Нарешті
Змагання пройшли не дуже.Маю пару питань до суддів.Чому не штрафували за 1 заброс в своїй зоні,неграмотно була продумана с-ма жеребкування-судді не могли звірити хто в якому секторі стартує.Чому в зоні В були заходи в воду-там ж глибина зразу по я..ця? За такі порушення треба штрафувати відразу! Паскудно трошки з зонами вийшло.Зона А і С ..Там етап починався з спрінту

хто встиг-той відійшов від 0

Голові напрямку на майбутнє:чіткий інструктаж суддів,в протоколах має бути зазначено № сектора (для звірки) і чітко спостерігати за підрахунками.Три явних прокола із-за безалаберного підходу.За тебе це ніхто робити не буде!
І позитиву в мене також вагон

Маю найбільше середнє по вазі риби,зрозумів що форелєві гачки не для змагань-з 7 риб 5 сходів,проводка мене здивувала в зоні А-тупий подмот з легкою встряскою.Шкода що нас трошки мало зібралось,думав буде під 50 чол.Трошки придивився до снаряг-народ ми дуже підросли в мікроджигу,ще б хтось підвіз "правильних" мормишок в регіон.Без них тяжко.Дивився за Ворковенко Валєрою -він мене постійно переслідував в усіх етапах

Думаю що 75% риби взяв на мормишку.Зрозумів що з проводкою в мене проблема-той самий колір,та ж маса люди тягнуть я відпочиваю.

Добре що нам хоть з погодою повезло,а то як згадаю Тернопіль то мороз по шкірі.
Наступні змагання будуть набагато жорсткішими по суддівству-це однозначно.До судей претензій не маю-бо вони не отримували вказівок.
Також хочу подякувати Хаті Рибака і Флагману.Ви підносите змагання на трошки цікавіший рівень.Призами всі задоволені,приємно.Всім учасникам дякую,до зустрічі на наступних змаганнях.Хочу нагадати що ці змагання закрили наш рейтинг на ЧУ 2011.Всі наступні вже йдуть в рейтинг на ЧУ 2012.Ще,правда залишилися змагання в Хрінниках.-вони йдуть ще в рейтинг 2011.