Користуюсь Shimano alivio 12\5.5 lb(пристойний запас міцності) + daiwa emblem pro 5000(загодовую спомбом)- задоволений, інколи оснастку не вдається докинути в місце приземлуння спомба
Хочу придбати спод Daiwa Black Widow 3.9м, 5 lbs для початку (новачок у карпфішингу). Ваша думка про цей спод? Або що можете порадити ще в цьому ж ціновому діапазоні. Дальність 120м.
Посмотрите вот это CARP EXPERT SPOD http://www.longcarp.com/ Сам пользовался ,120 м. кладет нормально и шары и спомбы.Могу предложить свой уже больше года стоит не востребованый
Хочу породи із вибором свого першого спода. DAIWA 2-х секц Black Widow Spod 4.5lb 3.60m New Хто що підкаже ? Чи можна його при потребі використати як маркер?
я хоч і чайник але скажу що спод має бути дрючком який не зламається від 200гр ракети-того він і 4Lb!,а маркер має бути ніжним,щоб кінчик гнувся від найменшого зацепу за траву на дні чи мул...
очу породи із вибором свого першого спода. DAIWA 2-х секц Black Widow Spod 4.5lb 3.60m New Хто що підкаже ? Чи можна його при потребі використати як маркер?
Для виміру глибин легко. На дуже далеких дистанціях так і роблю. А ось прощупати дно буде важкувато. Ну і маркер має мітки для полегщення виміру довжини шнура.
очу породи із вибором свого першого спода. DAIWA 2-х секц Black Widow Spod 4.5lb 3.60m New Хто що підкаже ? Чи можна його при потребі використати як маркер?
Мої думки: Якщо я правильно розумію 4.5lb = 202,5 гр. тоді як Вес пустого SPOMB- 60гр Максимальный вес с прикормкой- 180гр. Можливо якісь аналоги по ціні ......
Для виміру глибин легко. На дуже далеких дистанціях так і роблю. А ось прощупати дно буде важкувато. Ну і маркер має мітки для полегщення виміру довжини шнура.
Стосовно міток то маю туку думку: 1 Маркуюсь, находжу точку,фіксую нитку кліпсою 2 Чіпляю Spomb і кормлю точку відстань точно, в ліво-право майже точно Ось такий економ варіант
Якщо кормити прямо в точку на 100м, спомб потрібно давати в плюсі 4м. Бо він летить по траекторії, дослідженно на практиці. Інша справа якщо хочете кормити ближче ніж ловите.
Панове експерти, а чи хтось зустрічав і використовував на ділі сподові вудилища від Флагман ??? Які висновки ? Для початківця Дайви, Фокси, Спортекски це явно дорого і круто, і не кожен зможе купити !?!? Як думаєте, серфове (морське) вудилище з тестом 100-250 грам підійде як альтернатива споду, закину до 100 м. ??? Прошу без критики, може в когось такіж питання виникали !
Мій перший спод Серфовое удилище TAIFUN BEACH Має три секції, 4.1 м. (якщо не помиляюсь) на 100 м шари летять з апельсин. Єдине ,що б порадив, плануєте займатись карпфішингом, особливо, приймати участь в змаганнях, купіть зразу нормальний спод. В мене звязки на руці, ще досих пір даються чути.