Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Саморобні спінінгові приманки

Воблери, Силікон, Блесна, Саморобні спінінгові приманки та інші

Саморобні спінінгові приманки

» 24.04.2007 12:21 am

парни подскажыте из какого дерева воблер строгать-то надо ? YO-ZURI это хорошо, но когда 2 - 3 таких воблера потеряеш за рыбалку, и жыть нехочется ! может кто из вас уже делал в домашних условиях и работало-ли оно так как надо ?!
Востаннє редагувалось vital в 30.04.2007 09:47 pm, всього редагувалось 1 раз.

vital

Повідомлення: 21

» 24.04.2007 10:54 am

З любого дерева. Вони просто будуть різні, але воно тобі треба ???? Після такої кропіткої роботи, тобі ще більше буде його жалко втратити. Купи краще дешеві типу Ларі-Мастер, вони все рівно будуть кращі за саморобки.

Igor

Повідомлення: 32

» 25.04.2007 12:14 am

фірмові строгають з БАЛЬСИ.але вишня краще.плавучість та сама,а вага більша,не слухай нікого. пробуй зробити сам.не тяжко.з лопаткою помучишся. Бери канцелярську пластикову лінійку -з неї легко робиться 15-20 лопаток.прорізь робиться ножовкою рівно по центру заготовки.сам запоров пару заготовок.Більших ніж 5 см не робив.крив лаком для ногтей (перламутр) .дешевий до 4грн.він збільшує вагу воблера набагато.атаки на цей колір найбільші.зараз в польші бум на воблери власного виробництва.навіть в журналах є воблери від марка,даніела... поруч з салмовськими і йо-зурі.парочка порад:трійник кріпи без заводного кільця.,лопатку роби трохи більшою-потім її легко зменьшити наждаком 0.,проріз заливай ебоксидкою.взагалі сам процес виготовлення-торч.Твориш,видумуєш і постійно бігаєш в ванну на перевірку.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 25.04.2007 01:05 am

ryvak лак я исппльзую тоже дешовый черный для спины и для боков прозрачный из блёсками ( напоминает чешую) вот только покрываю в 4 слоя!
зделал восьмой воблер и заметил что
нетолько визуально красивее стали
но и последних два заводятся сразу (чего невсегда от фирмового воблера добёшся) с лопатками там надо очень точно её разместить иначе воб. ложытся набок ! дерево твёрдое (ручка с топора :-)) это как для нахлыстовика мушку связать :-)

vital

Повідомлення: 21

» 26.04.2007 12:00 am

давай,давай. Може в нас появиться спец по воблерам.Маю ще пару заготовок. Можу підкинути. в випадку признання рибаками світу твоїх робочих воблерів -один з автографом мій :wink: :) :oops:

ryvak

Повідомлення: 1634

Re: Саморобні спінінгові приманки

» 23.10.2007 03:03 pm

Я свої робив з липи: деревина легка, неважко обробляється, досить міцна, білого кольору. А пропил в маленьких воблерах робити не варто: дуже часто можна зіпсувати заготовку (міліметр вправо-вліво і ...).Я роблю так: беру брусочок, розпилюю вздовж і ретельно шліфую до ідеальної поверхні (беру рівну дощечку, кладу на неї наждак і тру, тру, тру...).Потім склеюю назад моментом і вистругую ножем іі наждаком воблерок, орієнтуючись на помітний шов. Вистругав, розколов по шву ножем (АКУРАТНО!), вклав каркас для кріплення фурнітури в канавки склеїв ПВА чи Cyjanopan, пофарбував - можна пити пиво. :D

Ромко

Повідомлення: 248

» 26.10.2007 11:44 am

А лак для ногтей в воде не размокает?

З.Ы. Кстати, фотографии что-ли своих самоделок повыкладывайте... любопытно! :wink:

Бонд

Повідомлення: 167

» 26.10.2007 05:13 pm

Лак для нігтів це майже той самий нітролак, в воді не розмокає точно. А пару фоток таки закину, цікаво що народ скаже... :)

BITR

Повідомлення: 788

» 26.10.2007 09:10 pm

А лак для ногтей в воде не размокает?

Розмокати, не розмокає....але дешеві нітро лаки (прозорі)-полюбляють побіліти... :( (це ті, що не розраховані для "зовнішніх робіт")...

Остап

Повідомлення: 256

Мої творіння

» 01.11.2007 10:49 am

Плоди моєї бурної фантазії і нудьгування:
(одразу попереджаю що до естетів і перфекціоністів не належу :D )
front wiev.jpg
тіло - поліетиленові конуси (можна взяти ковпачки від ручок) наповнені щільним пінопластом, загорненим у металічну фольгу. Очі накрапано розплавленим поліетиленом і пофарбовано водостойким маркером. Ним же нанесена спинка.

side view.jpg
Арматура з канцелярської скріпки, яка нажаль трохи іржавіє (хоча мені так навіть більше подобається). Була додана шляхом розкалювання на полумї і протикання пінопласту і поліетилену, зафіксована тим же роплавленим поліетиленом. Огрузка або маленькими цвяхами з відкушеними голівками або гаєчкою причепленою поліетиленом.
Вага виробів від 2,6 до 1,5 гр, плаваючі, зона ураження до 25м.
Нажаль наразі не подобається занадто голосний бульк в товстенього товариша справа, серйозно спробував розловити наразі тільки його. Як результат два випадки розляканого окунячого "котла" (щоправда є сумніви що проблема в вобі, скоріш в руках) і один вихід гарного кленика, без атаки. :?

BITR

Повідомлення: 788

» 02.11.2007 04:25 pm

До речі, може хто підкаже: де можна придбати якісного нержавіючого дроту?

ученик.

Повідомлення: 178

» 02.11.2007 04:34 pm

Точно не підкажу, але почати напевно краще з "Торпедо"!

mishka

Повідомлення: 671

» 02.11.2007 05:02 pm

... і ще в магазинах стоматологічного обладнання. На Пекарській в стоматполіклініці, на першому поверсі в магазинчику точно був. Дуже хорошої якості нержавійка. І діаметри різні.

Pavel K

Повідомлення: 1496

» 02.11.2007 05:24 pm

Pavel K написав:... і ще в магазинах стоматологічного обладнання. На Пекарській в стоматполіклініці, на першому поверсі в магазинчику точно був. Дуже хорошої якості нержавійка. І діаметри різні.

О :idea: !!! Це я думаю в точку!!!! Кращого варіанту не знайдеш...Дякую!!!

ученик.

Повідомлення: 178

» 02.11.2007 07:12 pm

на пекарській мабуть що немає, ти хочеш типу каркаси для вертух чи воблерів? якщо так то дуже добре ортодонтичний дріт, на пекарській був тільки 0,8мм він товстий, я знайшов 0,6мм є тільки в одному місці в Львові біля цирку, але як детальніше пояснити не знаю. Сам шукаю 0,4мм він такий теж є але дуже рідкісний.

tosi

Повідомлення: 1181

Далі

Повернутись в Спінінгові приманки та їх використання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей