Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ставчани

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Ставчани

» 06.03.2008 05:48 pm

Ванночки - по правій стороні. а по лівій є три приватні ставки. Там гарно бере карпик, є великий карась, але зловити його дуже важко і щука з окунем. Найкраще і постійно бере карп. кукурудза з опаришем - оптимальне рішення. рибалка - 10 грн. береш додому рибу - додаткова оплата. Я там часто рибалив минулого літа, коли не було нагоди поїхати десь далі

forel

Повідомлення: 3

» 11.08.2008 12:31 pm

Приватне господарство з трьох ставків знаходиться за "Майолою". Саме за фабрикою слід повернути з самбірської траси наліво (по дорозі зі Львова). Потім, біля церкви, ще раз наліво і знову наліво у синю браму. Є автостоянка, альтанки з мангалами, місце для купання.
Рибалка на сьогоднішній день коштує 10 грн з людини + 15 грн/кг короп, 10 грн/кг карась. Рибу, яку не хочеш брати з собою, можна відпустити або віддати власнику господарсва.
Хоча ловити рибу в акваріумах на люблю, був тут з колегою вперше у неділю 10.08.08, після дощу, коли кудись далі їхати вже було пізно. Відпочили з 15-ї до19.30. Було впіймано по десятку корпців 500-250 г, кілька карасиків 300-200 і одна плотва 150 г, та ще схід коропа ~1,5 кг - жилка запуталась за тюльпані і тормоз, відповідно, не допоміг. Ловили на мамалигу, мариновану кукурудзу, хробака і опариша. Колега фідером і двома болонками, я однією болонкою з відстані 15-20 м від берега, з глибини біля 1 м. Ставки штучні, невеликі (щось подібне до Озерного краю), глибина 1-1,5 м по усій площі. До 18-ї години коропці краще клювали на мамалигу, а пізніше на хробака. Під час ловлі рибу періодично підкормлював і, під кінець, точка лову кипіла, як у казанку.
В кінцевому результаті, 5 корпців (2 кг) обійшлось у 40 грн. + бензин на 14х2 км. Ніби сходив у супермаркет, але там задоволення значно менше.
Чи є в ставках щука, окунь, судак, сом і інший хижак, не поцікавився і нікого, хто б полював на них, не бачив.
Приєднані файли
IMG_3786w.jpg
один із 3-х ставочків

angler

Повідомлення: 69

» 12.08.2008 10:42 pm

Був я там сьогодні з 16.00 до вечора. Акваріум на 101%. Казали, що не клює, але наловився :f1: :D :D. Навіть :idea: моя кохана дружина (рибоненависниця) витягла три коропці по 0,5 кг. Туди класно їздити :booze: з шашликами. Загалом місцина не погана -- рибалка для лінивих або початківців.

Фото удалено.

serhij
Львівська обласна федерація риболовного спорту
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 367

» 11.05.2010 08:04 pm

Був в Ставчанах 9 .05 .Приїхали в 7-30 падав дощ :? . До 11 години повний нуль . Десь в 11-30 перша покльовка , і карпик на 600 грам на березі . Після цього покльовки почастішали :) .Брав карпік 600 - 700 грам , під обід пішов карась , і навіть одна плотва попалася досить пристойна . Десь в 16 .00 покльовка і спінінг (дешевий) в дугу . В результаті карп :huge на три кілограми був в підсаку .Після зважування і фотосесії був відпущений в рідну стихію :fish .На загал було зловлено 6 карпів 600-700 грам ,один 3 кг ,4карася 200-300 грам і три плотви. Брало на горох і на кашу з макухою.
Приєднані файли
04177.jpg
Карп
0413.jpg
Плотва
Востаннє редагувалось Рибак_мастер_про в 11.05.2010 08:31 pm, всього редагувалось 1 раз.

Рибак_мастер_про

Повідомлення: 26

» 11.05.2010 08:17 pm

Як там зараз з оплатою? За риболовлю і за рибу, якщо забирати?

bodja1715
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 87

» 11.05.2010 08:33 pm

Вище мова йшла, якшо я добре зрозумів) не про приватні ставочки впритул до траси (обгороджена база з альтанками). Рибаки на цих басейнах є завжди. Щось там ловлять? На яких умовах?

ikryzhan

Повідомлення: 22

» 11.05.2010 08:36 pm

Вхід 15грн з людини, карп-20грн,карась-15(не впевнений),плотва і окунь безкоштовно,щука була 20 восени.Зловлену рибу можна віддати або випустити назад в озеро.

Рибак_мастер_про

» 11.05.2010 08:59 pm

Це не те що біля дороги . Це трохи далі , Перед самою МАЙОЛОЮ .З траси їх не видно .Щоб туди заїхати , треба після МАЙОЛИ повернути наліво ,коли закінчиться асфальт ,їхати прямо ,поки зліва не буде синя брама .Тоді в браму .а далі вже видно стави.

