Анонси змагань з ловлі коропа, обговорення, реєстрація
Правила форуму
При створенні нової теми, будь ласка, користуйтесь наступним шаблоном: <вид змагання> - <статус> - <організатор або місце проведення> - <дата>. Наприклад : "Короп. Кубок Львова 2008р. Миклашів. 13-18 травня 2008", "Спінінг. Командні з човна. ЛКАВ. Грушів. 18 жовтня 2008", "Мормишка. Тернопільський став. ТФРС. лютий 2008"
Від імені команди "Вдала рибалка" хочу подякувати учасникам з Львова та Ужгорода за участь і чесну боротьбу! Наша команда дебютувала на даних змаганнях,тому поки що висновок напрошується один -є що проаналізувати,є чому вчитись, дечим доекіпіруватись і дасть Бог здоров"я зустрінемось і не раз на подібних заходах! Оскільки являюсь членом РКК,також нами будуть проаналізовані різні організаційні моменти,які будуть усунуті в інших заходах організовуваних нашим клубом. Всім НХНЧ,а також міцного здоров"я Вам і Вашим сім"ям
Перш за все хочу подякувати нашим спонсорам! Закордонний спонсор:
Наш постійний спонсор
Торгова марка "Трофей"
м. Львів, вул.Кульпарківська, 226, телефон: 032-247-15-50, 098-00-606-00 TM Profi
Також особлива подяка адміністрації водойми! Респект всім Львівським командам,які підтримали наші змагання! Вітання переможцям і всім учасникам! Окрема подяка суддям,які на протязі 3-х діб проводили зважування і незважаючи на погоду виконували свій обовязок! Тепер коротенький звіт: Працювали по програмі: бойли : - прикормочний Трофей 24мм полуниця - 20кг - пилячий Сензор Песка 20мм - 3кг - Річворд Слива оригінал - 4кг - Тандем Монстер Краб - 4 кг (одна точка на пів доби) пелетс: - 8мм полуниця від Трофея - 8кг зернові: - варена кукурудза Noname - 8кг бустер: - амінокомплекс Полуниця від трофея сипучка: - карпова сипуха від ТМ Профі - 8 кг Закорм: - кобра + 24 Трофей - на протязі доби - шари з пелетса,сипухи,зернових, бойли річворд,сензор і трофей з 18-00 до 19-00 3 дні. Ловили з різних точок,переміщуючись в залежності від інтенсивності кльову у сусідів. В якості насадки використовували тверду Песку і ВБ від Сензора, а також сливу від Річворда - найкраще себе показала саме слива + попап ананас. Було досить багато холостих покльовок - напевно амур - його я раніше ніколи не ловив - так що зловлений на змаганнях амур на 8кг - це мій особистий рекорд. Третій день був проклятям в звязку з повним зносом жилки Аквос від Фокса - прослужила рівно рік. Жилка вела себе неадекватно - після забросу ,коли виймаєш грузило з мулу вона просто рвалась. Саме по цій причині було втрачено близько години дорогоцінного часу,який співпав з періодом самого інтенсивного кльову у нашому секторі. Ловили в основному на дальній дисанції - хоча зараз думаю ,що це могло бути і помилковим рішенням. Серед основних помилок хочу відзначити те,що напевно необхідно було проводити закорм шарами не раз на добу, а вранці і ввечері, або вранці Спомб - ввечері шари. Думаю, що це збільшилоб кількість покльовок, але це лише моя особиста думка. В процентному співвідношенні виловленої риби склалась така ситуація : слива - 50 %, песка - 25%, ВБ - 25%. На змаганнях було і багато цікавих моментів,але це вже інша історія. Ще раз всім дякую! До зустрічі на водоймах! Відео за тиждень!