Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Вова написав:Хорошая штука - голосование, у нас сформировалась команда которую можно отправлять на Чемпионат Украины, это участники проголосовавшие за пункт: Якщо я почну змагатись, то "старожилам" пора буде на пенсію. И зачем эти рейтинги - ГОЛОСОВАНИЯ!
Smutok написав:Шкода, що можна голосувати виключно за один пункт.
...
Дякую за відвертість.
Тому всі думки та голоси будуть ОБОВ'ЯЗКОВО враховані - всім, хто висловив свої думки - дякую!
. Тому давайте не будемо трохи лукавити - відповідаючи пафосно (та зручно для свого его) "я не хочу ловити піпісонів", а будемо ловити те, що є ДОСТУПНИМ для ВСІХ і у нашій області по загальноукраїнських правилах. Не хочу знову повторюватись, що можливо запропоновані вами (але чомусь НІХТО і не пропонує) водойми для берегових змагань мають відповідати декільком дуже важливим критеріям: достатня протяжність зон і підходів до води +- 750 метрів; відсутність у період змагань місцевого браконьєрського "бомонду" з їх сітками, електрікі, відсутність "активно відпочіваючих"; бажано не більше 50-100 км. від Львову; гарантія не "бавлення" з рівнем води (власників або ТЕЦ); бажано адекватна бюджету початківців оренда (а в ідеалі і безкоштовна) водойми; рівномірна наявність риби у всіх зонах; можливість нормального під'їзду автотранспортом. Крім того, деяка частина учасників небажаючих ловити "піпісонів", насправді також і не збирається хоча б намагатись ловити на змаганнях і крупнішу рибу - приклад, човникові змагання у Гамаліївці 30.10.2011 року - де нами ВПЕРШЕ запропонована схема 20 найбільших риб (окунь та щука). Там і близько до міста і оренда безкоштовна (внески незначні) і водойма всім відома, і в "піпісонів" впиратись не варто - "але"- реєстрація таки самий ОБ'ЄКТИВНИЙ показник.
, я звісно програв, але зрозумів куди мені треба рухатись. На час моїх перших змагань з "досвіду" в мене було шт. 50 окунів Повернутись в Спортивна ловля спінінгом хижої риби
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей