Ну, ситуація така.
Ми були на ніч з п'тниці на суботу 27 квітня, на 3 полі. Взяли на себе 3 і 4 поля.
За ніч на нас натрапили два мужика які шукали кобилу з лошам яка нібито втікла з села. Втікла, не втікла, але пішли дальше в сторону від берега.
Пізніше в заливі між 4 і 5 полями натрапив на любителя вранішніх прогулок з псами. Незнаю чи то він такого пса має, чи місцеві їх починають натаскувати, але... пес ганяв карася і навіть ловиві мабуть не безуспішно, бо мужик, коли я його попросив піти, щось почав шукати, я запитав що??? він відповів, що пес таки рибу тягає на берег але незавжди приносить йому. Крім того й сам чоловяга ловив руками.
Після короткої розмови, мужик послухав моєї поради і забравши псів пошкандибав у променях місячного сяйва кудись у сторону села (лірика...)
Дивно, що він мабуть мене здалека бачив (бо я ліхтариком далекобійним світив) , але ні не втікав ні не намагався придумати щось. Не скривав, що ловить рибу, але "Я руками ж".
Нічого більше екстраординарного не відбулося.
П.С. на 5, 2 полях були рибаки і ми між 3 і 4. Четверте через свою малодоступність було пустим, можливо тому там і "гуляють місцеві"