Рибак_мастер_про

» 24.05.2010 09:56 pm

Сьогодні відкривали сезон на приватних ставках у Ставчанах. Враження -- двоякі. Туди добре їхати з сім’єю на відпочинок -- інфраструктура більш-менш нормальна: автостоянка, туалет, альтанки. При бажанні -- господарі заварять кави чи чаю, зварять юшку, пожарять рибу і подадуть просто до столу. Тут плюс однозначно. Є де сховатися від дощу
Щодо рибалки -- вхід 15 грн. з людини. Усю рибу через вагу -- короп 20 грн. за кг., карась -- 18 (трохи задорого). Є ще окунь, щука, плотва. За користування мангалом -- 40 грн. (правда, дають кошик дров).
Сама риболовля. Сиділи утрьох з 9.00 до 14. 00 з поплавочними вудками і одним спінінгом на хижу рибу. Результат -- одна плотвичка (десь грам на 150, взяла на хробака), одна проспана покльовка на кукурудзу і один нереалізований вихід щучки. Глухо, як у танку (перепробували різні тіста, кукурудзу, манку, хробак, горох). Думали, що то лиш ми такі горе-рибалки, але і в інших також пусто (максимум 1-2 карасики грам на 200-400 чи карпики на 400-600 у такій же кількості). Не брало ні на кормушку, ні на спінінг. За розповідями постійних "клієнтів", клює у три заходи з 7.00 до 9.00, з 11.30 до 13.00 і вечірній кльов. Сьогодні кльову не було.
Рівень води зараз дуже високий, вода каламутна.
Водойма цілком підходить для початківців і хороший варіант, коли нема часу їхати кудись далі. Про доїзд писали вище. Від себе додам, що можна добиратися маршруткою №187 Львів-Ставчани(Яньків). Маршрутки їздять у різні кінці села, тому треба питатися у водія, коли буде машина на Яньків.

Skaljuk

Повідомлення: 11

» 24.05.2010 10:35 pm

Був в Ставчанах в суботу (22. 05 ) Якщо одним словом -кльову нуль... Такого ще в мене не було ,щоб поїхати звідти без карпа , а їжджу я туди третій сезон .Навіть при дуже несприятливих погодніх умовах одного -двух карпів я там брав .А в суботу на двох з сином -один карась на 200 грам . Правда два рибаки взяли по карпу кілограмовому. Напевне виною всьому рівень води +погода .На рахунок ціни згоден ,але і я і син більше любимо ловити , а не їсти ,томуберемо максимум два карпи по кілограму , то то саме що заплатити десь в іншому місці по 40 -50 грн. з людини (зловив чи не зловив). P .S. Я їжджу на зеленій таврії ,побачите -підходьте.

Рибак_мастер_про

» 24.05.2010 10:50 pm

" Я їжджу на зеленій таврії ,побачите -підходьте".
Буду там і як побачу Вашу машину -- обов’язково... В суботу не клювало... В понеділок також... А господиня казала, що в неділю взяли два карпи на 2.5 кг... Чи ми в не ті дні були, чи хтось собі просто рекламу робить...Але озерця цікаві.

Skaljuk

Повідомлення: 11

» 26.05.2010 12:42 pm

Також були з братом в суботу до 13-00, і напевно сиділи біля Рибак_мастер_про з сином. Небуло ніодної покльовки... Враження не дуже добрі, ще і господарі поставили 200м сітки на третьому озері :o . Дивно, що зловилось тільки 4 коропи (приблизно по 1-2 кг) на стільки метрів сітки. Господиня так гарно припрошувала :) , треба ще разок з"їздити...

AXID

Повідомлення: 5

» 26.05.2010 06:04 pm

Я також був у суботу десь з 9-00 до 17-00 - вперше у Ставчанах, завдяки прочитаній інформації. Був з другом та з жінками - вирішили і відпочити і порибалити, тому і зупинились на першому озері. Місцина сподобалась, але вдалось тільки відпочити - не було жодної покльовки!!!!. Це при тому, що у воду летіли різноманітні прикормки та наживки: червяк, опариш, кукурудза, каші: горох та мамалига, макуха, бойли. На двох було закинуто 5 спінів та 2 фідера, і нічого. Не знаю, для себе ще не вирішив, чи їхати сюди знов - абсолютно незрозуміла політика власників: вся риба на вагу- а її майже не має (судячи з інших повідомлень). Переконання власниці -що рівень води піднявся і таке інше насправді мене не переконали - доводилось ловити на багатьох водоймах, і хочу зазначити, що там де риба йде на вагу клює у бюдь-яку погоду. Так, може клювати більше, може менше - але щоб взагалі не клювало....
В окремих таких водоймах, я взагалі ловив на 1 фідер (максимум +1 спінінг чи поплавчина).

Oleg_Ter

Повідомлення: 4

» 26.05.2010 11:14 pm

Прочитав останні два повідомлення ,і бачу ,що народ розчарований. Я теж розчарований, але тільки тим днем . Минулого сезону я там часто бував ,тягнув по 6-8 кг риби .Крупняка там не дуже , але карп 800-1.300 йшов , і карась 300-400 гр йшов .На першому зловив амура на 600 гр . на макуху , там риба крупніша (до 4 кг карп і карась до 1кг ) але кльов там гірший .Я ловлю на третьому ,там кльов кращий , хоча по можливості хоч один спінінг кидаю в перше ,бо сідаю на межі між першим і третім . Ловлю на ячмінну кашу з макухою і на горох на соски . На бойли ніколи не пробував ,але здається там вони не працюють .На поплавчанку ловлять на кукурудзу і на опариша ,по можливості під берегами . На рахунок сіток ,то господарі їх ставлять ,бо мають своїх клієнтів на рибу . Хоча багато в сітку ніколи не попадало . Зле ,що поставили в суботу ,коли народ їде на рибалку . В ці вихідні їду в село а на другі ,думаю ,буду там . Всім "ні хвоста ні чешуЇ "

Рибак_мастер_про

» 04.07.2010 08:28 pm

Сьогодні був на цій водоймі з 5.00 до 14.00. Рибалка 15 грн. Погода була дуже мінлива( кожні 15 хвилин починався дощ). На ставах рибаків практично небуло, тому що риба вперто не клювала. Ловив на 1 пікер і 1 поплавчанку, наживка опариш,кукурудза,горох. Результат 2 карася на 150гр. та 600гр :o і 15 плотвичок (ну дуже спортивного розміру :D )
В цілому стави сподобались, там досить затишно але сьогодні з рибалкою неповезло :cry:

Assassin

Повідомлення: 81

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей