Напишу і Я декілька слів про свій недільний виїзд на Волю Гамулецьку.Перед тим як написати звітик хочу зазначити що нікому свою думку про дане господарство ненав язую,пишу лише висновок який зробив виключно для себе.Можливо всежтаки запізно пишу,але як говориться краще пізно ніж...В неділю 29.05 о 4.00 прибули на водойму і одразу вирушили на ставок який позначений на карті під номером "8".Метою виїзду саме на Волю було наловити трішки "товарних" карпиків в зв язку з тим що до мене приїхали гості з за кордону і мама хотіла їх пригостити свіжою рибкою

ну і за одно хотів гарно відпочити недалеко від Львова...Також додам що дані ставочки мені непогано знайомі і колись в недалекому минулому роки три назад інколи навідувався на них.Особливо подобалось ловити на ставку під номером "2",на якому зараз рибалка заборонена.На ньому можна було непогано попрацювати фідером,поплавок також незалишався без уваги,в основному прилові був карась 100-400грам,були присутні непогані екземпляри коропа,правда останнього мені там ловити недоводилось...Веду до того що рибалка там була непоганою.На чому Я зупинився?Ага,згадав

Приїхали ми о 4.00 і попрямували на ставок під номером "8",який був зайнятий,бо нас випередило декілька компаній рибаків.Порадившись вирішуємо присісти на ставок під номером "1".Розмотую фідер,закормлюю одну точку(дозакормлюю з рогатки) і чекаю на першу покльовку.Також біля берега пробую в додаток ловити на одне поплавочне вудилище.Починає світати...Людей приїзджае все більше і більше на не дуже великі ставочки(хто був той знає)Згодом починаються перші сварки за "територію".Ловити стає дискомфортно...НЕРОЗУМІЮ,навіщо людям на такій невеликій водоймі така велика кількість снастей,

Це мабуть щоб більше риби наловити

Перша покльовка на поплавочну і витягую карася грам на 300.Згодом фідер вигинає в дугу і після нетривалої боротьби 600грамовий карпик у підсаку.Роздивляючись рибу помічаю на ній велику кількість якихось язвочок,ран різного розміру.Згодом на поплавочну витягую майже такого ж карпика,ситуація аналогічна,видно що риба не є здоровою і має не такий вигляд який би мала мати

У людей час від часу рибка покльовує,розмір стандартний.Роздивляюсь рибу у друзів які теж помічають що щось не те,язвочки на рибі присутні...Ще коли приїхав помітив біля берега декілька мертвих риб невеликого розміру в стані розклалання,роздивляючись уважно помічаю ще багато мертвої риби.Друг показує біля себе мертвого рака,помічаю біля себе ще одного...Одним словом народ,моєї ноги на цих ставочках ближчий час точно не буде.Незнаю з чим пов язана дана ситуація,але щось тут не те

Також розмовляв з одним рибачком,який розповів мені ще одну дуже неприємну річ,але про це вже в іншій темі...