Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Озера с.Крехів та с.Сидорівки Жидачівського р-н.

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Озера с.Крехів та с.Сидорівки Жидачівського р-н.

» 20.01.2012 02:31 pm

Привіт всім! Маючи трохи часу вирішив написати про озера с.Крехова та с.Сидорівки Жидачівського р-н! Відстань від Жидачева приблизно тридцять кілометрів! Заїжджаючи за с.Крехів з сторони Жидачева по лівій стороні находится хвойний лісок там і треба підніматись догори,якщо гарна погода то можна заїхати машиною! Озера находятся на верху гір,це колишній карєр! Озера мені дуже сподобались,на рибалці получив багато задоволення :huge Щука та окунь там хороший :super1 Ловлю на спінінг,правда не часто туда їжджу,тоді коли трошки більше часу,практично на цілий день від ранку до ночі! Пробував обловити за цілий день часу мало ,краще озеро мені сподобалось по лову це за горою
DSC00660.JPG
! Хорошої вам ри балки та відпочинку!!! :wink:
DSC00662.JPG
DSC00661.JPG
DSC00659.JPG
DSC00657.JPG
DSC00656.JPG
DSC00655.JPG
DSC00654.JPG

haltsuk

Повідомлення: 20

Re: Озера с.Крехів та с.Сидорівки Жидачівського р-н.

» 20.01.2012 02:54 pm

А як на цих озерах з мирною рибою - карасем, плотвою і коропом? І чи браки там полюбляють ці озера?

matvs

Повідомлення: 41

» 20.01.2012 03:12 pm

Мирна риба також є. Часто їздили туди весною за плотвою і карасем. Браки також не минають ті місця.

Назар Непийпиво

Повідомлення: 95

» 20.01.2012 03:16 pm

по щуці які попадались і на що?якщо можна?

sarat25

Повідомлення: 11

» 20.01.2012 04:15 pm

sarat25 написав:по щуці які попадались і на що?якщо можна?

Ті що побували на гачку візуально до 2кг max. і практично на любу примануху з "необмеженою вірою"... :) Зауважу, що находитися по горбах там прийдеться чимало часу і постійно слідкувати за тим щоб не зламати спін при падінні. Хоча озер кар"єрного типу доволі багато, але місце для лову не так просто знайти особливо минулого року. Очерет сягає двохметрового зросту і стоїть стіною практично по всьому периметру кожного з озер, звал в глибину під самим берегом- про заброди можна забути, частину часу потрібно потратити щоб проломити просіку для того щоб добратися до води. Єдине що не може не втішити так це практична відсутність браків(крім найближчого озера від смт.), оскільки човна і "електростанцію" на горбі прийдеться тягнути пару кілометрів і в деяких місцях на велосипеді проїхати важко не те що на авто. :wink: Дружня порада- запам"ятовуйте орієнтири на місцевості на першій "вилазці", щоб надвечір повернутися до місця стоянки авто і не намотати лишні кілометри. :D Якщо ж заставити себе відволіктися на пару десятків хвилин від цілеспрямованого процесу лову можна сповна насолодитися краєвидом- він справді вражаючий. :roll: З пов.

RAT

Повідомлення: 380

» 20.01.2012 04:35 pm

Як з проплатою рибалки на даній водоймі? Дякую.

fantom

Повідомлення: 72

» 20.01.2012 05:03 pm

А як з зимовою рибалкою?

taras DR.

Повідомлення: 3

» 20.01.2012 06:46 pm

matvs написав:А як на цих озерах з мирною рибою - карасем, плотвою і коропом? І чи браки там полюбляють ці озера?

Мирна риба також там є! Правда я її там ніколи не ловив,але зустрів оного чоловіка який росказував що їздить туди на коропа,та росказав мені цікаву історію по лову коропа! Ловив він тільки на червяка та якщо котушка оснащена плетьонкою тонкого діаметру,пробував різні приманки такі як кокурудза,горох,опариш,та ще різні кльову не було :( з моно-жилкою тоже історія,якщо стоїть моно то клювати не хоче,лиш тоді коли стоїть плетьонка тонкого діаметру! А з браками я зустрівся,дикобрази ловили сітками, розмова в нас не получилася,до дому приїхав з гулями ,та з прожектором під оком :kz

haltsuk

» 20.01.2012 07:05 pm

fantom написав:Як з проплатою рибалки на даній водоймі? Дякую.

Озера не приватизовані,за рибалку платити не потрібно!!! А за озеро що находится блище до с.Подорожне конкретно не знаю здаєтся його приватизували! Ловив там декілька раз,за оплатою ніхто не приходив!

haltsuk

» 20.01.2012 07:28 pm

taras DR. написав:А як з зимовою рибалкою?

Зимою там ще ніколи не ловили,є дуже велике бажання поїхати,побліснити окуня,та спробувати на жерлицю,але думаю на першу зимову рибалку,краще про зондувати місця ще з літку,або ж зі знайомим,щоб не попасти в ситуацию, (Мальчик здесь рыбы нет здесь стадион)

haltsuk

» 20.01.2012 10:48 pm

Приєднав я мапу до теми з номерами водойм. Підкажіть будь-ласка, про які водойми йдеться мова. За одно хотілось обговорити усі позначені водойми (напр. використати у звітах)

Зображення
Приєднані файли
krmap.JPG

matvs

Повідомлення: 41

» 21.01.2012 01:25 am

matvs написав:Приєднав я мапу до теми з номерами водойм. Підкажіть будь-ласка, про які водойми йдеться мова.

Згідно теми мова про каскад озер кар"єрного типу під №1;2;3;4;.... насправді їх там різної величини до +-10 шт а то і більше. Якщо вірно розумію №5- не меньш відоме(проте не надто поулярне) озеро також кар"єрного типу "Яма" згадується в /topic-t3845.html За №6 в околиці с.Маринка не володію інформацією. Буду відвертий, не на всіх озерах одинаково успішно можна відловитися, кожне по-своєму індивідуалне у підході до процесу лову проте, на усіх без вийнятку(крім відверто "калюжок") є шанс... З пов.
п.с. to matvs: Якщо ж брати до уваги в перспективі написання звітів, то дозволю собі порекомендувати збільшити масштаб місцевості з більш конкретною деталізацією(нумерацією) водойм каскаду. :wink: З пов.

RAT

Повідомлення: 380

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей