Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Дідилів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Дідилів

» 28.05.2007 11:11 am

Водоем находится в 30 км от Автостанции №2 (кольцо Липинського-Б.Хмельницького) по Киевской трассе до Буська.
:!: Рыбалка пока-что бесплатная :!: У новых хазяев пока - нет документов. Но с 10-15 червня - 20грн с удочки.
Погода: Солнце + дождь. Караси размером с ладонь выловлены на замес "Мастырка" из баночки и на месного навозного червя. Окунь попался на червя, спинингование ничего не давало.
По слухам разносимым местными рыбаками в озере имеется белый амур-весом до 5 кг, карп весом до 15 кг, карась, плотва, и еще всякое разное (банки, кульки, бревна и т.д.) :D
Рыба по настоятельной просьбе :D местных жителей была увезена домой (аби новим господарям не досталося зарибнене озеро).

Boockatik

Повідомлення: 86

Дідилів

» 28.05.2007 11:19 am

Кстати забыл добавить :!:
Рыбалка проводилась 2-мя рыбаками, по 1-й удочке поплавочной с одним крючком на нос :)
Во время рыбалки окружающая среда, рыба, животные и местные жители не пострадали :D

Boockatik

Повідомлення: 86

» 02.06.2007 01:43 pm

А рибалка у Дідилові платна?

axel

Повідомлення: 4

» 24.07.2007 04:56 pm

Приблизно в кінці червня - початок липня був там, то рибалка там була бесплатно (тобто дадом :D ) але нічого серйозного там неловилось, тільки карасі і то максимум на лодонь, мені вдалось піймати 6 штук, а другу десь 25-30 штук. По слухам місцевих рибалок, там ще є карп, але щось він там зовсім не активний, до речі по тих же слухах карася запустили зовсім недавно, здається тільки минулого року. Загалом озерце зовсім маленьке, а рибаків досить багато, от і висновок - риба не встигає виростати... :f1:
будемо надіятись, що ситуація на тому озері покращиться!

Blast

Повідомлення: 52

Re: Дідилів

» 15.04.2008 09:01 am

Відомо комусь,що відбуваеться на водоймі. Проїздом,бачив що встановили загорожу :hunt,хтось знае що відбуваеться. Буде платна водойма,чи закрита для рибаків.

SALMO-NET

Повідомлення: 100

» 15.04.2008 02:54 pm

Вчора гроші ніхто не збирав і нічого не говорили про оплату!!!! Клював карисик трохи більший мізинця!

Fedia

Повідомлення: 639

» 15.05.2008 01:02 pm

Всім привіт! Спілкувався я з аборигеном із дідилова. Він мені розповів, що озеро повністю викупили і вичстили кияни. :ponty Запустили туди амура та коропа, казав що він там на початку травня рибалив, кулюнув йому амур та такий, :fish що він зним так і не впорався, зійшов біля самого берега, наскільки це правда незнаю, інфу ще треба провірити. З його слів я зрозумів, що рибалка там дорога так і не сказав мені ціну як я його і не мучив. Ловити йому дозволил бо він був "из особо приближонных", наразі це все, що я знаю про цей став. :)

west

Повідомлення: 58

» 14.04.2010 06:34 pm

З 15 квітня будуть впускати на рибалку! Одна снасть 50 грн. Без обмежень на рибу!

Тарас Ігор

Повідомлення: 1

» 25.05.2010 01:05 pm

Був 22 травня 2010.Видають квиточки на яких зазначено - 50 грн , у вартість входить 2 кг риби (короп).Коропець брав 150-300 г , що повертався назад у воду.Результат - 6 кг карася 100-200 г. Брав виключно на манку. Чогось крупнішого не попадалось.Більше не поїду.

Ed

Повідомлення: 1

» 06.07.2010 10:23 pm

Повністю погоджуюсь з попереднім рибаком!- Якщо нічого толкового не ловиться, то НЕ ВАРТУЄ їхати на таку водойму де ще така висока оплата квитка!
- щось таке і в Перемишлянах - плавають ПООДИНОКИХ пару карпиків на весь став - ажіотаж наводять а ловиться тільки карась і плотва!!!- ще й мала плотва так домахує що огого!!!!!!

Віталік5

Повідомлення: 9

» 09.08.2010 11:36 am

Ловив там давно.Десь два роки назад. Були і карпи великі і амури.Ловив на кукурудзу і макуху. Наскільки я знаю став не спускали. Значить риба нікуди не ділась. На рахунок хижака не знаю, не ловив.

Фото не соответствующее правилам размещения на форуме удалено. Модератор.

skip

Повідомлення: 2

» 25.08.2010 10:16 am

Був в неділю 22.08. Озеро обгороджене, трохи покошено, досить чисто. Машину під берег не поставиш, хіба на греблі. Рибалка 50 грн. з чол.
Ловив на два фідера і один поплавок.
Удочка : хробак, опариш, маринована кукурудза повний ноль, ніодної!!! покльовки.
Фідер :мамалига, макуха, кукурудза, підкормка клубнічна - три покльовки за день. Одну з них підсік але карп втік з поводком (0,18) :D
Рибаків багато, причому всі скучали і розводили руками, що це мол таке шо навіть карась не бере.
Як на мене там колись було цікавіше.

skip

» 29.03.2011 10:49 am

Доброго дня, може хто підскаже №телефону власника озер - Славіка.

mchoney

» 19.04.2011 03:15 pm

Не хотілося про це писати, але раз пішли такі діла про історії на приватних ставках, то винесу це сміття на загальний осуд, можливо хтось почерпне шось корисне з того для себе.
В 2010 р. ми часто їздили на рибалку в Дідилів, ловилися практично на все карпики невеличкі 400-800 гр, інколи проскакували трофейні по 3-4 кг але зрідка, карась ловився інколи, в цілому озеро непогане, ціна примирима, дорога суперова, кращого бажати й нічого.
Але історія трапилася в серпні 2010р.: приїхали ми зраненька ще затемна, порозкладалися, я закинув 2 спінінга і вудочку в кінці тополь (це лівий берег від дамби) а тесть зайняв теж з 15 метрів берега (два спінінга і один фідер а також одна вудочка), сидимо ловим, насолоджуємся процесом. Тут приходить бурмило (інакше не назвеш) десь в 8-00 год,і каже до тестя забрати фідер бо бачите далі ставати він немає наміру бо там вже мілина, а все інше ніби зайнято :o , ну ми ясна річ до нього " Хто ти такий, що нас виганяєш, ми не зайняли по 30-50 метрів берега а по 10-15, заплатили зрешту гроші, сдимо і ловим", а бурмило "Я власник, а ви вже наловилися можете посунутися". Мене це відверто кажучи втрафило, набрав я злості висказався йому, що з нього такий власник як з мого пальця ч.....ен", змоталися, перевірили в сторожа інформацію що він дійсно співвласник, забрали гроші і поїхали на один секретний канал половити карасів. Звати цього доброго чоловіка Олег.

Резюме - отакі в нас деякі власники, неповажають навіть тих хто платить їм гроші, тобто своїх клієнтів, а ми за той рік залиши там не одну сотню грошей, суму далеко не адекватну якості риболовлі і зловленій рибі адже не їдемо тільки за рибою. А що б було якби ми були більш імпульсивними, заробило бо те бурмило стійкою від вудочки в голові вентиляційний отвір, і було б жертвою жорстоких рибаків.
Ось і робіть висновки шановні, хто які вважає за доцільні.

ПЕС. По відгуках бачу, що є в нас народ який любить екстремальну риболовлю :D :stol

DOKTOR

Повідомлення: 26

» 22.04.2011 10:41 am

Був 21.04 з 12:00 до 17:00.
Результат практично ніякий. Я пару карасиків грам до 150 -200. Колега плюс 1карпика - грам 400.
Ловили на поплавчанки - манка, опариш.
Сиділи на мілині біля цегольні. Люди на дамбі також залишились практично з нічим. Сиділи з самого ранку і як результат - декілька карпиків та карасиків.

Олег риболов

Повідомлення: 24

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей