- область выбравшая квоту, не может занимать недостающие места дружественной области)))... (без выхода из состава ее членов)
- в виду искажений основ организации соревнований, принято, медали и кубки на национальные ЧУ ти КУ,будут поставлятся единым пакетом от ФРСУ
- перед проведением ЧУ и КУ рекомендовано принимающей стороне проводить предварительно свой ЧО в том же месте и за сумму не превышающую оф. сбор ЧУ и КУ
- водоемы общего пользования на территории страны не принадлежат ни одной из федераций монопольно, явное или косвенное препятствие проведению мероприятий на соседней территории будет пресекаться вплоть до исключения из ФРСУ, как противоречащие Уставу. (договариваемся)))
Цим повідомленням інформую, що свої повноваження керівника фідерного напрямку ЛОФРС я припиняю з власного бажання і за певних причин, які я обговорювати публічно не маю наміру. Цей сезон змагань я завершую і припиняю будь яку подальшу діяльність в цьому мапрямку. Будь кого, хто погодиться сам, візьме на себе ініціативу очолити фідерний напрямок чи буде обраний на засіданні Президії ЛОФРС буду підтримувати максимально можливо, консультативно, враховуючи як технічні, так і інформаційні сторони керівництва. По завершенню календарного року (виконання всіх запланованих міроприємств) на вимогу керівництва ЛОФРС надам всі необхідні звітні та фінансові документи.
Прошу віднестись до цього вимушенного кроку з моєї сторони з розумінням.
Та ні... задовбались... Олег, я попереджав фідерменів, я казав - не потягну. Відпахав три сезони. Думали, шуткую... А тепер побачиш, скільки охочих зголоситься і кому то треба