Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с. Мшана

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

с. Мшана

» 04.10.2011 08:43 pm

IMG_19231.jpg
2011-10-04_195721.jpg

На окраине села Мшана есть очень хорошее озеро.

Как и множество озёр в нашей области Мшаны пережили полное уничтожение со стороны местного населения, набеги электроудочников, в общем, наши варвары вытянули из него все возможное и невозможное. Потом водоём ждал ещё один удар со стороны экологической катастрофы. Но благодаря двум братьям - Степану и Вячеславу были внедрены программы возрождения озера и вот уже 4 года они запускают рыбу, строят беседки, обустраивают места для рыбалки. Работы ещё много, но на сегодняшний день многие рыбаки могут насладиться не только хорошим отдыхом но и поимкой крупной рыбы.

30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg

Обитающая рыба: карп, карась, щука, окунь (крупные экземпляры совсем не редкость)
Цена за рыбалку: 40грн
Рекомендации: лодка, заброды
Как добраться:
2011-10-04_195455.jpg
Электричка: 07:50 Львів-П'ятий Парк-Рудно-Зимна Вода- Суховоля-Мшана.............Судова Вишня
Подход к озеру от станции Мшана

Контакты хозяев:
Степан 067 712 46 24
Вячеслав 097 206 87 78

Пресса

Повідомлення: 509

Re: с. Мшана

» 04.10.2011 09:04 pm

Помоему Я узнал ето озеро.Гдето в 1997-98 году Я с отцом и отца знакомьім ездили на етот водоем два раза.Улов бьіл очень хорошьій,много плотвьі и много,очень много крупного карася,(300-500грам)(Если Я неошьібаюсь,то попадал даже Золотой карась)Но давно ето бьіло.А зимой в етом году знакомьіе бьіли там же и ловили на жерлицьі щучек,правда екземплярчики небольшьіе,до 1кг.Если Я неперепутал и на Мшане нет других озер,то ето именно етот водоем.

ВОВА83
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 116

» 04.10.2011 09:05 pm

Можно поподробней: доезд, глубины, нужно ли платить за кг.? Сколько доплачивается за мангал и беседку? Озеро с виду вроде неплохое. Учитывая, что оно только начинает развиваться, я бы отдал предпочтение ему чем другим платным водоемам.

Pivot
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 116

» 05.10.2011 09:24 am

Потім пост можна буде видалити, або перенести у загальну інформацію! Якщо добиратися автомобілем-то по трасі як на Городок! В селі (по трасі) Бартатів є поворот на право на Мшана-туди доїзжаєте до самих колій, після яких треба повернути направо! Якщо ж їхати елекричкою, то люба електичка з Мостиського напрямку, а краще та, яка їде до Городка, Судової Вишні (вони проходять через станцію Мшана також!) Від Львова позупинково це-Львів-П'ятий Парк-Рудно-Зимна Вода- Суховоля-Мшана!

Костян

Повідомлення: 45

» 05.10.2011 10:15 am

в 05.12 перша електричка на мостиську

Taipen

Повідомлення: 159

» 05.10.2011 06:57 pm

jura56 написав:В неділю 15.05. їздив на дане озеро на розвідку.Був на ньому останній раз років з шість назад. Раніше озеро було по периметру заросше очеретом так, що до води можна було підійти в двох місцях. Без лодки там небуло що робити.З лодки ловився карась,плотва,щука та окунь.Озеро недавно приватизували. Два роки не давали ловити, почали прошлого. Зараз озеро повністю почисили від камиша, насипали дамбу та встановили містки, зовсім змінивши вид озера та збільшивши його в два рази.Перше що вразило так це хмара спінінгуїв які табунами ходили круг озера. Потім я бачив як один ніс на кукані дві щучки десь до кілограма та пару непоганих окунів, один з яких мав добрих 500гр.Також було три лодки з бліснильщиками. Так як спінінг це не моє, він мені нагадує гру в лотерею, ходиш кидаєш,кидаєш а толку ніякого кім того що відірвеш пару приманок гривень так на 100-150. Я почав цікавитись мирною рибою.Правда погода цьому не сприяла. Почався дощ і різко похолодало.Народ почав збиратись додому.Дехто мав по пару карасів ,дехто нічого.Карась правда гарний,весь не менше300-400гр.Були люди в палатці з суботи, мали з десяток карасів.Казали що начувати можна а ловити рибу в ночі ні. Рибалка коштує 40гр. з містка 50гр. кількість палок необмежена.Додатково за рибу платити не треба. Доїзд до самої води в суху погоду можливий в дощ проблематичний.Озеро доволі специфічне , до нього треба певний підхід, який, приїдете побачите. Добратись можна як електричкою так і маршруткою.

jura56

Повідомлення: 40

» 05.10.2011 07:46 pm

Я дану водойму добре знаю! Почну з хорошого ... Минулого року було багато гарної щуки до 5 кг, карась також не малий 300-500 гр, карпа бачив найбільшого на 1,5 кг дзеркальний красавець, такий широкий, мабуть ще з тих що водились там коли став був диким.також присутній окунь та плотва різних розмірів. Карась ловився на банального хробака, разом із пружиною із кормом, також попадав карп. Щука брала на силікон , та на живця . Місцевіть гарна і чиста . Ціна рибалки 40 гр день, вночі ловити забороняється, 50 гр з мостика :? і 50 з човна. Для ловлі з човна обовязково вимагають рятувальний жилет. Тепер про сумне : Цього року кльов дуже слабенький, як по хижаку ( після нашестя пінгвінів зимою), так і по мирній рибі. Також варто зауважити ,що практично все дно дуууже замулене , товщина мулу досягає 0,5 м, також практично все дно дуууууууже зароще камишом. Лише в кількох місцях можна неш-більш нормально витянути свої снасті із води ( і ці місця завжди зайняті). Навіть в процесі спінінгування я залишив там багато оснасток, про кормушки я взагалі мовчу. Бойлові снасті туди закидати не рекомендую, рибалка вийде золотою... ( моцні зацепи))).Також дана водойма не пригодна для купання із за болотистого дна. По близу водойми лісу немає. Неодноразово спостерігав видовище як орендарі даної водойми на човні перевіряли свої сітки на предмет риби. Ну і явище перепадів рівня води також не рідкість, особливо на вихідних.. І зацепи..зацепи і зацепи...

Parker

Повідомлення: 30

» 13.10.2011 06:30 pm

Был на этом водоеме в этом году пару раз. Про зацепы - факт. Еще раздражают плавающие острова камыша (один раз огромный остров припарковался прямо на спиннинги :o , пришлось сматываться). Два раза ездил только на щуку - один раз полный 0, второй пару шнурков.

Димыч

Повідомлення: 26

» 15.10.2011 01:11 am

Заїжали на дане озеро двічі цього року - двічі намагались зловити щуку.
Щуки в озері практично не лишилось :( - завдяки навалі жерличників взимку (див пост вище).
Озеро - болото-болотом, 40-50 грн рибака зі спіном - ціна, як для такого типу водойм - не реально висока !!!.
Власник гарний байкар - зацінили його розповіді про казкові улови "тиждень-місяць-рік тому"... :wink:

ПСи: ціна рибалки залежить від настрою власника(ів) - раз 40 зі спіна, інший - 50ть...

ПСи2: Преса не згадує, але у вихідні дні місцевим рибалка безоплатна (думаю, в будні тим паче) - уявіть що вони там ще із риби залишили, особливо в зимовий період, коли на полі нема чого робити :?...

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 15.10.2011 03:10 pm

Зі мною працює співробітник із Мшани. Розказував , що колись риба там була і без власника, а зараз один хитро-..пий хоче 50 гр. за повітря, ще й рекламу робить через своїх 6- тьорок.

karperman

Повідомлення: 142

» 16.10.2011 07:19 pm

Заїхав з оказією на цю водойму на 2 годинки (знайомі їхали по справам у Мшану). Погода порівняно з суботою була чудова, чого не можна сказати за активність риби. Розмовляв з рибалкою, який також перший раз на ставку, правда на човні. За його словами улов до 10 шт., якщо рахувати 300гр. олівці. Вся інша щука до кілограма. Всі спінінгісти, що проходили поруч, фіксували відсутність кльову. На протилежному березі біля будиночків можна було спостерігати процес зариблення ставка (рибу викидали в воду з містка висотою1-1,5 м., тому було непогано видно). За словами місцевих рибалок щуки багато, але мілкої. Також підтверджують факт зменшення популяції через зимову рибалку на жерлиці. В мене за весь час був лише один удар, як результат непоганий окунець
Що сподобалось так це наявність на ставку лебедів (я спостерігав до 10 шт.) На жаль фото робив мобілкою і за рахунок наближення (чи просто руки трусились :? ) фото не вдалося.
Прохання модератору знищити, якщо вже дуже паскудно. А в цілому - день чудовий, ставок, спінінг (і навіть невеликий улов) - чого ще бажати? Бувало і гірше... :)
Приєднані файли
2.jpg
3.jpg

vlad09

Повідомлення: 17

» 08.11.2011 07:15 pm

Всім вітання.Цікаво чому ніхто не пише про рибалку на даній водоймі?Видно не хочуть ще наші рибацюги ділитися рибними місцями.Спробую в міру своїх сил цю ситуацію виправити.А тому слухайте:БЕРІТЬ СВОЇ СПІНИ БУРАТІНИ І БІГОМ В МШАНУ_ -МАМКИ БЕРУТЬ!!!!!!!А тепер докладніше:Був внеділю з колєгою на водоймі .Напомпали ми наш плавзасіб,вчіпили мотор і погнали.Через 10хвилин 1й шнурок,потім сумно.Вмикаєм мотор І пробуєм тролінгувати.Непроплили і 50метрів і........УДАР-щука на око трьошка.Далі були проходи з зупинками по перспективним місцям-в результаті зловили ще пару шнурочків.Вирішуєм знову тролінгувати,і знову удар-на цей раз щука на око кілограм 5.Ще трошки покатались ,помили пароплав і поїхали.Заїхали в Мшані в магазин і попросили зважити рибок.Зважування показало 1рибка-3200,2га-4600.Підсумок:Щуки-море,пароплав-дуже бажаний,бо зацепів багато і сімейний бюджет може дуже с ерйозно постраждати.Мамки клюнули на плаваючого карася пристойних розмірів-сантиметрів 8.Народу було багато-а ніхто не пише...Я не знаю іншої водойми поруч з Львовом,де б можна було ловити таких щук тому рекомендую:f1:

Віталік777

Повідомлення: 19

» 08.11.2011 08:30 pm

Smutok написав:Заїжали на дане озеро двічі цього року - двічі намагались зловити щуку.
Щуки в озері практично не лишилось :( - завдяки навалі жерличників взимку (див пост вище).
Озеро - болото-болотом, 40-50 грн рибака зі спіном - ціна, як для такого типу водойм - не реально висока !!!.
Власник гарний байкар - зацінили його розповіді про казкові улови "тиждень-місяць-рік тому"... :wink:

ПСи: ціна рибалки залежить від настрою власника(ів) - раз 40 зі спіна, інший - 50ть...

ПСи2: Преса не згадує, але у вихідні дні місцевим рибалка безоплатна (думаю, в будні тим паче) - уявіть що вони там ще із риби залишили, особливо в зимовий період, коли на полі нема чого робити :?...

Для місцевих дозволяється ловити на один патик на брата, можна ловити все крім щуки і карпа... тобто карась і плотва...

Parker

Повідомлення: 30

» 09.11.2011 06:37 pm

фото віталіка
Приєднані файли
087.jpg
CIMG4349.JPG
CIMG4346.JPG
CIMG4342.JPG

kuzyaguar

Повідомлення: 110

» 05.03.2012 02:51 pm

Всім привіт. Рибачив з двома колегами 04.03.12 приїхали на місце о 02:00, лід тріщав і гудів побоялись виходити на нього, виявилось що спукали рівень води ( а нам пізніше говорили що прорвало дамбу :D ) вода впала приблизно на 20-30см. Почали рибачити в 7:00 розтавили 25 жерлиць. До 12:00 вісім вистрелів з них два олівця по 600-700грм з мілини, пообіді ще взяли три олівця і дві 1-1,2кг. Лід ще 30-50см ціна за жерлицю 5грн
Всім нхнл :)
Приєднані файли
112233.jpg
,
102030.jpg
,,,

Nazik

Повідомлення: 7

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей