Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Золочівський став

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Золочівський став

» 26.07.2010 03:22 pm

Був на ставі з 17 на 18 липня. Ловив з дамби з того самого щасливого місця (попередній мій звіт) ввечері+нічь+ранок до 9-00. Кльов просто жахливий - одна дрібна краснопірка, якої наловив з півтора десятка. Ловив виключно на спінінги з кормушками (оснастка - "доріжка"). Карась не хотів брати ні на опариш, ні на хроба, ні на кукурузу і т. д. Ніякі прикормки не діяли. Може це все через сильну спеку, не знаю. Ввечері познайомився з карпятником, який перед своїм від'їздом дав мені трохи пінопластових кульок. Ранком я насадив той пінопласт (жовтого кольору) на гачки і мені все ж таки вдалося впіймати три карасі, щоправда невеликих, десь по 200 гр. Клювало тільки на жовтий пінопласт, білий був в ігнорі. Рибалкою був розчарований, хоча і в інших рибаків теж була переважно одна краснопірка....Напевно все ж таки страшна спека завадила кльову, риба перегрілась.
Отже результат рибалки - 3 карасі по 200 гр. і 15 краснопірок по 25-40 гр.
Також був впійманий карп на 1 кг, щоправда з бочки :D В цю легенду всі домашні - жінка, тесть і теща повірили. Правду знаєм тільки я та мій тато...... :D
Для себе зробив висновки, що там добре клює в мінливу погоду з маленьким дощиком та середнім вітром в сторону дамби.... :)

mr. Lordi

Повідомлення: 39

» 05.09.2010 02:26 am

Ще два тижні тому з напарником втрішили порибалити в Золочеві.
Погода і прогнози синоптиків нічого втішного не показували, але оскільки вже вирішили, то поїхали.
Приїхали десь біля пів десятої вечора в п'ятницю. Оскільки сама бетонна дамба (шлюз) була вже занята, то вирішили сісти трохи далі, між деревами, де було місце для закидування і з місцем для двох комплектів снастей...
Озеро зустріло нас повним штилем, прекрасним небом з зорями і... парою з рота. Таким чином спочатку добре оділися, отаборилися і в воду полетіли оснастки та прикормка. Ціллю товариша був карп, а моєю те що клюне на фідер, але звісно ж на карпа також закинув.
Протягом всього часу рибалки вітер постійно змінював напрямки, час від часу моросив дощик, а вже з обіду і сонечко виглянуло яке нажаль не дуже й нас гріло.
Першою впійманою рибою став карась серед ночі... і на цьому нічна риболовля була завершена. Але зранку піднапружившись, переоснастившись і перезакинувшись ми почали ловити рибу.
Звісно ж зразу про себе дала знати всюдисуща, всемогуча і всепроглотующа плотва, якої було виловлено і відпущено більше 50шт. на мах і кілька на фідер. Я таки знайшов спосіб як не дати плотві засісти на гачок швидше ніж карасю :D і таким чином за день ми впімали 29карасиків вагою 400 - 800гм, серед яких було кілька кілограмових.
Взавши спінінг пішов покидати і єдиним позитивним результатом було те, що я бачив як окунець до самого берега проводжав мою аглію срібного кольору. Ані удару, ані зацепу. Серед інших спінігуїв також не було нікого, хтоб чимось похвалився. Кажуть, що там треба з лодкою спінінгувати.
Ну і з прикрого, у товариша таки була покльовка карпа, але він (карп) у свою чергу, підтвердивши свою репутацію як такого , що рве снасті, розігнувши гачок залишив по собі лише здогади і роздратування товариша :evil: .
Не хочу хвалитися, але ніхто з рибаків які проходили повз нас, і з нами говорили нічого не впіймали, або жалілися на плотву і дивувалися нашому у лову вивчаючи нашу прикормку. Як на мене їхньою помилкою було саме використання каші, бо ловили на соску. Відсікти плотву мені вдалося навіть не величиною гачка, а самою наживкою і способом її подачі. Це було видно по кінчику фідера, що наживку теребить плотва, але потім хороша покльовка карася. Кілька раз халявив з наживкою і плотва не давала жодного шансу карасю.
На момент нашого відїзду карпа так ніхто і не впіймав.
До речі, в суботу о 18.00 відкрили сезон полювання. Полювати дозволено на протилежному березі від дамби в зоні комишів, так що там бажано не пхатися з рибалкою.
Бажаю всім успіху на рибалці. На золочівський став таки варто їхати.

giorgio
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 762

» 21.09.2010 09:54 pm

Нарешті сьогодні попав на ЗОЛОЧІВСЬКИЙ СТАВ.Озеро прекрасне,але так ,як прихворів,то без лірики- просто звіт.Ловив на мастирку,мамалигу,хліб з бульбою+кукуруза+хробак.Клює на все ,але тільки плотичка 30-100 гр.Ніколи не думав,що плотва,така ненажерлива і може ,так дістати.Правда і я мав одну гарну покльовку,яку реалізував-карась 800-850 гр.За такими варто їхатию.По карпу ловив на бойли і на бульбу О.Рибалкою задоволений,підлікуюсь обовязково ще поїду.

behterev70

Повідомлення: 41

» 03.10.2010 02:53 pm

Були знову в Золочеві. В принципі погода була не рибна, але... бажання перемогло. Всю ніч і зранку падав дощ. Закинули на що Бог пошле, карп, карась, плотва, а потім щей блеснити пішли.
Кльов був дуже слабим, в сенсі, що клювало, але дуже легенько. Най енергійнішою була звичайно ж плотва. Снасті на карпа з бойлами час від часу давали про себе знати, але чи то плотва пробувала, чи карась підходив, а може й карп "принюхувався" невідомо. Окунь також був неактивним.
Спробую зробити короткий висновок по ставу за цей рік.
Говорили з місцевими. Карп цього року показав всім великий....... Карась, кажуть, перейшов далі до середини, але його ловлять, дехто, навіть дуже успішно. Окуня минулими тижнями також успішно бомбили, попадали екземпляри до 600-800гм. (це зі слів рибаків).
Щодо озера (знову ж зі слів місцевих) то цього року помінявся керуючий і сам він мисливець, тому щодо риби, то там вже ніхто нею ніби не займається, всі сили кинули на мисливство. Також казали що в нерест весною сама ж рибохорона виловлювала сітками карася. Але це все зі слів місцевих і приїзжих рибаків, які були незадоволені станом цього озера саме з початку цьогог року.
З моїх поїздок я бачив, що ловити там покищо можна, хоча успішними рибалками були через раз. Карпа зловив лише раз весною. Він і справді вирішив зробити собі відпочинок. Плотва задовбувала постійно. Карась радував своїми розмірами. Про хижака взагалі почув добрі відгуки лише вчора, бо спочатку казали що щука виздихала :shock: ?????, не знаю як. Але вчора було багато народу, які блеснили. Казали що й щука є гарна, але як мені здалося, ловили всі окуня. Ловили навіть на мормишки.
Гроші ніхто цього року жодного разу не збирав.
Ну і тепер інформація для любителів половити окуня. Окуня ми впіймали на: силікон салатового кольору, вертушка біла лонг, вертушка біла з червоним хвотом, вертушка чорна з золотою серцевиною і ми ловили на шлюзі. Рибаки ж ходили по всьому березі. Вчора окуня зловили всі хто блеснив. Народ виловлював також живця павуками, як пояснювали для ловлі на жився, бо тут мол добре клює. Окунь попадався від спортивного розміру до розміру долоні.
.jpg
ось такі карасі є в озері

giorgio
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 762

» 02.06.2011 01:18 am

Мене харить!!!Недавно приїхав з ЗОЛОЧЕВА.Пишу так тому,що ніхто незахотів поділитись інформацією,ЧОМУ ?Був сьогодні ,приїхав напевно самим останім,десь біля 8-30.Вся сторона під тополями зайнята машинами,думаю 25-30 машин ЯК мінімум 10 машин було зі Львова і ні одне ,ніодна людина не написала чомусь звіту?!Я все прекрасно розумію,навала рибаків,зайняті кконкурентні місця,рибацький пресинг не приводить до нормальної рибалки,але шифруватись також непорядно!!! :?
А тепер власне про рибалку.Согодні спробував все ,що мав у своєму рибацькому арсеналі,а саме:мастирка,мамалига,медові бойлі,+мамалига+ ,мастирка з кропом ,часником+,медом,анісом,+дафнією,медові соти,тобто личинки пчіл, того всього було поперемінне клювання,яке в результаті закінчив десятьма карасями від
-200-250грам,чим ,якщо чесно був вражений,бо розраховувах мін на 500-700.До обіда кльов був більш-менш,а після помінявся вітер і на поплавок не реально побачити покльовку,а на фідері тим більше.Біля того місця,де я ловив обжився карп який мав десь 4-4,5 кг Вискакував в різних місцях на протязі дня,але на мої приманки не реагував.спобував все ,що мав.
Підходили місцеві,розповідали,що деякі рибаки мали по одному-Двом карася,але трофейні1,2,-1,5.Я їм вірю.
В заключення,озеро класне,шкода,що на нашому сайті не отримав інформацію,а через NET шукав,то ,що мене цікавить і знайшов,є сайт золочівський,який тільки зародився,але мені на перший раз того року вистачило.

behterev70

» 02.06.2011 01:29 am

Для рибаків без коліс можу підказати реальний варіант добирання на озеро до 7-00 :lol: Хоч думаю всі хтоздить давно знають,але МОВЧАТЬ. :?:

behterev70

» 02.06.2011 10:12 am

Народ ! А як там з оплатою на 2011?

Roma

Повідомлення: 3

» 30.06.2011 08:05 pm

Roma написав:Народ ! А як там з оплатою на 2011?

Озеро повністтю безхозне! З балансу УТМР ЗНЯТО,НА БАЛАНС Золочівської міськради не прийняте! Інформацію надав бувший єгер!Якій до речі ,займався промислом риби сіткою!

taras021

Повідомлення: 18

» 02.07.2011 12:49 pm

Вчора 1.07. був у Золочеві.Ловив з 7 до 13 години.Клювала плотва причому на протязі всього часу,чесно то дістала,обїдала все,що не пропонував,з розрахунку впіймати,щось солідніше.Кинув два спінінги на бойли на карпа,то вона і там пробувала поживитись,весь час було видно легенькі подьоргування.З карасем нічого також не вийшло,не клював скоріше всього через прожерливу плотву.Трохи понервувавши через це вирішив,як кажуть розслабитись і отримати задоволення від ловлі на поплавок.
До першої години зловив біля 20 шт причому 6 штук по вазі не знаю,але більше долоні,решта врізнобой,вирішив взяти на таранку,причому не відпускав з розрахунку,що наступного разу вони не заважатимуть при покльовці чогось суттєвішого.Взагаліт-то треба шукати ключик,як відсікти плотву,я поки не знайшов.
Озеро чудове,наступного разу знову поїду сюди! Правда маю застереження по плотві,кілька штук мали по тілу,лусці і животу маленькі чорні плямки,ще поки не вияснив ,що це за рибяча хвороба,може хтось знає то відпишіть.

behterev70

» 03.07.2011 10:55 pm

behterev70 написав:Вчора 1.07. був у Золочеві.Ловив з 7 до 13 години.Клювала плотва причому на протязі всього часу,чесно то дістала,обїдала все,що не пропонував,з розрахунку впіймати,щось солідніше.Кинув два спінінги на бойли на карпа,то вона і там пробувала поживитись,весь час було видно легенькі подьоргування.З карасем нічого також не вийшло,не клював скоріше всього через прожерливу плотву.Трохи понервувавши через це вирішив,як кажуть розслабитись і отримати задоволення від ловлі на поплавок.
До першої години зловив біля 20 шт причому 6 штук по вазі не знаю,але більше долоні,решта врізнобой,вирішив взяти на таранку,причому не відпускав з розрахунку,що наступного разу вони не заважатимуть при покльовці чогось суттєвішого.Взагаліт-то треба шукати ключик,як відсікти плотву,я поки не знайшов.
Озеро чудове,наступного разу знову поїду сюди! Правда маю застереження по плотві,кілька штук мали по тілу,лусці і животу маленькі чорні плямки,ще поки не вияснив ,що це за рибяча хвороба,може хтось знає то відпишіть.

:f1: http://blog.i.ua/community/1755/741769/Тут написано про чорні плями!

taras021

Повідомлення: 18

» 23.07.2011 10:37 am

Вчора 22 липня був у Золочеві.Ще кілька рибалок сюди і я почну НЕНАВИДІТИ плотву!!!Одне слово задовбала.Клює в любому місці і на все,що закинеш.Вона просто не дає
можливості підійти іншій рибі.Минулого разу ловив зі сторони тополь,то там взагалі не мав шансів зловити ,хоч однщго карася.Ця сторона озера постійно занята рибаками,тому добре загодовується,відповідно плотви тьма,відповідно зловити,щось інше крім плотви тяжко.Можна пробувати бойлі,вони їй не "по-зубам",але треба ,ще підібрати відповідний аромат,а для того потрібен час,якого завжди мало.
Ловив з протилежного від тополь берега,на мілині,з7 до 15 год.Плотва,плотва,плотва,потім десь біля 12 години коли вона напевно зробила паузу ,в задовбуванні і інша риба змогла підійти,зловив карася гр 200,потімна на протязі ,години ще три,але більші по 350 гр,а один десь гр 500.І коли я вже подумав,що накінеь почалась рибалка,плотва посміялась і знову взялась за мої приманки.Нервів не вистарчило і 15 год,я зібрався.
Для тих хто любить,щоб "завжди клювало",Золочів рекомендую.Доречі в водорослях дуже багато мотиля,тож риба не голодна,крім зрозуміло плотви!!! :D

behterev70

» 23.07.2011 02:53 pm

Всім привіт!
Був на водоймі два тижні тому (9-10 липня). Враження: дуже погані про став. Погода супер, плотви багато, карася мало. А найбільше неприємно вразило: навність сіток в ставі. Хто був, той бачив: стоять поплавки із капрнових пляшок. Це насправді не повлавки від сіток, а лише "маячки", щоб віднайти сітку: на власні очі бачив: "лівіше на 30 метрів, там шукай" :twisted: . Окрім цього під берегом, збоку дороги багато мертвої плотви, підозрюю "електрики". Більше туди не поїду!!!

pasha

Повідомлення: 75

» 08.11.2011 02:32 pm

Доброго часу доби!
6.11.2011 вирішили з товаришем відвідати даний став.
Обійшовши все Шевченківське озеро і не побачивши жодної покльовки відправилися в пошуки щуки на Комсомольське.
Результатом трьохгодинного кидання різноманітних приманок були дві щучки, зловлені на силікон.
Приєднані файли
x_d22b767f.jpg
x_c584c7af.jpg
Після фотографування була відпущена набирати вагу

Тарас Романович

Повідомлення: 2

» 22.11.2011 12:32 pm

Осінь,тихий сонячний ранок.І не віриться що вчора було так холодно і некомфортно-сиро.Але сьогодня все не так,сьогодня св"ято І св.Димитрій дарує чудовий день серед робочого тиждня.Мій друзяка Олег(далі просто Льолік) ніби читаючи мої думки звонить мені на мобільний-"Ти дивився в вікно?.."Розуміємо один одного з півслова і через 20хв.Я погрузивши надувну лодку в машину їду на заміське озеро ,по дорозі забравши Льоліка зі всім його начинням...Ще через хв.40 ми на озері, лодка готова,(ми також-по 50гр.,не більше)
Зображення
І ось ми на воді; настрій чудовий-така казкова погода 8-го листопада...Невелике розчарування приходить через приблизно двох годин безрезультатного прочісування всіх горизонтів води вертушками,коливалками і т.д.Декілька разів змінюємо місця ловлі...Згадую як по дорозі на озеро подумки тішив себе думкою про те,що св.Димитрій точно не залишить мене в такий день без улову...І в цей момент думки перервала різка потяжка плетенки...підсічка і за дві-три хвилини завожу в підсак кілограмову щуку.
Зображення
Настрій покращується,вітання друга,традиційне фото.З"являється віра в те ,що день вдасться.Не проходить І десяти хвилин як в кінці однієї проводки майже під лодкою відчуваю досить сильну потяжку...підсічка ,враження що зачепив колоду яка чомусь почала мотати моєю рукою зі спінінгом довкола лодки.Льолік від несподіванки (а може від того що не у нього знов клює) не бачить перед собою підсака,але все ж таки приходить до тями і успішно підводить підсаку під зубату красуню яка як потім виявилось не така уже й велика-2.5кг.
Зображення
Адреналін зашкалює ,радість переповнюе.Продоовжую ловити на ту ж саму Аглію трійку і дякувати небу і св.Дмитру який мабуть таки мене почув,бо через хвилин 15 після початку черговоі проводки на дальній дистанціі відчуваю знайому потяжку -"Готуй підсаку"-кажу Льоліку.,-"Що знов?"-відповідае той.-"Так "кажу ,але підвівши рибину яка несамовито впиралась,заходила під лодку і робила незабутні викрутаси бачу що це не щука, а здоровенний окунь(пізніше виявилось 1.350кг).Друган не розгубився,підвів вчасно підсаку і окунь в лодці.Такого подарунка я навіть від СВ.Димитрія не чекав...
Зображення
Все закінчилось різко як і почалось,сонце повисло над горизонтом і швидко почало темніти...День таки вдався.Шкода що другу не пощастило,але маємо надію що це не останній такий гарний осінній день в нашому житті і все іще попереду.І від таких думок стає радісно на душі...
Зображення
Зображення

masterpeet3

Повідомлення: 3

» 14.02.2012 02:04 am

masterpeet3 тобі з окунем пофартило!Таких там не часто ловлять.Я рибачив там 2010 році ,проплавав все озеро як шахматну дошку ,зпіймав за весь сезон 2 окунця .В 2011 хижак там вийшов з мертвої річної спячки і досить активно брав,але категорично відказувався від воблерів,хотів желізо і силікони.А ось з карасем і корпом у 2012 році буде дуже проблематично.Повибивали сітками страшенно!!!Мені розказували що умудряються навіть під ледом протягувати километри сіток!!!Дуже шкода ,такке красиве озеро і так нещадно знищується!!!! :cry: :hunt :maniak

Олег zdenik

Повідомлення: 2

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей