Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
,Під вечір приїхав мій хорлший знайомий рибак Олег, і ми добре посмажили сосиски та ковбасу .В ночі штиль як на воді так і на сигналітарох, з ранку прийняли рішення ловити мазовими плотву, плотви там просто валом. про що свідчить дуже мала наявність хижака. Ловилась плотва різна, деякі такі були що навіть не могли засіктись, була пару добрих окунів по грам 150, і 3 підлящика з розміром долоню, в загадбному десь 2 кг того всього добра на таранку, плотву вже брав майжу всю бо така її там кількість що про жах. При жарі стояло 3-4 коропи на поверхні видно що поза 2 кг, висновок що молого туди напевно просто не запускають, риби там практично немає. На протилежному березі один мужик щось пімав таке не вилике по по покльовці сигналізатора це напевно був карась, а так у всіх "0"
там вже немає бо холодно.
і.т.д. Сів на перед перед останньому містку від лісу де збоку потічок і піщаний берег, хто їздить той знає, розкласвя.... в арсеналі наживок хробак, опариш, кукурудза, мамалига, бойли, прикормка фіш дрім універсал, до 10 00 ні одної покльовки, в 10 10 фідер почало розмотувати я втішився підсік, чую щось є, підвів до берега окунь грам 300-400 на око, не важив бо не мав чим, думаю якщо олдин то має бути ще, закидую знову, але сподівання не оправдалися.
до этого был две недели назад с двойной ночевкой сидели на карпа успехи прросто супер 
Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість