми з другом бачили як на резиновій лодці розкидалась одна сітка і збиралась інша :rrr: на мій погляд том рибалити вже нічого, поки існують такі рибаки :cow: ....Шкода водойма ніби не погана але риби там не буде з такими варварськими методами лову.Це мабуть була остання поїздка туди........Іншим раджу подумати чи варто витрачати гроші на прогулянку,нібито рибалку до Свіржа..........Шкода фоток не зробив :wall

Риба-друг человєка!!! :laugh2 :laugh2

Степко

Повідомлення: 12

» 08.04.2012 10:04 pm

Ми з другом бачили як на резиновій лодці розкидалась одна сітка і збиралась інша - ваші слова...
Я розмовляв з директром ,чи хто то був..я точно незнаю.. Він казав, що на лодках, човнах і похожим іншим плавати ЗАБОРОНЕНО, і показував документ з цим правилом! Скоріше всього що він за цим просто не слідкує або той хто плавав на лодці був він..

Юра Волков

» 12.04.2012 11:06 am

Доброго дня! Сьогодні зустрів знайомих і розмова зайшла за Свірж. Так от що мені розповіли,"там місцеві працюють електровудками ,а ти хочеш щось піймати на спін :f1: .Не сміши,про це озеро можна забути,не має нормального господаря." так мені сьогодні сказали :shock:

Степко

Повідомлення: 12

» 12.04.2012 03:01 pm

Якщо це дійсно так як ви кажете, то ви праві - про це озеро можна поки що забути... :(

Юра Волков

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей