» 23.01.2016 12:35 am
а 100 баксів можна купити робочий мульт, але лише в Гамериці....
...я собі 7 років тому купив ...
Перша репліка давно вже застаріла і неактуальна.
І пояснюється другою реплікою.

А ти дотепний. Напевно гордисся собою?
Взагалі,
нормальним мультом при регулярних ТО можна ловити значно більше ніж сім років і в кінці покласти на поличку - бо набрид. При цьому, до нього легко можна докупити шпулю, знайти в разі потреби детальку (в мене трохи тих "нормальних" є, повір). А в китайозах (на яких мабуть ти так елегантно натякаєш), ще невідомо які косяки полізуть коли пройде трохи більше часу... і досвід показує що таки полізуть.
Свіжий приклад. Буквально недавно, я виміняв одного "брендового китайського" вироба з металу (це не катуха і коштує трохи більше). Теж клон здертий з "європейця", якого робить "той самий чи сусідній завод". З виду, воно здавалось би одне і теж, а всередині дивишся - тут "китайська інновація", там "ноу-хау". А тоді дивишся на це, журишся, береш напильник із тихими словами...
З китаєм часто так - воно ніби дешеве, але виходить, що купити нормальну річ і радіти, це чомусь економія і часу і нервів і грошей.
PS. В сиву давнину (сім-вісім років тому тобто) в нас не було китайських мультів, хоча на ібеї були по 5-10 баксів а
"круті" моделі по 20 баксів. Зате в нас були корейці, які офіційно на тому ж заводі робили мульти для ABU (не всі звичайно ж), але як не дивно все написане про китайців їх теж в певній мірі стосувалось.
о до строю, то двохметрові дрючки з тестом під 30 грам усі кілкоподібні.
Я би від таких узагальненнь утримався, доречі.