Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Підгірне

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Підгірне

» 17.09.2011 10:04 am

Ставок знаходиться при трасі в напрямку на Тернопіль за Винниками в с.Підгірне. Глибина не велика, переважно 1 метр, є ями до 2 м. Не знаю скільки років озеро не спускалось, але судячи по рибі, карпи до 12кг., довно не спускалось. В ставку дуже багато окуня, регулярно ловиться щука, карасів і плотви не бачив але думаю що є в озері. Літом третина озера покривається ряскою. Я вже другий рік їзджу після роботи на 1-2 години на МДЖ, результати від 5 до 40 окуньців Гамаліївського розміру. Один не приємний факт - вода дуже брудна і трохи воняє, в озеро впадають стоки з місцевих дач та села.
Приєднані файли
 Підгіному.jpg
Ставок в Підгірному

Саша28

Повідомлення: 26

Re: Підгірне

» 17.09.2011 10:35 am

Заїхав на ставок вчора після роботи половити окуня на МДЖ. Почав ловити зі сторони дороги. Після 7 виловлених окунців відчув щось тяжке, думав зацеп, але жилка пішла в сторону і мені все стало ясно - щука :shock: .Після п'яти хвилин боротьби зубаста обкрутила корч в двох метрах від берега, думаю всьо, капєц зійшла :( . Я роздягнувся, і пішов по жилці до корчів. Коли зняв жилку з корчів, зрозумів що боротьба продовжується, і через 3 хвилини вже лежала на березі. Хтів сфотографувати, але телефон розряджений і камера не вмикається. Зубасту поклав в багажник авто, а сам пішов на другий берег покидати. Після 4 окунців, знову відчуваю щось тяжке на приманці :) , але боротьба була не довгою, щучка два рази показала мені свою мутно зелену спину і потужним ривком обірвала приманку . Дома зважив трофей - 2,6 кг. і це на ультралайтовий спінінг, шнур 0,08, поводок флюрокарбон - 0,18, самі розумієте як мене гордість розпирає.

Саша28

Повідомлення: 26

» 29.09.2011 08:59 pm

Усім доброго вечора! Був сьогодні з 12.00 до 16.00 на озері. Ловив на МДЖ від дороги. Головка 2 г, твістер коричнево-зеленого кольору. Витягнув 12 окунців 50 - 70 г. Але окунь був "дуже прошений", більше 2-х з одного сектору витягнути не вдавалось, постійно переміщався по березі. Багато коряжника - залишив в озері 5 головок, проте відпочинок вдався.

Vlad_Yu

Повідомлення: 13

» 12.10.2011 04:34 pm

Усім доброго дня! Відвідав учора цю водойму. Ловив десь з 14.30 до 18.00 з протилежної від дороги сторони, головка 2 г, твістер manns M-036-EV. Результат - 15 окунців десь по 70 г і один - близько 100 г. Практично весь час був сильний вітер, видував велику дугу, що двічі призвело до зацепу і, відповідно, до вимушеного обриву головки. А так, взагалі, час пройшов незамітно, клювало класно!

Vlad_Yu

» 13.10.2011 01:21 pm

Підскажіть будь-ласка, це те озеро що при самій дорозі, закоряжене?

yurchyk666

Повідомлення: 3

» 13.10.2011 08:51 pm

yurchyk666 написав:Підскажіть будь-ласка, це те озеро що при самій дорозі, закоряжене?

Саме так. Подейкують, якщо спустити це озеро і почистити, то можна кіоск рибальський на Краківському ринку відкривати! Жарт, звичайно. Але місця там дуже закоряжені, через те й місцеві не можуть сітами всю рибу виловити.

Vlad_Yu

» 07.11.2011 10:06 am

А як там зі щукою? Чи часто клює? На шо клює??

VASYA

Повідомлення: 7

» 19.03.2012 06:00 pm

Усім привіт! Відвідав сьогодні дану водойму. Був десь з 13.30 до 14.30. Лід зійшов повністю, що не може не тішити! Рівень води вищий від звичайного приблизно на 20 см. На жаль, дуже сильний поривчастий вітер не давав комфортно ловити. Головки 2 і 2,5 г (тяжчих не мав) летіли практично неконтрольовано, у результаті дві обірвав. Від нуля не відійшов, але, як кажуть, оскомину збив. Поїду ще за іншої погоди.

Vlad_Yu

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей