Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Поршна

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Поршна

» 15.12.2010 02:57 pm

Казав охоронець що вони виловлювали щуку дуже багато зловили але чи всю вилапали не знають мабуть що всю хоча осінью був в останній тиждень перед морозами то щось ганяло малька но виходів щуки не бачив до речі ще одне хто захоче найблищим часом їхати на поршну будьте обережні лід не дуже чомусь макс 5-8 см

Тарік777

Повідомлення: 3

» 15.12.2010 03:01 pm

Тарік777 написав:Казав охоронець що вони виловлювали щуку дуже багато зловили але чи всю вилапали не знають мабуть що всю хоча осінью був в останній тиждень перед морозами то щось ганяло малька но виходів щуки не бачив

Во козли я останні рази їздив десь місяць назад як ше льоду не було, то гроші збирали, Але так і не признались шо вилапали всю щуку :x

Ytsymbala
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 186

» 02.05.2011 02:47 pm

Витягнули мене мої "мирні" рибацюги 01.05.2011 на озерце що зправа як їхати зі Львова. Погодився без ентузіазму, але вирішив для себе розвіяти міфи про величезні екземпляри щуки які не витягуються зі спущеного недавно озера. :D Поки друзяки насолоджувалися періодичними покльовками верховодки і зрідка краснопірка більш ніж скромних р-рів я намотував круги навколо озера в надії відчути хоча б один тичок будь-якого хижака. Проте купа мертвого карася під берегом і незначна к-сть ледь живого побитого(при транспортуванні вкупі з амуром за словами сторожа) біля входу води в озеро наштовхнуло на думку припинити полоскати приманухи і змусити себе зосередитися на поплавку(про який я вже давно забув). :( Висновок: по хижаку- марна трата часу, по мирній рибі реально але не густо це при умові "бронювання" зранку вдалого місця(візуально короп до 2кг і карась до 1кг), верховодка і "краснопйора" в к-сті відерка- без напруження. Оплата стандарт 15грн, народу купа- ціна халявна, вночі ловити заборонено про що свідчить табличка з написом на в"їзді, озеро навпроти- заборонена ловля. :) З пов.
п.с. Хижака вичистили з озера ретельно, хоча скиглили що озеро не можливо спустити повністю(ІМХО). 8)

RAT

Повідомлення: 380

» 15.05.2011 07:42 pm

Був 13.05.2011 розмовляв з господарем озера що злівої сторони по ходу зі Львова, мені дозволив ловити з умовою що вся риба зловлена зразу повертаеться в рідну стихію! За що вдячний Володі господареві бо в цей день мав 7 карпових покльовок на варену картоплю одна покльовка була мною реалізована приблизно 5-6кг карп матка половину ікри вжевикинула по пузу було видно і ще в той день дуже активно нерестився карп. Тому і правельно що Володя заборонив на тиждень рибалку це по господарскі. Шкода ном.телефона Володі не взяв щоб сюда закинути для різних уточнень.

ivanlvov
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 46

» 05.06.2011 10:31 am

Отже, учора не була запланована рибалка...Але проснувшись в 6 ранку-таки потягнуло на подвиги :D Швиденько змішав що було під рукою-пачку фішдрім універсал і півкілограма звареної перловки, беру фідер, дві поплавчанки-і пішки іду з Пустомит до Поршни. За пів години на місці-народу небагато, біля мене сидить мужик з сином-на двох 6 спінінгів(на деяких-по 4-5 гачків)-на місці власника я б брав плату за гачки, а не за спіни. Їхній результат-1 карась з 5 ранку :shock: Я розмотуюся-збоку фідер-переді мною поплавки, прикормлюю-на опариш час від часу покльовує плотвичка, біля 10 повіяв вітер-і на хробак почав брати карась торшки менший за мою лодоню, а деякі трошки більше пальця. Так потихеньку я ловив, біля 11 кльов припинився, але замітив цікаву річ-у воді пропливала якась субстанція чорного кольору-мабуть якісь одноклітинні водорості-і відмічалася активність риби саме в цих декількох хмарках, розміри яких становили метра на метр приблизно-я не довго думаючи-роблю глибину на поплавчанці 30 см-і закидую....На хробак на протязі 20 хвилин я зловив близько 10-15 карасів. Не знаю чим ця субстанція приманила карася-можливо захист від жари, можливо-корм, можливо він там нерестився :?: До речі-явна присутність карпа на озері-інтенсивно вискакував, збоку в мужика взяв, але зійшов під берегом-близько кілограма. Як на мене при платі 15 грн за снасть, без доплати за кілограм-хороше місце для тих, хто не женеться за трофеями, а просто відводить душу на рибалці :)

Opium

Повідомлення: 39

» 18.06.2011 03:43 am

Був в неділю 12.06 на правому ставку. 15 грн з вудочки. Дрібнота клювала непогано - плотва, карась до 150 грам на поплавочну вудочку. І ще довелось відпустити назад в рідну стихію десь з десяток малих карпиків. Нічого соліднішого підчепити не вдалося. Зі спінінгістів бачив що дехто мав пару коропчучків до пів кіло. Посеред ставка періодично купався один і той самий короп десь під двійку - пробував народ до нього "добратись", але безрезультатно :)

На лівому ставку загнули 100 грн за день!!! Зранку рибаки сиділи на тому ставку. Коли вибирався додому, то бачив хіба одного рибака на протилежній стороні - результатів дізнатись не встиг.

wowa

Повідомлення: 1

» 18.06.2011 07:15 am

Добавлю номер телефону Богдана 0972339232 для різних питань.Озеро що зліва походу зі Львова.

ivanlvov
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 46

» 10.10.2011 12:47 pm

Короп є на озері, що справа як їхати від Львова, досить таки величезний. На моїх очах витягали до 7 кг!!! Більш менші екземпляри беруть інтенсивно.
Лящ наявний. Карасі.
От з хижаком не дуже... Двічі був. Останній раз 3 тижні тому. Ні щука ні окунь не брали в тих хто блеснив. Використовували і силікон, воблери, джиг, блесну і все одно не дуже.
Багато разів чув від різних людей (хоча це неперевірена інформація) що щука ловиться вкрай рідко.
На мою суто суб"ктивну думку щуки там або дуже мало, або вона реально не голодна :lol: :lol: :lol:
Ціна зі спінінга 15 грн. Досить дешево. Загалом озерце хороше, чисто, затишно. Відпочивати досить комфортно.
Хто був останнім часом?

віт

» 10.10.2011 02:50 pm

Був на минулому тижні.На спінінги з кашою-0.Такий самий результат в усіх пртсутніх на озері.На мою думку про мирну рибу до слідуючого року вже можна забути :( А з хижаком там взагалі сумно.Минулої осені озеро приспускали,так як випустити його неможливо і волоком вибирали щуку.Вибрали зі слів сторожа близько 80 штук.За літо я був там пару разів.Короп скаче ніби прив язаний в одному місці але клювати не хоче.За всі рази бачив один раз,як мужик тягнув коропа,але той йому зійшов під самим берегом.А в цілому озеро непогане,Чисто,демократичні ціни,реально зловити десяток карасиків(попадались зовсім непогані),на удочку чудово ловилась верчоводка(розмірів базарної мойви).Так.що оскому зняти можна :f1: Але вже середина жовтня...

Віталік777

Повідомлення: 19

» 10.10.2011 05:38 pm

Наші думки з Віталік777 тотожні :)
Я теж чув що спускали озеро...

віт

» 10.10.2011 05:45 pm

Озеро спускали минулого року-це 100%, щук злапали біля 120 штук(щоб не товкла малого карпика), цього року зарибили дрібненьким карпиком, карасиком, амурчиком. Лапав цього літа стандартно-по 2-3 кг невеликого карася, були маленькі карпики, зрідка більший карась і карпики по 300-500 грам, ну і плотва там дуууже добре йшла. Верховодки цього року чомусь менше ніж попередні. А так озеро хороше щоб розслабитися, з трофеєми туго, але відпочинок досить нормальний. Єдине погано що нема де від сонця заховатися-лише одна бесідка.

Opium

» 10.10.2011 06:27 pm

на що брали плотву? розміри? :)

віт

» 10.10.2011 07:27 pm

Плотва брала добре на 1 опариш, часто впівводи(треба бавитися з глибиною-як поганий кльов), вперемішку з карасем і краснопіркою. Основне-добре закормити місце недалеко від берега. Розмір спортивний :D

Opium

» 06.12.2011 12:47 am

Opium написав:Озеро спускали минулого року-це 100%, щук злапали біля 120 штук(щоб не товкла малого карпика), цього року зарибили дрібненьким карпиком, карасиком, амурчиком. Лапав цього літа стандартно-по 2-3 кг невеликого карася, були маленькі карпики, зрідка більший карась і карпики по 300-500 грам, ну і плотва там дуууже добре йшла. Верховодки цього року чомусь менше ніж попередні. А так озеро хороше щоб розслабитися, з трофеєми туго, але відпочинок досить нормальний. Єдине погано що нема де від сонця заховатися-лише одна бесідка.

Був сьогодні там і дійсно напевне всю щуку вибрали ні одного удару, на силікон пробував по дні стукаті ( на авось :roll: ) А погодка була просто казка :super1 :D

Спам

Повідомлення: 5

» 20.03.2012 03:06 am

Щукою там давно не пахло,ЇЇ ізольвали повністю.Марні старання.

Adrenaline

Повідомлення: 42

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей