Що до виступу нашої команди скажу коротко, в змаганнях такого формату приймали участь вперше і зробили ставку на велику рибу, кормили мало в основному бойлами і пелетсом , ловили на вонючки і рибу . На третю добу мали за день чотири покльовки з важкою рибою , але витягнули тільки одну , це був шанс зачепитись за призи і ми його не використали. Ну нічого будемо працювати над реалізацією покльовок , над виважуванням і на Кубку Західної України дамо бій.
Тепер маленький підсумок , з позитиву ;- цікавий формат змагань ,оперативна робота суддів.
Зауваження і побажання - є нарікання по розбивці секторів і напрямку закидання, я думаю при ловлі крупної риби , все таки сектора треба більші, а для цього треба задіяти всю водойму по обидві сторони;
-друге побажання , організація жеребкування, мені дуже не сподобалась, є звичайно обєктивні причини це дощ, але треба було поставити ще один зонтік і все було б добре , а так з цікавої форми жеребкування нічого не вийшло , до столика не добратись з напарником я не зміг порадитись при виборі сектора.
- судді відпрацювали чітко , але чомусь ніхто не звертав увагу на той пункт , що при закиданні і закормі можна заходити в воду тільки по високі чоботи, а народ ліз в воду по вуха, треба на це звертати увагу.
-це зауваження і побажання до всіх команд, дуже повільно збираються після закінчення змагань, це просто неповага до всіх команд, а особливо до тих кому далеко їхати, з цим треба щось робити , або давати більше часу на збори , або нікого не чекати , сказано в 10-00 значить починаємо в 10-00 . Це вже якась хвороба в нас , організатори візьміть це до уваги;
-і останнє побажання при закупівлі кубків і медалів , памятайте що в командах 2 або 3 повноправних участника і як потім їм той кубок ділити. На багатьох змаганнях вже давно вручають кубки всім участникам команди переможниці або призера. Я думаю це невеликі гроші для організаторів , а нам буде приємно.
- ну і саме останнє це погода , над цим питанням ще працювати і працювати.

100% ДУМАЮ ЧТО ВСЕ ЗААААА!!!!
Відіспатись ще не вдалося, так як по приїзду проводили дитячі змагання по поплавку
, де дітвора за 240 хвилин виловила 2862 !!!!!!!
ГРАМА
риби.
Ось так, це вам не коропів ловити.