Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Млинки

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Млинки

» 07.07.2011 02:55 pm

26.06 ловив на третьому озері , ніодної покльовки не бачив ,ловив на спінінги і на поплавок, у сусіда що сидів біля мене теж нічого не клювало , один мужик який сидів з 6 ранку то зловив дві плотвички і невеличку щуку , риба кидалась , але її напевно там мало , три рази туди їздив але так і нічого не зловив ,рибаків теж було мало , більше туди не поїду , рибалка за день 60 грн +10грн машина

rospi

Повідомлення: 6

» 12.07.2011 03:44 pm

09-10, був в Млинках, одразу ловив на 4 озері, доїзд туди не можливий, дамбу прорвалу дійсно, пішки теж весело йти, болото, гниле листя, тай Петрович, нічого не робить в плані щоб дійти до переспективних місць озера.
Закинувся я в 17 30, і приступив до вилову плотви, плотвою просто кишить розмір з палець, більш менші клюють на хробака, якщо той встигне добратися до дна. Цілу ніч була тиша, ловив на кукурудзу, макуху, десь о 4 00 перші пік-пік на макуху і глухо, потім все таки пікі почастішили і вирішив засікти, пусто. Закидую і чекаю, в 6 00 год на інший спініг практично "паровоз" засік і пусто, думаю що гачки погані, перевірив ніби все ок, поки все заряжав на іншому вже конкретно тягне, сигналізатор реве,фрикціон співає, здавалось б 100% засікся, але невдача знову, розчарований такими подіями, почав ловити плотву. Перша рибалка де використав весь опариш і хробак, в процесі ловлі на махуву 4 м. Флагман клюнуло щось більлше 500 грн, але в воді побачив блиск і схід, я вже навіть не розчоровувся зрозумівши що перед рибилкою в суботу коли йшов на озеро перейшла дорогу жінка з пустим відром, забобони-забобонами але щось в тому є. Улов 1,5 кг всякої плотви та окуня. Фотки не робив.
Щодо рибалки з кожним роком гірше не в плані риби а в плані того що розвиток іде на в риболовлю, а в відпочинок, на 3 озері як в Наварії машин мангалів, всі купаються, крик, шум, колонки навіть бачив 100 ватні хтось привіз. Мостики не має змісту ремунтувати, краще напевно піску завезти, на відпочивальниках нормально касо підняти можна в машині 4-5 чол. 40-50 грн, + стоянка мангал,+ дрова якщо нема своїм 100 грн, а з рибака 65, якщо є білет то 30, ще ймовірність що рибу зловить, тому не виігдно, бізнес по Українськи.

Wow@
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 71

» 09.08.2011 06:40 pm

доброго дня усім! Був з бартом та батько на вихідних в мнинках, з ночівлею розраховуючи на хитрого коропа Млинківського, але перед рибалкою побачивши що тиск падає вже ні нащо не розраховува хіба що на відпочинок, :flame :flame :fire :friday ,Під вечір приїхав мій хорлший знайомий рибак Олег, і ми добре посмажили сосиски та ковбасу .В ночі штиль як на воді так і на сигналітарох, з ранку прийняли рішення ловити мазовими плотву, плотви там просто валом. про що свідчить дуже мала наявність хижака. Ловилась плотва різна, деякі такі були що навіть не могли засіктись, була пару добрих окунів по грам 150, і 3 підлящика з розміром долоню, в загадбному десь 2 кг того всього добра на таранку, плотву вже брав майжу всю бо така її там кількість що про жах. При жарі стояло 3-4 коропи на поверхні видно що поза 2 кг, висновок що молого туди напевно просто не запускають, риби там практично немає. На протилежному березі один мужик щось пімав таке не вилике по по покльовці сигналізатора це напевно був карась, а так у всіх "0"
П.С До відом відпочиваючих ціни по 15 грн!

Всім гарної рибалки!

Wow@

» 18.08.2011 08:37 am

Був 13.08.11 в Млинках,приїхали ми туди десь годинка 7 ,розклались позакидали удочки,через хв 20 клюнув перший карась на 500 гр взяв на хробака,після покльовки довго нічого не брало,пробував закинути на живця,друг зловив окуня маленького хробака я його зачепив і впустив плавати з надією що клюне щука,толку ніякого,взяв спінінг декілька блешень,і пішов блеснити на 1 озері нічого ні одного удара,на 2 таксамо,і на 3 тоже зустрів 2 рибаків один теж блеснив, казав також ні одного удару,другий був з суботи з вечора то зловив 2 карпи біля 3 кг а з ранку тільки мальок збивав насадку і все!
Прийшов на своє місце і зловив ще одного карасика на гр 200,і більше покльовок не було!
Озера не погані є де відпочити!
Зробив висновок ,що потрібно було прикормлювати можливо було б і більше улову!

karpua

Повідомлення: 13

» 30.08.2011 01:43 pm

Доброго дня! Був в Млинках 28.08.2011р, приїхав в 5 30, брама закрита, пішов пішки до Петровича в хату, проссидівши до 6 10 появився заспаний Петрович, дав ключ і пішов. я ще вертався щоб відкрити, це втрата часу, в 7 00 я розклався, закинув 2 фідера.2 карповика,і махове вудилище щоб не сумувати, ловив на опариша. хробака, кукурудза маринована, прикормка, фіш дрім карась + сухарі+ бустер "хробака" , плотва як завжди добре клювала. деякі попадались під 100-150 грам. часто надоїдали коблики та дрібний окунь,влитів один підлящки гр 200, покльвок каропів чи карасів взагалі не було навіть признаків. в 14 00 сигналізатор почав пікати і знадіявся що нарешті щось тай більше, підтягнувши до берега побачив щуку, яка була підсічена збоку. повезло, бо могла і відкусити, рибину не важив грам 700 на око. Ловив на 4 озері, вартує напевно пробувати на інших, може на 3, :diver: там вже немає бо холодно.
П.С. риби щось там дуже мало отсаннім часом, наступний раз сезонку не буду поповнювати. :cry:

Цей рік ще порибачу і все.

Wow@

» 05.09.2011 10:03 am

Був у неділю в млинках з 8 ранку до 12 дня за весь час виловлені одні шнурки не більше 300-400 грам і це я тамк розумію стандартний розмір кого не зустрічав або 0 або шнурок в кишені.

yrik_lvov

Повідомлення: 91

» 06.09.2011 11:52 pm

Був 4.09.11 в млинках, з надією зловити осіннього карпа! Спочатку думав з ночівлею їхати але подивився що в ночі +8 вирішив не мерзнути і поїхати з ранку, В 6 19 п. Олена (жінка Петровича) відчинила ворота, сплатили вартість (нагадую для членів товариства 30 грн, не для 60 грн). Одразу пішов на 4 озеро так як погода знаю що хороша то на 3 озері нема що робити,цілий день там пиво раки.... :diver: :swim: :friday :dancing :defender :beer і.т.д. Сів на перед перед останньому містку від лісу де збоку потічок і піщаний берег, хто їздить той знає, розкласвя.... в арсеналі наживок хробак, опариш, кукурудза, мамалига, бойли, прикормка фіш дрім універсал, до 10 00 ні одної покльовки, в 10 10 фідер почало розмотувати я втішився підсік, чую щось є, підвів до берега окунь грам 300-400 на око, не важив бо не мав чим, думаю якщо олдин то має бути ще, закидую знову, але сподівання не оправдалися.
По хижаку теж слабо. По березі ходило двоє бліснярів один з них yrik_lvov мав 3 щучки, в мене теж не густо однащучка, на фото виглядає дуже дрібна важили дома 800 грам. била по воблеру тіні мегалонг,так і його не розлив, спокусилась на келебалку, білого кольому,
На 3 озері люди купались, плавали на човні, інші рибалки годували лебедя біля містка, корочи яка там рибалка в Петровича в голові, 15 грн відпочиваючі + 10 грн стоянка + 15 грн столик, який розвалюється, природа хіба що там класна. Пару фоток додаю.
Ще поїду чисто з принципу.
Приєднані файли
2.jpg
.jpg
3.jpg

Wow@

» 05.10.2011 07:00 pm

Был в субботу поймали несколько щук(800гр,1,3кг,1кг,3кг,5,600кг) колега сидел на карпа взял 3 штуки общим весом около 8 кг.жаль что уже ловля до ледостава закрыта хотелось бы еще по открытой воде половить :f1: до этого был две недели назад с двойной ночевкой сидели на карпа успехи прросто супер :D :D :D :flame

Карпятник

Повідомлення: 28

» 05.10.2011 11:29 pm

Фото в студію будь-ласка?

TVG

Повідомлення: 81

» 30.01.2012 11:52 am

Ну дождались.Едем с товарищем на лед.Решили открыться на Млинках.Дорога через зимний лес только подогревает желание побыстрее выйти лед.У вьезда радушно встречает директор хозяйства и с радостью сообщает что буквально минуту перед нами дорогу перешли две косули.Видим след уходящий в гору.Лес живет.
На водоеме мы оказались вторыми.Двое ребят уже сидели по плотве.Осмотрелись.Лед прочный.Пошли немного в сторону что-бы не мешать.И вот первое касание ножами льда и приятный звук работы ледобура.Ледовая ломка подавлена.Порция прикормочного мотыля в лунку и долгожданная проводка мормышки у дна.Ничего.Пробую менять игру.Ноль.Перехожу на более глубокое место и есть результат.Окунек!!!.И пошло поехало.Буримся в стороны и начинаем ловить.Окунь.Ерш.Плотва.Размер конечно не трофейный но главное что ломка улетучилась и пришло приятное чувство созерцания вздрагивающего кивочка.Около 12.00 решили перекусить.Горячий кофе и бутерброды с салом греют душу.Смотриш прищуренными глазами на зимнее солнце и думаеш что еще надо для счастья.
У машин встречает местный кот.Часть улова отдаем ему.Быстро расправившись с колючими и полосатыми кот проважает нас с громким мурлыканием.Дорога назад проходит в разговорах о планах на следующие рыбалки.
Всех с открытием!!
IMG_0976.jpg
IMG_0978.jpg

IMG_0982.jpg
IMG_0977.jpg

IMG_0981.jpg
IMG_0980.jpg

IMG_0983.jpg

Дмитрий

Повідомлення: 168

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини