» 08.07.2013 02:17 pm
Всім спінінгістам, доброго дня! Повідомляю, що я припинив керувати спінінговим напрямком ЛОФРС, прошу це врахувати та внести зміни на інформаційних сайтах ФРСУ. Причин декілька, це і зміна режиму роботи (працюю на 2-х роботах), відповідно стало значно менше вільного часу, фінансові та сімейні питання (маю двох неповнолітніх дітей), та і спортивної мотивації стало для мене вже значно менше. Я щиро вдячний керівництву ЛОФРС, АКТІВУ, ЛКК, ФРСУ всім нашим спонсорам, спортсменам, суддям, організаторам, кухарям, водіям і всім - всім хто допомагав нам разом будувати спортивний спінінг в нашій області.
Також, звітуюсь, що станом на 5.07.2013 року жодних матеріальних засобів та фінансів (спінінгового напрямку або ЛОФС) за мною не рахується та передані мною керівникам інших напрямків та Президенту ЛОФРС.
В цілому, спінінговий напрямок ЛОФРС залишаю в нормальному стані (маємо генерального спонсора, стабільно їздимо на КУ та ЧУ як берег так і човен, складено графікі - змагання проводояться, рейтинги ведуться, маємо достатню матеріальну базу, кваліфікованих спортсменів та суддів і т.і.).
Це моє рішення не означає, що я ухожу із нашого спорту, я є членом ЛОФРС і буду приймати участь у спінінгових змаганнях та надавати (по мірі часу та можливостей) допомогу нашій ЛОФРС і надалі.
З повагою, Костянтин Пономаренко