Напишу пару звітів.
Перший раз поїхав в Добряни 28/08/07 був останній тиждень відпустки, приїхав десь біля 18,30 поки розклався до ночі зловив два карася(300-400гр.) два карпа (1-2кг) і одного амура. в ночі не клювало зовсім (правда я в кріслі кімарив було досить тепло) але сигналізатори мовчали.
Зранку перша покльвка в 7.00, а потім пішло просидів до вечора 19.00 результат за всю добу 4 карася (300-400гр) 9 карпів (1-2,5кг.) і один амур(1.5кг.), було ще біля 10 сходів з обривами поводків втікали в шувар, і одного амура (мав необережність попросити хлопця який там продає білети взяти його підсаком так він вдарив амура підсаком по зябрах і риба в воді

) ох і наслухався він від мене. Можу сказати, що це перша моя така результативна рибалка.
Це було у вівторок, а в п'ятницю я, мій знайомий, і син Сергій(
VIRUS) знову поїхали туди результат ми зловили два карпа і чотири карася, Сергій тільки бліснив дві щуки 1.0кг,1,5кг і біля 30 окунів (150-300гр). Карп якого я зловив був 2,5кг і що цікаво він був з ікрою
Після цього я був там ще один раз повний ноль, Сергій зловив дві щуки і біль ше десятка окунів.
Цієї суботи 29/09/07 ми знову поїхали туди чотири карася, окуні і пару щук.
З остатніх двох рибалок є фотограії попробую викласти.