Мова піде про "мішень для фідера"(Як її називають у народі")Думаю браття-фідерісти зрозуміють про що йде мова

Не знаю хто і коли придумав цю цікаву річ,але колись особливого значення їй не придавав.Раніше бачив "мішеньку" на різних фото,але вирішив собі зробити лише після одного виїду на Прилбичі в кінці цього літа.Тоді і побачив "мішень" так сказати "у роботі".Найкраще для виготовлення "мішені" підійде дощечка для роботи з пластиліном(яка продається у всіх канц.товарах)Беремо дану дощечку і від центру малюємо лінії (маркером по 5см,довільно)Кріплення самої дощечки до стійки робимо по бажанню(тут кожен вмикає свою фантазію)Я зробив "мішень" зі старої флагманівської стійки(буду мати можливість виставити фото,одразу це зроблю)Дякую Павлу.К за підзказку у виготовленні "мішені" .Призначення і плюси-"мішень" надає змогу набагато краще візуально спостерігати за кінчиком фідера і за самим процесом покльовки,а особливо коли кінчик фідера направлений у воду і на воді присутня хвиля.Думаю в арсеналі любителів фідера ця річ при певних умовах просто необхідна.