Всім доброго дня!
Шось я ніяк неможу зрозуміти про які стави йде мова.
Просто я майже кожного місяця буваю в тих краях, їзджу до любимої тещі, і в Глинську ніразу небачив ніяких ставів.
А озеро про яке написав ЯЛОК 33 відноситься до Нової Скваряви, якшо їхати з Жовкви то на роздоріжжі де поворот на Нову скваряву повертаємо направо, і наскільки я знаю його вже давненько неспускали, правда і на рахунок риби там шось недуже, браків вроді нема, але і ніхто його незариблює. Я там був тільки на зимовій рибалці, на якій йшов Гамаліївський варіант окуня, правда розказував народ шо попасти потрібно на кльов і тоді йдуть монстри (но мені ніразу незафортило попасти на акцію). Літом коли починається купальний сезон там взагалі тяжко рибачити, народ навіть зі Жовкви приїзджає купатися... Берега зарослі камишом шо навіть нема як закидати, таке враження шо власникам взагалі всьо по....г, принаймі можна булоби трохи камиша покосити, або принаймі запустити білого а мура шоб почистив став. А на тих озерах що через дорогу взагалі неможна лапати

, ну хіба якщо зі сторожом "порішати", але то тільки до того часу поки власник неприїде...