Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Шипільське

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Шипільське.

» 05.05.2010 05:10 pm

Був 27 квітня. Ціна 30 грн. Результат 4 карасики по 200 грам, 1 йоршик.

Везунчик

Повідомлення: 36

» 09.05.2010 06:43 pm

ціна 30гр.-а на скільки патиків можна ловити???за виловлену рибу треба платити???

romanp1983

Повідомлення: 1

» 11.05.2010 02:23 pm

romanp1983 написав:ціна 30гр.-а на скільки патиків можна ловити???за виловлену рибу треба платити???

За патики нічого не говорять і за рибу поки що також!

Везунчик

Повідомлення: 36

» 31.05.2010 09:07 am

30 числа на вихідні був на базі з братом і племінником, гарна погода і багато рибаків. Озеро прямо "кишило" від риби, що рибаки не встигали перебігати за стаями в надії щось впіймати. Мирна риба була не дуже активна, не буду гадати чому, а от маленький окунець був не байдужий до "маньячки" від києвського майстра,
Зображення
практично при кожному закиді був відчутній удар. Якби не було але отримав задоволення від гри окуня. При мені один чоловік витягнув карпа до 7 кг. (на бойли). Потім піднявся і помінявся вітер і риба перестала гуляти, ми потім перекусили засмаженими лапками і поїхали до дому.
На форелевому озері було багато бажаючих порибалити і витягнути форель. При мені відпочиваючі витягували фолельку десь на 400 грам.
Форельна рибалка на прайсі була - 90 грн. за 1 кг. риби
Рибалка 30 грн. (про кількість вудилищ поки мовчали)
Вхід з особи - 10 грн.
Стоянка машини - 10 грн.

olegrw

Повідомлення: 5

» 12.07.2010 11:30 am

Відпочивали в неділю 11.07.сім'ями. Закинуто два фідера та дві поплавчанки. Від 13:00 до 21:30 ні одної покльовки. День рибака вийшов без риби. :D . Відпочили супер.

Олег Дрогобич

Повідомлення: 57

» 18.05.2011 04:30 pm

Ну що тепер і тут "маркетинг" рибалка заборонена.Озеро спустили велику рибу вибрали,розводять малька.
Шкода любив сюда приїзджати з чадом відпочити,заодно біля родподу :)
Залишилась тільки ловля запущеної форелі,на маленькому озерці, але це не моє :?

Тарас*SOLO*
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 411

» 17.04.2012 06:38 pm

Пронесся гул среди рыбаков и самое главное все передают только :scare: по большому секрету: - "На Шепильськом бешено клюёт карп, а карась сам бросается в садок! :wow " И так "гудят" уже вторую неделю! :D Блин, не выдержал, поехал! Намутил прикормки - "Аля Бармалей" . Приехал часов в 9-ть, поспал, а зачем ехать раньше?, карась сам прыгает в садок :D Рыбаков немерено :shock: , бубенчики звенят, короче сидят "засекреченные" - рыбу ловят! Да вот только рыба уж очень "желает" быть побольше! Да - клюет, да - все ловят! Но рыбка - карась на ладошку, не ладонь сурового челябинского сталевара, а так ладошка человека который в жизни тяжелее стаканчика не подымал! Такой же карпик! Зато охрана ходит и рассказывает : "Вот вчора у одного клюнув, катушку поламав, все пообривав, чуть не витягнув!" Из трех пойманных килограмм от силы отобрал два карася, которые заслуживали внимания! (такие чтоб не стыдно было домой привезти). А народ не брезгует, гребет во всю! Может я чего не знаю!? Может в стране скоро продовольственный кризис? Или пока все "засекречено" надо брать?, а то потом и ловить нечего будет?
П.с. 18.04.2012-информация не проверенная (звонил знакомый) - можно ловить 1 кг. (не зависимо от вида рыбы), за остальное 30,0 грн. за кг. (тоже не зависимо от рыбы):? Но там условия меняются каждый день!
Приєднані файли
P4100522.JPG

barmaley

Повідомлення: 126

Re: Шипільське

» 19.04.2012 09:11 am

Вчора,18.04.розмовляв з адміністратором,дійсно,у вартість (50грн)входить 1кг любої риби,якщо більше-треба платити 30грн/кг.Правила на поточний момент,будуть мінятися(мабуть,так як у минулі роки будуть брати гроші за вїзд,парковку і т.д.).Риби багато,на фідер ловиться достойного розміру карась,коропця і білого амура їхнього розміру,звичайно,треба випускати.На даний сезон це суто відпочинкое місце,не для риболовлі.

stah

Повідомлення: 12

» 19.04.2012 09:53 am

Всім доброго дня. Будьте серйозні. Про яку рибалку в Шипільському можна говорити. В мене є інформація, що озеро спускалось минулого року, якщо я не помиляюсь, і нічого крім дрібного карася туди не запускали.

SMS

Повідомлення: 2

» 19.04.2012 12:55 pm

Серйозний і нічого крім серйозності.Озеро спускали,запустили рибу (карась,короп,білий амур,лин),інтенсивно годували,не дозволяли ловити цілий сезон 2011р.Тепер там риби більше,ніж води.Ловив 8.04,падав сніг,ніде нічого не ловилось,а там....Якби не випускав коропця і білого амурчика-був би мішок риби.Навіть коли почали бавитись із рівнем води (забирати дошку на зливі)риба все-одно ловилася.Змушені були підняти ціну і контролювати вагу виловленої риби (підходить охоронник і перевіряє садок,при виїзді важать рибу),спочатку було дешевше і карася можна було ловити скільки зможеш.Тепер пересічні рибалки туди просто не їздять,вважають задорого 50грн за перший кілограм і 30грн за послідуючі.

stah

Повідомлення: 12

» 19.04.2012 01:21 pm

30гривень за кіло карася ,дуже крутовато!Я так розумію карп пізніше по 100 буде.

serriel-71

Повідомлення: 25

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість