Я приймаю участь в змаганнях і просто тащусь від цього(тому в опитувальнику не голосував

), але все ж висловлюсь.
Не впевнений, що людей можна якось затягнути в спорт... Це як з оперою, треба раз спробувати, а далі або зненавидиш, або засмокче по самі...
Так мені вартувало вперше поїхати на змагання і все, пропав... і почав бачити фінезу в снах
Фестивалі тут не допоможуть, бо "суворі мужчини"(с), тобто досвідчені спортсмени всеодно не розкриють всіх "таємниць" і правильно зроблять, бо це їх власні козирі, напрацювання здобуті власною практикою, стараннями, потом і кров"ю в кінці кінців(а часто і немалими фінансовими затратами). Тому фестивалі будуть далі збирати тільки бажаючих пофестивалити, і небажаючих обтяжувати себе далекими поїздками і внесками.
Стосовно тестування чужих снастей, то по закінченні змагань як правило є купа часу(поки рахують результати

), можна хоч всі присутні палки\катухи потестувати. Спортсмени - народ добродушний і думаю не відмовлять у проханні потрусити чи покидати палочкою...
"не маю бажання щоб мій відпочинок від рутинної роботи був продовженням трудових буднів" - от цього не розумію взагалі, але як особиста думка має право на життя
Багато людей на вихідних або навіть після роботи ввечері йдуть грати у футбол, пейнтбол, страйкбол чи щось подібне з друзями, бігають там і вимотують себе "до ручки"... Може когось це здивує, але так вони відпочивають
Риболовний спорт - це те саме, це проведення часу в приємній компанії, це азарт, це гра в команді, це порятунок після тижнів "сидячої" роботи і що саме цікаве - це поєднання всього перечисленого з улюбленим хобі, а не спотворення його, як багато хто вважає.
Так, риболовний спорт відрізняється від рибалки вихідного дня для задоволення, але напевно саме це і притягує...
Стосовно вартості снастей, то чим більше втягуюсь в спорт, тим більше розумію, що в більшій частині це міф. Набагато більше залежить від голови і рук, ніж від крутизни снасті. Як доказ цього(навіть для самого себе), кілька разів прийшлось ловити на МДЖ своїм старим Jaxon Perseus 622UL up to 9g(фінку на літніх змаганнях зламав і вона тіки сьогодні приїхала з ремонту). Самі розумієте палка ніразу не УЛ(і там далеко не до 9гр), і вклейки там нема. Так я тою палкою нефігово доловив ті літні змагання і зараз легко обловлюю свого напарника з Graphiteleader Calzante, з використанням як джиг-головок і чебурах, так і мормишок
Ось так. Так що, моя думка - треба спробувати реальні змагання, а далі буде видно чи сподобалось, чи ні.
Востаннє редагувалось Fishkeen в 10.10.2011 04:15 pm, всього редагувалось 1 раз.