Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Гамаліївка

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Гамаліївка

» 13.11.2011 10:39 pm

А я підписатися не встиг-приїхав о 12-й. Покидав дроп до 15.00 результат 12 окунців, переважно дуже дрібних. Може б знайшов і крупніших, але з боку Запитова дійсно було досить людно, тому ловив практично з одної точки-на куті.

oleh

Повідомлення: 627

» 22.11.2011 07:15 pm

Був сьогодні на водоймі, приїхав в районі ~13.00.
Зустрів 5 рибаків які навіть покльовки не бачили .... Зібрав палку і почав кидати залізо ( вертухи, колеблки ) , у воблери не впирався - результат нулячий, жодного удару :(
Переробив снасть під 12гр тонучу бомбарду + поводок з флюру та мікротвістер. В результаті вдалось видурити 3 окунців піпісочного розміру, один провід приманки до самого берега і один зріз :) Покльовки були в районі 15-20 метрів від берега, виключно на твістер жовтого кольору
Зображення Зображення

MoleX

Повідомлення: 59

» 26.11.2011 10:53 pm

І так, Гамаліївка - раунд №2 :D

Потрапив на водойму ~09.40 з надією половити спортивного окунця ..... , але не так сталось як гадалось . Протягом всього дня дув сильний поривистий вітер, який 12-15гр бомбарди здував як пірїнки, навіть силовий заброс не вдавалось нормально зробити. Холодрига, вітер в морду, мряка + відсутній кльов = романтика :D В двох моїх знайомих аналогічна ситуаця - жодної покльовки.
На водоймі зустрів ще 3 таких самих контужених рибака, з аналогічним результатом.
На каналі сиділи 4 поплавочиники, які періодично витягували тюльку ( мабуть на живця ), на дамбі сидів екстримал з павуком і періодично піднімав невеличких окунців.
Зранку частина водойми була вкрита льодом ( сторона , що заросша очеретом ) після обіду лід почав сходити і прибиватись віторм до берега.
Зображення Зображення Зображення

На дамбі забагрив такого трофея :spiteful
Зображення Зображення

P.S. можна пакувати свої спінінги і готуватись до зими ...

MoleX

Повідомлення: 59

» 03.12.2011 10:05 pm

Всім привіт. Ось вирішив сьогодні ще раз зїздити в Гамаліївку на окуня. Приїхав на водойму о восьмій, зразу вразило те, що нема ні одної машини. На вході на озеро стоїть велика таблиця, кому належить дана водойма, і що рибу можна ловити тільки з берегової лінії. Рибаків було не багато. Кльв був дуже хороший, загалом з восьмої до першої 54 окуня. Біля мене рибаки взяли дві щуки на карася. Рибалкою задоволений.
Всіх рибалок які зацікавлені водоймою у Гамаліївці просять виявити протест проти промислового вилову риби, а саме зявитися 6.12.2011р. біля міської ради на 9:30год. Зібрано 20000 підписів протестуючих.

angajdar

Повідомлення: 19

» 05.12.2011 04:43 pm

Доброго дня, сьогодні з 7.00-11.00-ні покльовочки, обійшов усе озеро, зате було дуже тихо і комфортно ловити. Потім почався шалений вітер, хвилі... і кльов. На одному місці висмикнув 30 окунів за півтори годинки від 30 до 250 грамм і поїхав додому. Клювало на віброхвости копито на 4 грамовій головці. Біля мене на живця штук 15 за той же час на ризинку мужичок теж зловив. Дуже задоволений. Щуки не було.

AlexATC

Повідомлення: 20

» 11.12.2011 05:20 pm

Були сьогодні 11.12. вперше доїхали до брами, а далі все, прохід і проїзд заборонено, навіть за гроші :evil: Ну добре лишили машину пішли, я був просто в шоці це напевно найгірший підїзд до озера, поки дойшли до водойми вже нічого не хотілось, але якось почали, кльову не було перепробував усе. І не тільки в нас, обійшли все озеро, бачили як один витягнув окуня гарного на мотиля, все. 13:30 треба збиратись, але як згадали ту дорогу..., короче пішли по битонці на прохідну, нас випустили:) Сторож каже колись можна було, я брав 15грн і впускав, я питаю на машині, ні з рибака :shock: Але зараз заборонили бо якийсь мудак втопився, я кажу і добре зробили цікаво на якій підставі він гроші збирав, я ще розумію за проїз, але за прохід..?!
Але знайшли два класних місця де можна підїхати майже до водойми, озеро сподобалось.

pavuk

Повідомлення: 10

» 11.12.2011 10:35 pm

Але знайшли два класних місця де можна підїхати майже до водойми,
З цього місця докладніше :D

Ruslan100

Повідомлення: 31

» 15.12.2011 09:04 pm

Ruslan100 написав:Але знайшли два класних місця де можна підїхати майже до водойми,
З цього місця докладніше :D

Одне з протилежної сторони біля церкви проїзд під"їхати можна майже до бетону десь 50м, а друге ще не впевнений...

pavuk

Повідомлення: 10

» 18.12.2011 07:06 pm

Повертаючись з Добротвору, заїхав в Гамаліївку зі сторони Запитова. Крім мене було ще 10-12 хворих з діагносом "рибак". Основна мета - зловити хочаб одного окунька на дроп шот, тобто повірити в дану оснастку. Пройшов по плитах в сторону очерету (берег без плит), зробив до 30 забросів. Основну мету я навіть перевиконав, було зловлено 4 окунці розміром не більше лодоні. По результатах зробив висновки: в сильний вітер на великих озерах коли не можливо ловити на класичний МДЖ дроп шот рулить. Особливо мені сподобалось те як окунь глибоко заковтував твістер, але є і мінус - я не відчував покльовок. Приємно після нульових результатів на інших водоймах зловити хочаб декілька рибок.

Саша28

Повідомлення: 26

» 26.12.2011 09:43 pm

Був вчора на даній водоймі.Нарешті відкрив зимовий сєзон(УРА).Рибачив з лівої сторони якщо йти від охорони.Мною було виловлено 37 окуньців,і була покльовка щуки на мормишку,але мене спідкала невдача щука успішно зійшла у самій лунці.Приблизно щука 600гр.Були ще (хворі)як і я,вони ловили щуку на жерлиці і вних повний 0.Маю визнати,що я використовував хімічну зброю (мега-страйк) і вона дісно працює.Нас було двоє,я використовував мега-страйк а напарник ні,врезультаті в ме 37окуньців а нього 6.Насправді мега-страйк працює і зимою.В 15год.вимушені були покинути водойму,купатись бажання не було,так-як лід стрімко танув і виходила вода.Подальша ловля була не можлива.Рибачте і ви спіймаєте.

ruslan77

Повідомлення: 6

» 01.01.2012 05:59 pm

З НОВИМ РОКОМ ВАС :f1:
Батько сьогодні відкрив сезон рибалки на відкритій воді. Зловив на живця близько 10 окунців один з них мав 380г. Декому поталанило зловити щучку. З такою погодою як нам прогнозують, я напевно, ще буду довго чекати поки озеро вкриється надійним льодом. Проте треба ловити в тих умовах які маємо...

Додам ще, що озеро вільне від льоду і можна спіпінгувати.
Востаннє редагувалось Boss123456789 в 01.01.2012 06:46 pm, всього редагувалось 1 раз.

Boss123456789

Повідомлення: 72

» 03.01.2012 08:41 pm

Був сьгодні на даному озері відкривав новий сезон нового року 2012-го )))
Озеро на лід навіть приблизно не збирається ставати )) , прибув на озеро о 9:30 поміняв шпульку на моно нитку 0,11 го розміру зарядив 2-х гамову головку з ямакатсу силікончиком і пішла жара, перших пару забросів з битонки під камиш результату не принисло. Вітер дув з заходу от і вирішив рухатися по віконцям до русла яке впадає в водойму, на першому віконці з першого забросу сів перший окунець ну грам так з 15-ть максимум ))) нафіг в озеро другий заброс холостий ))) третій заброс забагрив вже більшого грам так на 30-ть, теж в озеро подальше з данного вікна нічого не виловив, але було видно як час від часу окунець ганяв малька. Думаю немає чого застоюватись переміщаюся заброс і от знову сів і так по 2-а 3-ри окунця витягував з кожного вікна поки недобрався до русла.Загалом за 3,5-ю години рибалки було виловлено і відпущено 12-ть окунців спортивного розміру. Задоволення мінімальне отримав о 12:00 зібрався і поїхав додому томущо почав падати дощик а так рибалити можна.

2012-01-03_11-21-49_634.jpg
2012-01-03_11-20-28_246.jpg

Фото нарушающие правила форума - удалены. Модератор.

zerolife

Повідомлення: 5

» 10.01.2012 12:26 pm

08.01.2012, Антон, Саня, я - відвідали Гамаліївку.
Ранок був сонячний, доволі морозний (-4-3 гардуси).
Заїхали ми до каналу (підмерзла дорога терпима), взяли спорядження і, без проблем перейшли через канал по кладці (теж в нормальному стані).
Перше що кинулось у вічі - це закраїни льоду (3-5 м) по периметру всієї берегової лінії :(...
ranok.jpg

Ну що ж, приїхали - ловимо :).
Антон із Санею пішли в напрямку Яричівки в пошуках щуки, я залишився на дамбі в намаганнях отримати покльовку окунця :).
Рибалити було вкрай не зручно - леска 0.1 мм обмерзала ще на виході із води - утворювався значний провис - чутливості нуль :?. Регулярно приходилось продирати волосінь через острівки плаваючих крижин, та лід під-берегом. Спін після 2-3 закидів приходилось занурювати у воду (в пробитому льоді) щоб попустило кільця...
Власне, були деякі сумніви що в таких умовах вдасця зловити бодай одну рибку, проте, на черговому відриві приманки від дна почув спротив і протягнув невеличку рибку пару метрів :) - надія є...
Вирішив пройтись по берегу в напрямку шлюзу.
На черговій точці - черговий схід окунця. Ставлю легшу головку (1,5 гр) і нарізочку "Бейт бріз" - ось воно - перша риба 2012 го впевнено заглотує приманку із головкою по самі гланди :D.
1.jpg

Підібравши ключик до риби - продовжив пересування вздовж берегової лінії в напрямку глибших ділянок.
Помітив, що риба тримається доволі близько до берега, покльовки йдуть, але заглотати не встигає - перейшов на мормишку в 0.75 гр... Реалізація зросла на порядок :).
Проте, всерівно сходів було 10/1..., окунець брав приманку вкрай акуратно...
Далі продовжив експерименти із проводками і приманками - помітив, що набагато краще риба відкликається коли присутня максимально вертикальніша складова проводки. Проводку здійснював максимально високо тримаючи спінінг із практично рівномірним відривом від дна... кількість покльовок значно зросла, та й розмір окунця також (до 100 гр).
2.jpg

Піднялось сонце - перестала обмерзати волосінь, потеплішало, справи пішли ще краще :D. Правда, смаки окунця дещо змінились і він почав надавати перевагу Берклівському мотилю, проте, покльовки стали агресивнішими із частими обривами приманки :).
Прийшли напарники із невдалих пошуків щуки, поснідали і по 50 гр коньячку за свята і відкриття сезону хряпнули :), приєднались до ловлі окунця.
Близько обіду небо затягнуло хмарами, почав пролітати сніжок - рибалити стало не комфортно, тай риба почала капризувати.
О 14.30 вирішили їхати домів :).
Коли покидали озеро, закраїни льоду практично не зменшились (див. світлину).
3.jpg

Загалом, першим виїздом 2012го я залишився дуже задоволений, доволі несподівано вдалось попасти на нормальний, як для такої пори року, кльов окуня. За увесь час я мав не менше 200 покльовок, з яких близько 30-35 вдалось реалізувати :).

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 10.01.2012 06:43 pm

Сьогодні заїхали з братом (mark0098) після обіду в Гамаліївку .
Ловили з 14-00 до 16-00, закраїн льоду вже небуло. Шукали досить інтенсивно, зловили близько десятка дрібних окунців і одна щучка в брата грам 500-600 у вигляді бонусу. :D
П.С.Окунів згодували місцевим "охоронцям" :D
Приєднані файли
009.jpg
"охорона"
008.jpg
Ця резина працювала найкраще Maria MAMA WORM ECO SEA MONKY 1.2inch
007.jpg
бонус

mark
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 94

» 22.01.2012 09:35 am

Вчора близько 16-00 вирішив з братом прогулятся на водойму оцінити ситуацію. Взав пешню і одну удочку на двох ( без мотиля), і ми пішли на водойму. Дорога до озера нормальна , принаймі машини заїжджали. Лід на озері мені несподобався, якщо піднести пешню трохи вище ніж на метр то пробиває лід наскрізь. Загально льоду близько 6см, 3-4см нижній потім 1см води і знову кірочка 1 см, вирубавши кусок льоду 20-30см попробував його на міцність і вона мені зовсім несподобалась-він дуже крихкий. Проте бажання порибалити перемогло і я ступив налід, рибалив між берегом і камишем 1,5-2м від берега (на границі камишу), десь за годину зловив 18 окунців розміром з палець(забрав додому будуть на живця). В кінці провалився однією ногою і ми щасливі, що розпочали сезон пішов додому. Дехто ловив десь 30-40м від берега правда десь близько до правого кута озера (якщо заходити з сторони Запитова) там можливо лід трохи товстіший. Кілька рибалок ловили біля насосної, загалом було біля 10 рибалок. Чекаєм морозів і на рибалку.

Boss123456789

Повідомлення: 72

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей