Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
jura56 написав:В неділю 15.05. їздив на дане озеро на розвідку.Був на ньому останній раз років з шість назад. Раніше озеро було по периметру заросше очеретом так, що до води можна було підійти в двох місцях. Без лодки там небуло що робити.З лодки ловився карась,плотва,щука та окунь.Озеро недавно приватизували. Два роки не давали ловити, почали прошлого. Зараз озеро повністю почисили від камиша, насипали дамбу та встановили містки, зовсім змінивши вид озера та збільшивши його в два рази.Перше що вразило так це хмара спінінгуїв які табунами ходили круг озера. Потім я бачив як один ніс на кукані дві щучки десь до кілограма та пару непоганих окунів, один з яких мав добрих 500гр.Також було три лодки з бліснильщиками. Так як спінінг це не моє, він мені нагадує гру в лотерею, ходиш кидаєш,кидаєш а толку ніякого кім того що відірвеш пару приманок гривень так на 100-150. Я почав цікавитись мирною рибою.Правда погода цьому не сприяла. Почався дощ і різко похолодало.Народ почав збиратись додому.Дехто мав по пару карасів ,дехто нічого.Карась правда гарний,весь не менше300-400гр.Були люди в палатці з суботи, мали з десяток карасів.Казали що начувати можна а ловити рибу в ночі ні. Рибалка коштує 40гр. з містка 50гр. кількість палок необмежена.Додатково за рибу платити не треба. Доїзд до самої води в суху погоду можливий в дощ проблематичний.Озеро доволі специфічне , до нього треба певний підхід, який, приїдете побачите. Добратись можна як електричкою так і маршруткою.

Smutok написав:Заїжали на дане озеро двічі цього року - двічі намагались зловити щуку.
Щуки в озері практично не лишилось- завдяки навалі жерличників взимку (див пост вище).
Озеро - болото-болотом, 40-50 грн рибака зі спіном - ціна, як для такого типу водойм - не реально висока !!!.
Власник гарний байкар - зацінили його розповіді про казкові улови "тиждень-місяць-рік тому"...
ПСи: ціна рибалки залежить від настрою власника(ів) - раз 40 зі спіна, інший - 50ть...
ПСи2: Преса не згадує, але у вихідні дні місцевим рибалка безоплатна (думаю, в будні тим паче) - уявіть що вони там ще із риби залишили, особливо в зимовий період, коли на полі нема чого робити...
Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей