Остаточно необхідність мати такий з'явилась після 2 туру ЧУ в Коновці, коли пів туру лив противний дощ з вітром і те, що лежало на класичному столику від дощу не спасала ні парасоля, ні кришка (скористатись якою я нормально не міг, так як на столі було достатньо всяких потрібний і об'ємних речей

Такий ящик випускають декілька виробників. Є вони в RIVE (Euro Bait Box D25), бавиться такими конструкціями і Michael Zammataro (ну той взагалі своїми оч.умілими ручками пристосовує до рибалки багато чого

Але щось хочеться зробити собі такий ящик самостійно. Одна проблема - чомусь в нас не можу знайти нічого путного з пропозицій по цим пластиковим ящикам. Одне поки що зрозумів - треба шукати так звані ЄВРО-бокси, вони в типовому розмірі 600х400 або 400х300 і пристосовані до навантажень.
Пошуками його в нас я займаюсь давно, але, то що вдалось найти - це нормальних розмірів ящики з кришкою в Епіцентрі (600х400 і 400х300). Але ціна за ящик 65 грн і кришку, (яка чомусь ще дорожча - 74 грн) та зовнішній вигляд і кривизна цих виробів так і не спонукали мене купити і втілити цю задумку. В інтернеті по Україні теж багато пропозицій по пластиковій тарі, але нічого путного я не знайшов.
Є в мене погляди на один цікавий ящик, фактично готовий - з кришкою, з двома замками і завісами. Виглядає дуже пристойно, але його треба замовляти в Голандії.

Один-два ящика замовляти нема сенсу, ціна з доставкою по Голандії і перевезення в Україну вийде не приємною. При більшій кількості можна втиснутись в +/- 250 грн, це вже можна розглядати. Якщо є бажаючі - дайте знати, будем шось думати.