Прийшла зима, є більше вільного часу, які можна присвятити собі, адже незважаючи на те що всі ми люди активні - животик чомусь росте, сил вечором зовсім немає, а попереду новорічні і зимові свята після яких страшно ставати на вагу. Тому пропоную поділитися досвідом, як тримати себе в формі, правильно харчуватись, зберігати оптимізм і здоров"я на довгі роки.
Почну з себе, в середині осені в мене різко стрибнув тиск, що було шоком для мене, адже в 35 я вважав себе суперздоровим. Ну лікарі підлікували, але треба було щось міняти, почав з харчування - відкинув жирну їжу і почав їсти яблука кожен день, ввів в раціон салатики.
По пораді лікарів, треба більше рухатись, отже розпочав з ранішніх піших прогулянок додаючи до них потроху біг. Скажу чесно з бігом спочатку було важко, але поступово я ввійшов в кайф і тепер пробігаю кожного ранку близько кілометр - півтора. Дуже допомагає що бігаю з собачкою, деколи зранку думаєш, та ну його сьогодні той біг, але моя Соня вже чекає, і спочатку через силу а потім вже з задоволенням виходиш на пробіжку. Чому бігаю зранку - бо ввечері після роботи нема ні сил ні бажання.
Чому вирішив створити тему - сьогодні місяць як я почав тренування, а почуваю себе набагато краще, як в фізичному так і в моральному плані. Тренування планую розширити, а як відомо разом тренуватись завжди легше, отже планую ділитись своїми напрацюваннями, а вам буду вдячний як поділитесь своїми.

)