Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Стави в Глинську

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Стави в Глинську

» 24.04.2011 04:04 pm

В Глинськ поїхали за порадою одного спінінгіста з порядного львівського магазину! Проїхавши Жовкву трошки заблудилися і попали у Волю - Висоцьку де побачили 3 калабані :shock: . Потім місцевому (який зі щирого серця сміявся) доводилось пояснювати , як навігатор нас завів у Волю - Висоцьку , а не в Глинськ :? .Ну нічого , розвернулися і через 10 хвилин були біля ставу . Власник якраз ловив раків.Ми питаємся :
- Щука є ?
- Йой, та шєй яка :)
- Велика ?
- Дуже . Во минулого року сусіда зловив на вішім двішчі :shock:
- Гу....ну добре .
Ми за 10 хвилин надули човен і , як нав*язливі ''чукотські мальчикі" під нестерпним бажанням зловити трофей полоскали приманки :roll: .Але виявилось даремно :? Чому ??? :
1.Сильний вітер.
2.Нова водойма.
3.Фортуна повернулася задом :wink:
Все одно пару виходів окуня було , але дуже неочікуваних . Народ на рибалку беріть по більше хавчика (часом - це єдиний процес який радує) Деякі фотки :
045.jpg
тато за горннятком чаю
046.jpg
наша яхта
Приєднані файли
048.jpg
тато в очікуванні покльовки
047.jpg
затишна заплава
Востаннє редагувалось qwertyuiop в 24.04.2011 05:00 pm, всього редагувалось 1 раз.

qwertyuiop
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 126

Re: Стави в Глинську

» 24.04.2011 04:44 pm

а конкретніше можна написати? карту доїзду , ціни за риболовлю , яка риба там є..?? просто докладніше описати..

yorman62

Повідомлення: 7

» 24.04.2011 05:02 pm

Щука , окунь , краснопірка , короп )))Сорі просто перший раз звітуюсь :) Стави знаходяться в оренді.
Дно : піщане.
Доїзд: в Жовкві проїжджати через арку і якщо я не плутаю 2-ий поворот на Глинськ.Проїжджаєш 2 - 3 км і побачиш стави по лівій і правій стороні .
Оплата : 30 грн. за душу.
Місце досить перспективне. Напено завітаємо туда ще раз :f1:

qwertyuiop

» 25.04.2011 10:17 pm

А можеш, наприклад, скрін з Google Maps додати.
Так було б зрозуміліше.
Околиці м.Жовква

RomaDJan

Повідомлення: 16

» 26.04.2011 07:00 am

Координати - +50° 3' 34.23", +23° 51' 23.59"
На лівих ставах тільки мирна риба і спорт. окунь (я не пробував там ловити) :f1:

qwertyuiop

» 26.04.2011 04:49 pm

Озеро каждые 2-3 года спускают. Рыбу выбирают.

ялок 33

Повідомлення: 81

» 27.04.2011 08:32 am

Всім доброго дня!
Шось я ніяк неможу зрозуміти про які стави йде мова. :?:
Просто я майже кожного місяця буваю в тих краях, їзджу до любимої тещі, і в Глинську ніразу небачив ніяких ставів.
А озеро про яке написав ЯЛОК 33 відноситься до Нової Скваряви, якшо їхати з Жовкви то на роздоріжжі де поворот на Нову скваряву повертаємо направо, і наскільки я знаю його вже давненько неспускали, правда і на рахунок риби там шось недуже, браків вроді нема, але і ніхто його незариблює. Я там був тільки на зимовій рибалці, на якій йшов Гамаліївський варіант окуня, правда розказував народ шо попасти потрібно на кльов і тоді йдуть монстри (но мені ніразу незафортило попасти на акцію). Літом коли починається купальний сезон там взагалі тяжко рибачити, народ навіть зі Жовкви приїзджає купатися... Берега зарослі камишом шо навіть нема як закидати, таке враження шо власникам взагалі всьо по....г, принаймі можна булоби трохи камиша покосити, або принаймі запустити білого а мура шоб почистив став. А на тих озерах що через дорогу взагалі неможна лапати :f1: , ну хіба якщо зі сторожом "порішати", але то тільки до того часу поки власник неприїде...

rom@n25

Повідомлення: 11

» 27.04.2011 09:17 am

rom@n25 написав:Всім доброго дня!
Шось я ніяк неможу зрозуміти про які стави йде мова. :?:
Просто я майже кожного місяця буваю в тих краях, їзджу до любимої тещі, і в Глинську ніразу небачив ніяких ставів.
А озеро про яке написав ЯЛОК 33 відноситься до Нової Скваряви, якшо їхати з Жовкви то на роздоріжжі де поворот на Нову скваряву повертаємо направо, і наскільки я знаю його вже давненько неспускали, правда і на рахунок риби там шось недуже, браків вроді нема, але і ніхто його незариблює. Я там був тільки на зимовій рибалці, на якій йшов Гамаліївський варіант окуня, правда розказував народ шо попасти потрібно на кльов і тоді йдуть монстри (но мені ніразу незафортило попасти на акцію). Літом коли починається купальний сезон там взагалі тяжко рибачити, народ навіть зі Жовкви приїзджає купатися... Берега зарослі камишом шо навіть нема як закидати, таке враження шо власникам взагалі всьо по....г, принаймі можна булоби трохи камиша покосити, або принаймі запустити білого а мура шоб почистив став. А на тих озерах що через дорогу взагалі неможна лапати :f1: , ну хіба якщо зі сторожом "порішати", але то тільки до того часу поки власник неприїде...

якшо подивитись фото попереднього посту то виходить , що то свати не Глинськ а стави в Липниках

kuzyaguar

Повідомлення: 110

» 27.04.2011 11:08 am

rom@n25 Все правильно описал. Просто почему-то многие называют это озеро "озеро в Глинськом"

ялок 33

Повідомлення: 81

» 29.04.2011 09:27 pm

Народ про шо йде мова :?: Я вище кинув координати на Глинськ , щоб людім було зрозуміліше . По-перше від Глинська до Липників всього 3,5 км.(великої різниці нема) .По-друге озеро зариблюється , В НЬОМУ Є РИБА :) . По-третє не знаю , як відпочивальники , але озеро чисте . По-четверте берега дійсно зарошші камишом , але є вікна де можна нормально покидати . По-п*яте коли я був на ставах через дорогу ловили рибаки на поплавок і нічо зі сторожем не треба **рішати**.По- шосте став можуть спускати але кормова база там потужна і його нормально зариблюють.
Я не намагаюсь захищати власників , але риба там є :!: :!: :!: .(на рахунок щуки на 8 , 200 я почав сумніватися :? )

qwertyuiop

» 10.09.2011 03:13 pm

Які відгуки про озеро?

KURTS

Повідомлення: 7

» 12.09.2011 03:40 pm

Щодо ставу зі сторони Липників - був там два рази (по чуткам, непогана щука є) - обидва рази повертався з "0". Рибалка з берега минулого року весною була 20 грн, з човна - 30 грн. Позаминулого року восени блешнею зачепив сітку, дожиною близько 70 м, у якій сиділи 6-7 карасів грамів по 500-600 і 2 раки. Сітку було вийнято і порізано (лежить, мабуть, до сьогодні у кущах біля канави, що довкола ставу). Хлопчина який збирав гроші розповідав, що є короп, карась плотва, щука, окунь.
Стави навпроти через дорогу було закрито для пересічних риболовів, але наскільки я чув останнім часом запускають усіх (якщо не помиляюсь за 40 грн). Минулого року січень-лютий мав нагоду порибалити на цих ставках. Знайомий на жерлиці взяв дві щуки - 2 і 3 кг, ще сиділи двоє рибаків також на жерлицю взяли щуку близько 2 кг і ОКУНЯ (такого ще не бачив - завдовжки добрих сантиметрів 50) ваги не скажу. Сам на мормишку з ранку до обіду наловив окуня штук 40 - весь як на підбір - долоня. На даний час знаю, що ставки спускались, риба вибиралась і чи там що залишилось місцеві не знають.

Kulga

Повідомлення: 11

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей