Не хотілося про це писати, але раз пішли такі діла про історії на приватних ставках, то винесу це сміття на загальний осуд, можливо хтось почерпне шось корисне з того для себе.
В 2010 р. ми часто їздили на рибалку в Дідилів, ловилися практично на все карпики невеличкі 400-800 гр, інколи проскакували трофейні по 3-4 кг але зрідка, карась ловився інколи, в цілому озеро непогане, ціна примирима, дорога суперова, кращого бажати й нічого.
Але історія трапилася в серпні 2010р.: приїхали ми зраненька ще затемна, порозкладалися, я закинув 2 спінінга і вудочку в кінці тополь (це лівий берег від дамби) а тесть зайняв теж з 15 метрів берега (два спінінга і один фідер а також одна вудочка), сидимо ловим, насолоджуємся процесом. Тут приходить бурмило (інакше не назвеш) десь в 8-00 год,і каже до тестя забрати фідер бо бачите далі ставати він немає наміру бо там вже мілина, а все інше ніби зайнято

, ну ми ясна річ до нього " Хто ти такий, що нас виганяєш, ми не зайняли по 30-50 метрів берега а по 10-15, заплатили зрешту гроші, сдимо і ловим", а бурмило "Я власник, а ви вже наловилися можете посунутися". Мене це відверто кажучи втрафило, набрав я злості висказався йому, що з нього такий власник як з мого пальця ч.....ен", змоталися, перевірили в сторожа інформацію що він дійсно співвласник, забрали гроші і поїхали на один секретний канал половити карасів. Звати цього доброго чоловіка Олег.
Резюме - отакі в нас деякі власники, неповажають навіть тих хто платить їм гроші, тобто своїх клієнтів, а ми за той рік залиши там не одну сотню грошей, суму далеко не адекватну якості риболовлі і зловленій рибі адже не їдемо тільки за рибою. А що б було якби ми були більш імпульсивними, заробило бо те бурмило стійкою від вудочки в голові вентиляційний отвір, і було б жертвою жорстоких рибаків.
Ось і робіть висновки шановні, хто які вважає за доцільні.
ПЕС. По відгуках бачу, що є в нас народ який любить екстремальну риболовлю