Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Воля Гомулецька!

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Воля Гомулецька!

» 02.04.2010 12:47 pm

Чи залишилась ціна за рибалку на рівні минулого року?

Wow@
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 71

» 02.04.2010 01:35 pm

30 грн з торгом :D . В суботу дуже добре брав гарний карась на поплавачанки з опаришем.

Поправка - добре брав в четвер, 1-го квітня. А в суботу - слабенько.

ikr

Повідомлення: 4

» 12.04.2010 06:18 pm

був в Четвер 08,04,10 десь з 7 до 19. Думаю шо в перспективі туда нема чого їхати. Помінялись умови, нажаль в гіршу сторону. Тепер там 20грн за снасть!!! а ловиться всякий мусор (як на ті гроші): карась в районі ладошки.
Короче я за 12 годин, на дві вудки, зловив 10 карасів. 5 викинув, бо були взагалі розміром з палець. На озері сиділо чоловік 8. Успіхи приблизно такі ж, або й гірші. З нормальним уловом вернулись тільки 2 старших мужичка, які попали на добре місце і добре закормили. Зловили десь по 20 карасів.

Минулого року не було риби - 30грн і ловіть скільки хочете, а тепер запустили мілюзгі і хочуть по 20грн за снасть...
нема чого туда їхати. хай собі всьо обдумають, зроблять нормальні умови, тоді можна буде поїхати, порозважатись з карасиками.

xfight

Повідомлення: 8

» 18.04.2010 10:33 am

Був 17 квітня ! Результат 5 карасів по 300г за три години ловлі ( опариш )
Посприяла кльову погана вітряна погода ! ! ! Умови : 20 гр однин спінінг + 20 доплатив за другий ! ! !
Ставочок на якому дозволили ловити і не дуже комфортний , 100 на 50 ! ! !

xaotik

Повідомлення: 19

» 20.06.2010 08:16 pm

Мой недавний улов на Воле Гомулецький карп 3,8кг.Спининг 20грн.ловил на два спининга,на одном бутерброд апарыш,червяк.На втором свеженькая макуха,которая дала результат одного карпа.В основном клевало вяло и малек,но поимка карпа подняло всем настроение.

Фото не попадающее под правила размещения на форуме удалено. Модератор.

San'Ok

Повідомлення: 1

» 23.08.2010 02:41 pm

був вчора на Волі))

навалив пів кулька карасів розміром з середній палець :lol: аж смішно... і то коштує 20грн за патик :lol:

але настрій був посидіти біля берега, так шо я більшого і не чекав...

xfight

Повідомлення: 8

» 26.09.2010 12:21 am

Всім привіт! На озеро попали 16-00,рівень скинули на пів метра. Кльов жахливий-мілкий карась і пару плотвичок.

SALMO-NET

Повідомлення: 100

» 26.09.2010 05:54 pm

Якщо ви ловите на цій водоймі - не оминайте навколишні канали ,там іноді краще клює ніж на озері (осбливо окунь).

karperman

Повідомлення: 142

» 16.04.2011 01:07 pm

Всім доброго дня! На водойму приїхали 6.30 Погода чудова,рибалок 0. Ловили на опариш,перловку-результат 00.
Вартість рибалки 30грн. без обмежень по снастям.
Всім вдалої рибалки :f1:

SALMO-NET

Повідомлення: 100

» 22.04.2012 01:55 pm

Цього року зробили платну рибалку на трьох ставках вартість 50 грн. Відвідав вчора ці ставки через пораду друга ,зранку приїхали (5.00) нас зустріли на вїзді, зразу питання звідки - місцеві 25 грн- місцевих знають поголовно :) .Розкинули снасті почали ловити (опариш ,кукурудза,мастирка горохова , мамалига).Мій улов 3 карпіка -700-800 гр. до 10 год. Збоку сиділи наші колеги по слабинці їх улов 4 карпіка один з них 3.700 решту такі як в мене .

pr100_oleg@ukr.net

Повідомлення: 11

» 22.04.2012 08:26 pm

pr100_oleg@ukr.net » 22 квітня 2012 01:55 pm
Цього року зробили платну рибалку на трьох ставках вартість 50 грн.
.Гамулецька..jpg
Ставки пронумеровані,вкажіть на яких можна ловити

І.М.В.

Повідомлення: 40

» 25.04.2012 12:10 am

Ловив сьогодні на ставку під номером 8. з 16:00 до 20:00 жодної покльовки. Пізніше поправилось 3 карпика десь до 600 і один на кіло. на опариша. Підростати б їм ще... риб починає тертись.

arkalynyak

» 05.05.2012 12:05 am

Напишу і Я декілька слів про свій недільний виїзд на Волю Гамулецьку.Перед тим як написати звітик хочу зазначити що нікому свою думку про дане господарство ненав язую,пишу лише висновок який зробив виключно для себе.Можливо всежтаки запізно пишу,але як говориться краще пізно ніж...В неділю 29.05 о 4.00 прибули на водойму і одразу вирушили на ставок який позначений на карті під номером "8".Метою виїзду саме на Волю було наловити трішки "товарних" карпиків в зв язку з тим що до мене приїхали гості з за кордону і мама хотіла їх пригостити свіжою рибкою :) ну і за одно хотів гарно відпочити недалеко від Львова...Також додам що дані ставочки мені непогано знайомі і колись в недалекому минулому роки три назад інколи навідувався на них.Особливо подобалось ловити на ставку під номером "2",на якому зараз рибалка заборонена.На ньому можна було непогано попрацювати фідером,поплавок також незалишався без уваги,в основному прилові був карась 100-400грам,були присутні непогані екземпляри коропа,правда останнього мені там ловити недоводилось...Веду до того що рибалка там була непоганою.На чому Я зупинився?Ага,згадав :) Приїхали ми о 4.00 і попрямували на ставок під номером "8",який був зайнятий,бо нас випередило декілька компаній рибаків.Порадившись вирішуємо присісти на ставок під номером "1".Розмотую фідер,закормлюю одну точку(дозакормлюю з рогатки) і чекаю на першу покльовку.Також біля берега пробую в додаток ловити на одне поплавочне вудилище.Починає світати...Людей приїзджае все більше і більше на не дуже великі ставочки(хто був той знає)Згодом починаються перші сварки за "територію".Ловити стає дискомфортно...НЕРОЗУМІЮ,навіщо людям на такій невеликій водоймі така велика кількість снастей, :shock: Це мабуть щоб більше риби наловити :? Перша покльовка на поплавочну і витягую карася грам на 300.Згодом фідер вигинає в дугу і після нетривалої боротьби 600грамовий карпик у підсаку.Роздивляючись рибу помічаю на ній велику кількість якихось язвочок,ран різного розміру.Згодом на поплавочну витягую майже такого ж карпика,ситуація аналогічна,видно що риба не є здоровою і має не такий вигляд який би мала мати :? У людей час від часу рибка покльовує,розмір стандартний.Роздивляюсь рибу у друзів які теж помічають що щось не те,язвочки на рибі присутні...Ще коли приїхав помітив біля берега декілька мертвих риб невеликого розміру в стані розклалання,роздивляючись уважно помічаю ще багато мертвої риби.Друг показує біля себе мертвого рака,помічаю біля себе ще одного...Одним словом народ,моєї ноги на цих ставочках ближчий час точно не буде.Незнаю з чим пов язана дана ситуація,але щось тут не те :( Також розмовляв з одним рибачком,який розповів мені ще одну дуже неприємну річ,але про це вже в іншій темі...

ВОВА83
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 116

» 17.05.2012 09:59 pm

Був сьогодні на даній водоймі. Покльовувало рідко. зловив кілька карасів - втопив. Риб хворий: червоні плями і виразки на тілі. більше туди не поїду.

arkalynyak

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість