Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Поля фільтрації м.Самбір

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Поля фільтрації м.Самбір

» 14.09.2011 12:35 pm

Часто буваю в м.Самборі, тому трохи знаю про тамтешні водойми.
Поля фільтрації це каскад водойм на які скидали дощові стоки з міста (колись за советів)
Дуже перспективні водойми, багаті на карпа, карася, товстолоба, окуня, щуку, краснопірку,платву та ще може щось.
Також полюють на качок.
Рибалка безкоштовна.
Глибина до 2м.
Доїзд:
до м.Самбора - трасса, обїзна Самбора вбита як після війни, зїзд і до озер десь 1,5-2км- я на свому Wartburg проїзджаю
Там багато озерець, я був на одному, але маю в планах обстежити докладніше.
Скріни з Гугл Мап
 полів фільтрації.jpg
 полів фільтрації 1.jpg

Кілька фото:

10092011692.JPG
Приєднані файли
10092011689.JPG

Dimonchyk
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 33

Re: Поля фільтрації м.Самбір

» 14.09.2011 05:17 pm

Всім привіт.Цього року був на цих озерах разів чотири,в основному ловиться карась на долоню,але попадаються і більші.Остання рибалка шокувала!!!пройшлися "електрики" повспливало багато окуня,щуки(на беріг рибаки витягнули щуку вже дохлу на око одна 1.5кг друга 2-2.5кг).На вихідні народу багато.

Turetskiy

Повідомлення: 7

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей