Всім привіт! Вирішив і я сьогодні провідати цю водойму. По чуткам ,що покльовує плотва підготував дві поплавчанкі і вперед на Завидовичі .Хоч трохи пізно аж о 10-й але з надією посидіти подовше приїхав я на став.Ще при підїзді до сторожових будок зауважив,що зірвався вітерець, і дорогу почало по трохи задувати

, але назад з гори зїхати завжди було легше. Взявши ящик, бур, прямую до протележного берега,як кажуть завжди бере краще там))) забурив по дві лункі в різних відстанях від берега, пробую знайти на якій глибині все ж таки стоїть плотва.На одну поплавчанку насадив манку,на другу мотиль. Довго чекати не прийшлось , мотиль працював на 100% краще. Плотвиця почала проскакувати одна за одною ,тількі ось розмір був просто мізерний

і що цікаво на різних глибинах розмір незмінювався ,під бережком на 1-й глибині брало трошки активніше. І все би було добре як би , в другій годині зірвався шалений вітер ,такій шо просто, не давав опустити мотиля в лунку. Задувати стало так, що ловити на поплавочкі стало просто не реально

Повернувши голову до машини, зауважив що я залишився на озері практично сам . І тут згадав, як тяжко було підїхати до сторожівок, дорогу підмело ще як заїзжав. Скрутивши вудкі пішов за всіма. І тут почалося, не то шо, штовхання а просто випихання машин на трассу. Одне добре , що зібрався дружній колектив рибацюг і покі не випхали останного на трасу ніхто не поїхав.

- остання машина

- ось такій був сьогодні виїзд в 15.00 годині
Так що завтра бажаючі їхати на Завидовичі , готуйтесь машину залишити на трассі. P.S. Рибалка коштує 10 гр. Всім НХЛ